|
![]() |
#5251 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5252 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5253 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5254 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
U Sticky topicu na ovom forumu. A ja sam se pitao zašto je to MM pisao. Pa valjda to svi znaju.: suicide
![]() |
![]() |
#5258 |
Feldwebel
|
Izašao je PAM 2.02 koji je prilagođen verziji igre 1.2. Tako sada nesmetano možemo koristiti taj mod, a da radi kako treba. Nije bilo potrebe da se mučim s time. Worm je to sam napravio i to sasvim dobro. Sada mi treba malo vremena da u taj PAM ubacim korisne dijelove našeg moda i prilagodim ga potrebama. Nakon toga ću napraviti ili tjedan PAM moda ili će se SD vrtiti po PAM pravilima. Ima li netko želju i volju da napiše specifičnosti PAM moda, molim da to učini i zakelji u sticky. Tako da se svi upoznaju sa pravilima, a ne da se čude nekim stvarima na serveru. Ja ću s druge strane isključiti biranje teamova tako da ne bi došlo do nekih glupih pojava do kojih je došlo prvi puta.
![]() |
#5259 |
Feldwebel
|
Idem ja pogledati je li se što chitera zalijepilo za naš server i sav ushičen vidim da ima netko. A u fileu me dočeka iznenađenje. Baš i nije chit ali bi bilo korisno da svi znaju o čemu se radi i da se i vi ne bi zalijepili na nečiji PB na nekom drugom serveru. Dakle, postoji naredba koja se upisuje u konzolu fx_sort. Njezina prava vrijednost je 1. Ukoliko stavite na 0 dobijete malo rjeđi dim. Malo je kroz njega lakše vidjeti. To na našem serveru ionako nema utjecaja i ne predstavlja nikakav problem jer niti nemamo dima. U PB setup je ušla kao default naredba koju sam prepisao. Zato bi bilo dobro da si to popravite ako idete na naš ili neki drugi server da vas ne izbaci bez potrebe. Vjerujem da su svi serveri opremljeni tom funkciom. Naše "chiteru" bi poručio samo: "Perverznjak chiterski, stari.": nono : ![]()
![]() |
#5260 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
LOL. tko to ima upaljeno? mitz? ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5261 |
Feldwebel
|
Onaj koji je to imao upaljeno i sam zna. Sasvim je nebitno tko je to. Nikakvog utjecaja na našem serveru nema, dakle, ako je i chiter (a nije) loš je. Više sam napisao ovo da bi ostali znali i da ne bi ostali zatečeni. Onaj koji je to imao, imao je iz sasvim razumljivih razloga. To imaju i neki klanovci. Nema koncenzusa da li je to varanje ili ne. Možda i pola igrača ima tako podešeno. Ne isključuje potpuno dim, samo ga malo omekšava pa je malo lakše vidjeti kroz dim. fx_sort 1 ![]() fx_sort 0 ![]()
![]() |
#5263 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
sa gnusanjem odbijam ikakove primisli o chitarenju......... ima i jos "starih" na serveru........osim mene jadnog,malog,gladnog i neuhranjenog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5264 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ovo je INFORMACIJA da se samo ne bi zalijepili na tuđi PB. Provjerite vaše postavke da ne bi došlo do neželjenih posljedica kada ste na gostujućem terenu.
![]() |
![]() |
#5265 |
Premium
|
RAK reci mi jeli ima nekakvih modova sta se oruzja tice mislim onih sta se naknadno dodaju a napravljeni su u boljem vizualnom i audio smislu ... da se priblize vise realnosti. Time ne mislim na tocnost pojedinog oruzja ovisno o pogotku torza/glava/...ili njihanje pri nisanjenju musprkos tome sta kleciš i tako..to je vec realnije dosta... Ako ima ikakvih dali mozes navest a ako nema bilo bi ljepo dodat par njih za M1 garand ,Kar98,einfield,MP44,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5266 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
hehehe,napravil bum jen sarf paprikas z Ceskim okruglicama i pozval bum te u goste......ehhh, zoooo..a ti , molila lijefo ,ponjeti sa sobom "nasa" szec mali ,buckasti,ofaaaj,da fidimo kako se ona szec snasla sa nasa okruglica i pifo poslije,mi fidila, ahh, ja..ja..sehr gut,wunderbar,jaaa..nemogla spafala sbog mala szec iz Rijeka...zum taufell!! brzo donijela ta dlakaf zifotinj ofde,tu Von Mitzek-u na obrada...o.da,mala szec biti finoo uz knedla,jaaa,sehr gutt,aha...: nuts : a poslije 10 pifo,mi rasprafili ko to bila faralic,ofdi na unsere"serfer",ja?: CoolRamb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5267 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() i josh si jadan mali i neuhranjeni... ![]() i dosta ttih primisi u svezi mog zeca, zeca na razhnju, zeca u pechnici, zeca na gulash.... do-sta. ![]()
![]() |
![]() |
#5268 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Danas kad sam se spojio na server izbaci mi da mi taj cvar ne valja, nisam se previse zamarao time jer nisam imao pojma sta radi...stavio sam na 1 i sad sve oke ![]()
![]() |
![]() |
#5269 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
a tek da probas filanog sa rizom i sampinjonima ,umotanog u foliji pa zapecenog u pecnici,sa par snitica speka okolo da zamasti "pusto"meso, pa uz salatu od pecenih paprika..... ![]() hijaooooo,kulike jos receptof znam iz glave za Zajca pripremit i ponjupat!!!! ehhh,da,ak ti dofuras zajca,ja dam 2 fazana smrznuta kaj imam u skrinji,napravimo Lovacki Wajn Gulas...za pijance i gurmane...ha? kaj velis ono ,ko vara? ![]() btw,veceras bus splatil ,sam se pojavi na serveru.....bil bum Tvoj Krvosljednik,od ..do..pa makar igrali u istom Teamu...( jucer sam primjetil da kad se igra s vami,da tribe blizje k zidu riti metati..inace....... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5271 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Uz sve to, svaki daj mod je težak oko 1mb. Baš mi se ne da sada za sva oružja to uploadati i da si to skidate. Nije vrijedno truda a moglo bi naštetiti našem modu (samo teoretski). Druga bi bila stvar da se netko odluči modificirati oružja na neki naš način. Onda bi se potrudio da to postavim. Recimo da doda PCE kao naljepnicu. Onako kako izgledaju alliasi za one koji su skinuli chiberov mod. Ako netko ima takve afinitete, mogu mu objasniti kako se to radi. Potreban je Photoshop, jedan plugin i slike. I slike bi mu poslao da ne kopa po igri.
![]() |
![]() |
#5273 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5274 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5275 |
1oo1 NooB
|
Spameri svih zemalja ujedinite se ![]() Opakim spamanjem na temu COD 2 - uspijeli smo stiči i prestiči Žderonje:clap: Spam, spam, spam, spam.......: cheers2 : hello2 : PS Hej-haj spameri smo mi, takve škvadre nigde na netu ni.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5276 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5277 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Evo vužgiš igru - lupiš tildu - upišeš fx_sort - 1 - enter i to je to( tebi valjda piše fx_sort 0). Pozdraf, MM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5278 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Stigla grafa, vidimo se veceras!!!
![]() |
#5279 | |||
Premium
|
Citiraj:
Ako te zanima ja ti mogu poslat ovdje ili na PM pa ih probaj ti i ostali pa da vidimo reakcije?! Citiraj:
udri Empty! : hello2 : Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5280 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()