|
![]() |
#5281 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja bi se rastegnuo za ovaj samsung.. Plazmu tih dimenzija za te novce neces naci, pogotovo u ekupi, a ni slican LED/LCD tv... btw, udaljenost samo 2m? to bi mozda bilo na knap za 40".. Da je bar 2,5m, blize 3m bilo bi idealno...
![]() |
#5282 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ak nisi zahtjevan korisnik, svejedno ti je. Ak gledaš sport, tražit ćeš neku plazmu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5283 |
Average Joe
Datum registracije: Aug 2007
|
@Campeonato - to sam ja onak odokativno rekao dva metra. Možda je i oko 2.5m. Što se plazmi tiče, da se ima novaca uzeo bi bez razmišljanja ST50 ili neki rabljeni G20, ali to su duplo skuplji modeli od ovoga čime ja raspolažem. @fanATIk - nisam prezahtjevan, ali nije mi baš ni svejedno. Da je uzeo bih neki HD ready LG za 2000kn i bok. Ali mene ipak do neke mjere zanimaju kutevi gledanja, nekakva generalna točnost boja i najviše solidna crna. A bojim se da će ovi entry level modeli imati panele gdje backlight probija na sve strane i uniformnost je nikakva. Ja sam si nekak uvijek postavljao u glavi da skuplji modeli imaju i bolje panele, a ne samo signal processing. Uglavnom, probat ću se onda rastegnuti za ovaj 40" Samsung, a bacit ću i pogled na ove njihove aukcije pa vidjeti jel se tu može ušićariti štogod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sjećam se da se vani po forumima dosta pričalo o problemu zadržavanja dobre razine crne na Panasonic plazmama. Priča je počela sa G10 modelima na AVS forumu, a nakon nekog vremena podignute su i tužbe protiv Panasonica. Navedeno se odnosilo na modele 2009 / 2010, a i sam Panasonic je priznao da razina crne opada s vremenom. Navodno da noviji modeli nisu zahvaćeni tim problemom (ako je vjerovati Panasonicu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nešto je skuplje ali cijena je solidna. To je model 2011. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav, trebala bi mi preporuka za lcd (moze i led) tv cijene do maximalno 2000-2100kn. Ne bih išao ispod 26",a nisam baš siguran da se može naći pristojan 32" za te pare... Udaljenost gledanja je otprilike nekih 2.5m. TV ce se koristit u sobi za gledanje "običnog" tv programa,serija i filmova preko usb-a,te ponekad neku igru. Filmove ću gledati većinom divx-e i s obzirom na nisku rezoluciju našeg tv programa,neznam koliko mi je pametno ići na 1080p,radije bih 1366x768. Bitno mi je da ima USB ulaz,i da može makar .avi čitat. Poželjno bi bilo i da može i titlove. Što se tiče trgovine,imam dobrih iskustva s Ronisom. Hvala puno ![]() EDIT: Ovo mi je zasad favorit: http://www.ronis.hr/led-tv-26-incha-...abel/26DL833G/ Ako tko ima mišljenje bio bih jako zahvalan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bokygs. 23.09.2012. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ovaj tjedan uzimam tv, kaj mislite koji izmedu ova 2 odabrat? Samsung 40EH5000 - http://www.portio.hr/index.php?page=...d=035009049405 LG 42LS5600 - http://www.portio.hr/index.php?page=...d=999000060898 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5292 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
I ja se izmedju slicnih dvoumim, samo druge dijagonale. LED SAMSUNG UE46EH5300 - http://ronis.hr/led-tv-46-incha-117-...on/UE46EH5300/ LED LG 47LS5600 - http://ronis.hr/led-tv-46-incha-117-...klon/47LS5600/ Ili neki treci ako imate iskustva ali do 6000kn, 47-50incha? U svakom slucaju, po mogucnostima mi se LG cini bolji izbor, a i dosta je tanji pa ako nekome igra ulogu...
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 25.09.2012. u 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5293 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5294 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Trazim novi TV do 3000 kn i izbor je pao na LG 42CS460 kojega mogu kupiti za 2950 kn novog. Znam da na zalost nije neki budzet, ali vise nemam i to je max sto mogu izdvojit za TV. Ono sto mi treba je full hd i kao sto se vidi ciljam na nekih 42''. Ako netko ima navedeni TV, molio bi da mi kaze koje su mane/prednosti u odnosu na neke druge modele i dali da mozda gledam ipak neki drugi model/brand? Dosta mi je vazna kvaliteta slike posto gledam puno filmova (malo manje TV, ali na isti ce biti spojen MaxTV). Po vama, dali se za 3000 kn moze kupiti neki bolji TV (novi naravno, rabljene ne gledam i ne zelim ih) ili da uzmem ovaj LG? Zahvaljujem unaprijed na odgovorima i savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5295 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. dali netko od vas ima sammy 40ES6710? kakva su misljenja. dvoumim se izmedu njega i philips 5507. SD se prakticki ne gleda tak da mi to i oni silni efekti nisu bitni. od sammy 6100 sam odustao jer koliko vidim kazu da ima "dosta" bleedinga jer nema taj famozni micro dimming il kak se vec zove. bitna mi je slika spajanja na komp jer ga koristim kao monitor, znaci OS, igre i filmovi. za 3d jos nisam na cistom dali bi se time isao baviti jer ono sto sam videl u cinestaru me i nije previse odusevilo. dali se taj TV koji dode sa 2x 3d cvikama moze uopce koristit za igranje u 3d (preptostavljam ako igra podrzava) ili to ne funkcionira tako i treba kupit neke druge cvike bas za komp. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Htio sam samo reci, ako bas nemora bit ronis, ja bi pogledao u nekoj u drugih trgovina, 500 kn nije za bacit..
![]() |
![]() |
#5297 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Upala mi super kombinacija za Panasonic TX-P46G30E. 5k kn novi. Sad bi me zanimalo da me neki dežurni plazmoholičar uputi na kakav dobar i jednostavan tutorial za kalibraciju boja ili da jednostavno koristim onaj THX mod koji ima i ne zamaram se time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5298 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam na s30 koristio 200h cinema moda , i sve fercera u najboljem redu... A sad , bilo bi ju pozeljno kalibrirat , ali i ovo odradi dobar posao... EDIT: Zaboravih napisat , dal toga josh ima za te pare ? ![]()
![]() |
#5299 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je to ok kupnja za te novce. Nego reci gdje se da kupiti po toj cijeni, koliko vidim ispod 3300 kn ga nema ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5300 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5301 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() No zanima me kakva je slika ako netko zna i dali bi se moglo nesto bolje uzeti? Znam da nije bas neki novac, ali u tom segmentu imam dosta modela i vjerujem da kvaliteta slike dosta varira pa me to najvise zanima. Isto tako sam svjestan da ne mogu dobiti ne znam kakvu sliku za 3000 kn, ali eto da izaberem najmanje zlo. ![]() Zahvaljujem na prijedlozima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5302 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zanima me kod televizora sa usb priključkom za gledanje filmova kakva je podrška za čitanje titlova kod mkv datoteka koji su ukodirani u sam mkv, znači nisu stavljeni posebno u recimo srt format? Također kod kojih marki ima najmanje problema sa očitavanjem takvih datoteka (mkv,mp4,avi) ili je kod svih to isto?
![]() |
#5303 |
Premium
|
Sada sam skuzio da mi je TV od 106 cm definitivno prevelik za ovaj stan i moram trazit neki manji. ![]() Onaj LG je bio odlican je mi je bio povoljan + full hd je i kosta samo 2800 kn sada (ima i na njuskalu, 2 god. garancija). Dali ima neki TV izmedu 90 i 100 cm za uzeti, a da je full hd i do cca 3500 kn da je u trgovini. Steta radi ovoga od 42'', ali prevelik je...bas prevelik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5304 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ja se dvoumim dal ic na 40" opet ili otic na 46". filmove gledam sa 3.3m. u OSu sam na kakvih pol metra do metar, kako kad. igre na 1.5m cirka. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5305 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledao sam ovaj: PHILIPS 37PFL3007H FULL HD http://goo.gl/6ljXo Full hd je i 37'', samo ne znam kakav je? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5306 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
i kod mene identična situacija i isto sam naletio na ovaj model pa ako tko zna sto vise o njemu. hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5307 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je moguce neki bolji uzeti i koji cita vise formata kako trema s USB-a, samo recite. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5308 |
Premium
|
I ja sam razmišljao o tom phillipsu, samo 42", jer je povoljne cijene ... međutim dobio sam informaciju da je USB reproduktor nepouzdan - nekad čita fileove, nekad ne. Muka mi je više od odabira tv-a i ozbiljno razmišljam da se protegnem dodatnih 1000 kn i kupim pošteni tv - Samsung 40EH5300. Zadnje izmijenjeno od: hylem. 02.10.2012. u 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5309 | |
Premium
|
Citiraj:
Sada me jedino brine taj USB i dali cita avi fileove i ako netko zna kakva je slika (slika mi je naravno tu jako vazna i pogotovo crna boja). Znam da je to malo novaca, ali to mi je neki limit i jos mi ga covjek posalje za 100 kn kurirskom sluzbom pa me ispadne taj Phillips cca 2600 kn sto je odlicna cijena. P.S. Dali je moguce mozda nekim firmware-om ili cime vec rijesit taj USB da cita avi (ako ne cita) i vanjske srt fileove? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5310 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
najbolje otic u ducan pa pogledat..medjutim ono sto ja znam i sta ljudi govore je da se klonite serije 3 phillipsa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|