|
![]() |
#5251 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma da, ali recimo jedna Ahri, Fizz, Zed ili Ziggs će napravit sve to puno lakše i puno bolje. Njega se lako stun-a i makne iz team fight-a, poke mu nije nešto, da ti dođeš pozicije da ideš nekog pokat to znači da ideš all in i onda si ili uhvatio adc-a i ultao ga (gdje ga onda ostatak tvoj team-a mora uhvatit i ubit jer svaki adc danas ima dash ili npr. thresov lantern) ili si tim pokušajem poke-anja uhvaćen i mrtav. Npr. gankovi, zamisli njega puža kako ganka bot i zamisli jednu Ahri koja uleti i u sekundi uzme double.. drugo zamisli da te uhvate dok ideš prema botu, jedna Ahri će pobjeć iz šale a on će poginut iz šale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5252 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nije mi samo jasno zašto striktno uspoređuješ MKa sa Fizzom/Ahri/Zedom/Ziggsom... Ja sam ga rokao na topu, iako je poprilično loš gore. Svejedno sam ubio boga u Nasusu ![]() i riješio gejm tako da sam u jednom (pažljivo čitaj, piše JEDNOM) komboju roknuo Vayne, pomoću njezinog ghosta ubio njihov mid i top i roknuo Nexus. Morde možda nije viable za igranje na visokom nivou gdje će te ubit svaki kreten k'o budalu, ali za ove silver / gold n00bčiće kao da je stvoren ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5254 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5255 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne ne, nego je to kriva usporedba. To je k'o da uspoređuješ Jinx i Renektona, a takva usporedba ne drži vodu ![]()
![]() |
![]() |
#5256 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#5258 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dobar je Morde i na topu po meni. On ako ima neki osrednji score do 20. min. (tipa 2:2, 3:3...) i ako ga buildaš s malo više HP-a, armora i mres, on je kasnije jednostavno nezaustavljiv. A da ne pričam koju prednost imaš s njim u CS-u, i dobar split pusher je, samo trebaš kupovati masu wardova za split ![]() Btw. nitko nije komentirao novi visual upgrade na ovim "First blood", "double kill" itd. Ovaj First blood je totalno bezveze po meni, iste je boje, bez obzira da li tvoj team ili protivnički napravi first blood... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5259 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Mommi nube jedan ![]() ![]() ![]() btw meni se svidja taj novi vizualni identitet, bolje nego prije, nekako usklađenije, baš se može uskladiti sa novim LoL launcherom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5260 |
Premium
|
Pa i meni se sviđa, ali zašto više nije plavo i crveno, nego je sve neko zlatno. Neki dan sam igrao normal blind pick i imao zed vs zed mid, i first blood je bio.. ZED! Ja sam 5 min mislio da naš zed, i onda vidim score gore u kutu da je 1:0 za protivnike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5261 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5263 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
sve što rade sad nema smisla na ovoj mapi,...novi skinovi,clarity novi,..sve je napravljeno za novi rift...koji čekam više nego..pa sve ![]() Evo pao neki q sa 4change1....ma lik je noob pojma nema :P :P ..prefidao se kao pas išao po mapi i haos stvarao... Zadnje izmijenjeno od: AFK. 15.09.2014. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5265 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5267 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5268 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mommistake samo feeda kada igra s nama, AFK, si siguran da ti nisi igrao s nekim drugim? Btw, sada mi se stvarno igra Morde, nema boljeg nego kada ultaš njihovog ultrafeed ADC, ubijete ga, i onda ga ti zabunom pošalješ u 3pm, a oni vas ejsaju, a cijeli tvoj tim "REPORT MORDE FKING IDIOT" mislim, nije da mi se desilo tako nešto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5273 |
Premium
|
Ofc. EDIT: Nevjerojatno. 2. meč za promociju (prvi imam pobjedu), 33:19 u killovima, naš lee ima 17:6 score, vodimo gadno, i onda ode lee afk.... I izgubio sam dobiveni meč. EDIT 2: 3. meč imam 9:0 score s dianom mid, mogu dravena, leonu i annie one-shootati (tiple kill), a moji ovako: mundo 2:6, tristana 0:5, tresh 2:3, i xin 1:3 score... I opet izgubio promo. 5. puta. Opet jedan od onih dana kada mi je radije do prestanka lol-a nego igranja dalje. I nije u meni, vidim to. Podržavam sve, govorim GJ, we can win, čak i roamam da pomognem i topu i botu, ali ništa... EDIT 3: Opet u promo... Fizz 11:6:7 score. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.09.2014. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5274 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5279 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Osobno iskustvo ![]()
![]() |
![]() |
#5280 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
jučer sam odigrao amumu toliko loše da nemam riječi...svaki q promašen..svaki ulty bačen,...pozicioranje..kretanje..sve...odigrao sam ka oda sam noob od 12 godina iz poljske..neznam šta mi bilo :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|