|
![]() |
#5251 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Nije toliko strašno da bi bilo neigrivo, ali da je iritantno - je. Nije do drivera, isprobao sam razne verzije (uključujući i kojekakve bete); rekao bih da su nešto ubrljali s nekim od patcheva, jer toga nije bilo u početku. Zanimljivo kako igre tipa BF3 pri full postavkama znatno manje opterećuju grafičku. Upalim Diabla i ventilatori urlaju bez obzira jesam u igri ili čačkam po AH, što je u najmanju ruku smiješno. Kako bi rekao The Thing: It's stutterin' time! ![]()
![]() |
![]() |
#5252 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5253 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5255 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Steka i meni prva borba par sec, ali ne da steka, nego trokaje da ti se zgadi. Fps 1-2, onda se valjda sve ucita i dalje ide 60 fps sve na max. Osim...OSIM, ako je WD u igri. Trce oni vragovi okolo, zaljevanje kiselinom, toliko tog sarenog sranja da mi fps pada na 15-20. Bez WDa, sa ostalima, bio monk i tona cyclonea, barb sa WWom il wizzy sa blizz/meteor, nema problema. Sve glatko krvoprolice. Probao micat D3 sa main diska na storage, sa win diska na brzi. USB nebuloza, ma kakvi. Pomirio se davno da mora da trokaje na startu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5257 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
je do harda je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5258 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni radi bez štekanja, osim kad tek uđem u igru. Ja imam drugi problem. Nakon zadnjeg malog patcha, gubim teksture u act3 prije tornjeva. Samo počne skoro cijeli ekran treperiti. Užas jedna. To potraje 10-15 sekundi i onda je sve ok. Nemam nigdje drugdje takav problem, a ni u bilo kojoj drugoj igri/programu/filmu... Definitivno je blizz nešto zaje**o jer komp uopće nije gašen niti je išta instalirano/updateano. Znači, donedavno sve 5 i onda jedan dan mali update. Nakon updatea, ode sve u kuratz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5260 |
Avocado
|
Ne govorim o štekanju na početku igre... meh, nije bitno. Ne radi kako treba sigurno i to je činjenica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@Destroyer: žao mi je kaj ti se to dešava ali konačno da naiđem na nekog na domaćim forumima... meni se to počelo događati od kad sam stavio novi SSD u komp i nanovo instalirao windowse... mislim da sam potrošio 5, 6 sati na traženje rješenja i baš kako kažeš, ništa nije do kraja pomoglo... nedavno sam ponovno isponova stavio winse, ali ovaj put osmicu (prije sam imao sedmicu)... problem se još uvijek ponavlja, ali mislim da mnogo manje nego prije... u svakom slučaju, vrlo neozbiljno od blizzarda jer službeni forumi vrve od nezadovoljnih igrača s tim problemom, a nije da je igra zahtjevna... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5262 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Blago vama s trzanjem, a ja imam problem s lagom, ponekad mi samo pukne konekcija iz cista mira, diskonekta me s servera, zato nist od Hardcore igranja od mene u skoroj buducnosti a i kasnije. Jel tko igra D3 s mobilnom internet vezom i kojom ? Neka preporuka ako moze.
![]() |
#5263 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
evo, konacno dropalo nesto sto mi slici ko da bi nesto moglo vrijedit.. http://i49.tinypic.com/ht71jm.jpg jel je to cemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5267 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5268 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5269 | |
Premium
|
Citiraj:
Na pola sam HPa, polako depiliram bikini zonu lavom, ne svojom voljom, i udaram pot, pot, pot, POT, POT!!! Mrtav. Red psovki i ponovo. A dogodilo se par puta da kolega il ja krepamo iz cista mira. Pise da je kamikaza rokla i ubila lika, a nitko nije vidio moba na ekranu, ni ja ni on. Samo stoji kraj mene i odjednom je rmtav, a ekran prazan... Bice puno ekipe sad igra ove dane pa server radi svinjarije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5271 |
Premium
|
Uh, vise mrzim kamikaze nego reflex dmg mobove. Ovo me oneshota ko od shale, em imas jos efekt panike kad znas da si mrtav u pola sec i nema prezivljavanja, a bola shot ima 1 sec delay fuse, hunger arrow ode gdje hoce, pa pocnes pucat u panici il bjezat..a mala debela stoka trci ko da je na olimpijadi i jedva ceka da mi se zabije u dupe. I nije mi krivo da krepam, nego sta moram cijeli level protrcat do mjesta krepaline ![]() Sva vrata u keepu breacham ko swat, drop sentrya i rokaj kroz vrata bola shotom da se otvore, i ko je sa druge strane, vise nije sretan. A glede ovog ginjenja, ocistili smo sve. Komentiramo dropove, ili nedostatak njih ![]() Moj DH uvjek vodi 2 ferreta sa sobom, a mala gamad udara po 30k svaki i to poprilicno brzo. I aggroaju na mobove ko ludi, trce na goblina na samom rubu ekrana. Agresivna gamad. Da je koja kamikaza bila blizu, ili nesto, prvo bi oni otrcali udarit, al nije bilo nicega. Samo sad te ima, sad te nema. Kao nevidljiv mob il nesto. Cudno al se dogodilo par puta previse da bi bila slucajnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5273 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Danas me nakon nekoliko dana suse od legendary dropova pocasti solidnim Witching Hourom: http://i48.tinypic.com/ie2znm.png
![]() |
#5274 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5275 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Počeo malo farmati prije par dana nakon 4-5 mjeseci pauze... jučer mi pao Immortal King's Eternal Reign (chest armor) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5276 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5277 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
meni danas palo ovo : ![]() Što kažete vi AH magovi,može li se utržit za svoticu golda vrijednu spomena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5278 |
Guest
|
50-80 mil. ![]() |
![]() |
![]() |
#5279 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
anbilivbl ![]() kad bi dobio pola od toga, bio bi sretan ko živa svinja poslije kolinja, dosad najveća prodaja na ah bio je neki leg belt za oko milijunček... odo puknut na ah i čekati da sjedne gold pa u shopping.. ima da kupim najveću sjekiru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5280 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
Oglas
|
|