|
![]() |
#5281 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Apple mobitele u garanaciji uzima, salje na refurbish i vraca u reklamaciji. Nema mesarenja nego se minjaju djelovi, testiraju i vraca se kao "nov" telefon. Svi ovi iKlinika i ini, imaju kineske djelove upitne kvalitete s velikom marzom. There you go ![]()
![]() |
#5282 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
iPhone mobiteli
5s za 200 eura je dobitak na lotu, moj je prije 2 miseca isa za 2500kn, doduse ka novi sa 6 mj garancije. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5284 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5285 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
treba mi provjereno dobar link na ebay za ekran i digitizer za iphone 4, posto mi je na mom poceo odumirat. vidim da ih ima cjenovno od 10 do 50$, je provao netko narucivat da mi preporuci neki koji je najblizi originalu, po mogucnosti do 200 kn? edit: tek sad skuzio da postoji tema za ovakva pitanja, pa sam tamo pitao isto, more mod pobrisat ovo ako smeta! Zadnje izmijenjeno od: kiki86. 05.05.2015. u 09:42. |
![]() |
![]() |
#5290 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam bas cemu takva pitanja, odes na njuskalo i ubacis search, sve ti bude jasno za sekund.. 2.2k-2.5k je neka realna cijena ovisno o stanju.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5291 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5296 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Gospodo, Sestra ima stari 3GS. Mobitel je u odlično, stanju, i za nju je još uvijek dovoljan. Malo šteka home tipka. Imate li neki servis s prihvatljivom cijenom za preporučiti da se to sanira?
#5297 |
Never Forgetti
|
#5298 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5300 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Uzmes kap cistog alkohola i kapnes oko home tipke da malo ude ispod. S olovkom sto ima gumicu gore (a mozes i prstom u krajnjem slucaju) stisnes home tipku brzo i sto vise puta da alkohol učini svoje.. voila! |
|
![]() |
![]() |
#5303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP6/+s bi trebao dobiti bolju, 12MP kameru http://www.gforgames.com/gadgets/iph...-pixels-47374/
#5304 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa molim Vas za pomoć. Stari moj ima iphone 4s i želim mu pobrisati sve podatke sa mobitela i instalirati novi ios (ovaj 8.0.2 mu zajebava nešto sa pozivima). Dakle problem je što je davno već moj stari nosio u zagreb mobitel da mu nešto oko moba sredi jedan lik (mislim da je bilo u pitanju otključati mob na sve mreže) pa mu je sad on stavio iCLOUD račun i sada me svaki put me traži password kada želim brisati podatke ili bilo šta instalirati na mobu, a mi taj password ne znamo, a niti ga se sjeća taj lik šta je stavljao taj unlock code. Postoji li neki način da izbrišem iCloud account ili da ga zaobiđem bez upisivanja šifre? Molim Vas za pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
#5305 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li ti je iskljucen Find My iPhone unutar icloud settingsa? Ukoliko je, mozes preko itunesa restorati bez problema. Ukoliko je pak ukljucen, onda bez lozinke ne mozes apsolutno nista napraviti. |
![]() |
![]() |
#5307 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Aaa ja sam lud ![]() ![]() Hvala puno na pomoći ![]() p.s. uključen mi je find my iphone ![]() |
![]() |
![]() |
#5308 |
Premium
|
Prvo mi ne ide u glavu zasto je taj lik stavljao iCloud, jer otkljucavanje iPhonea nema veze sa iCloudom. |
![]() |
![]() |
#5310 |
Premium
|
Moze. Samo je kostalo od 80$ do 110$ za hrv, zavisi koji operater je u pitanju. Valjda ekipa ima nekog unutar Applea pa je tako uz pomoc IMEI broja otkljucavala mobitele. Pricam iz prve ruke, 4s i 5s sam otkljucao na tu foru. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|