|
![]() |
#5221 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5222 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
razmišljam da opet počnem igrati cod4! Može preporuka domaćih hc servera di je ok ekipica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5223 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5224 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5225 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#5227 | |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Al nemas kaj sniperom si dobar samo nastavi tak,probaj koju kilu dole hititi pa pretrcis mozda par metara na mapi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja nisam tamo igrao preko godinu dana, ali mislim da je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5233 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Samo što nisi više fiksan na mapi kao prije, polako padaš pod utjecaj drugih. ![]()
![]() |
#5238 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pozz ekipa. Imam jedno pitanje. Jel znate jel postoji koji mod u kojem bi admin servera kao spectator vidio popis perkova koji igrač ima uključen. Fora je da na serveru imamo neka pravila koja očito nitko ne poštuje a time bi si puno olakšali život ![]() tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5241 |
Premium
|
budem probao, makar ja u nacelu ne preferiram modove jer su relativni i traze prilagodbu.. a je je ispadnes iz stiha ako ne igras, makar taj osjecaj je uvijek tu za par sati se sve vrati... ja idem na lan svaki tjedan pa se uvijek baci malo COD4 tako da ne mogu ispast iz forme ni da hocu ![]() MP5 FTW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5243 |
Premium
|
ahh.. nedaju mi da se regam na kuji.. jbg-a.. (veli mi " New registrations are currently suspended, please check back again later. ") a zlatni kalas je .. hahah.. oruzje za baje.. to svaki terorista kako spada mora imat doma okaceno pored slike bin ladena.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
@gigi_ imas forum gamenet i tamo imas temu "Novi igraci i registracija" tamo se javi moras znati nest o CTF imas tamo sve procitas pravila i ostalo,zatim se javis na toj temi velis da bi zelio igrat,onda ce ti admin jedan postaviti pitanja odgovoris lijepo na njih i nutra si..all the luck you are going to need it ![]() I naravno Kuja je najjaci server nema citera ko u 99% servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5248 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Šteta što tamo obitavaju debili kojima je previše dati 80 kn za key da igraju u miru. Da je server original, možda bi mu dao priliku, ovako sa čiterčinama/skriptarošima i ostalom balavurdijom...fala ne. Žalosno je što nema nijednog hrvatskog original servera, stvarno žalosno.
![]() |
#5250 | |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Citiraj:
Dalje hm djece nema doslovce od 17 nadalje,a najvise ih ima preko 25 pa cak dosta sa 35-40 god. Skriptarosi nema vise ni toga stavljeni deafult config i zakljucan fps na 125 da svi budu ravnopravni. Vjeruj na rijec server je jedinstven nema takve igre na sire,a i ljudi su super ima i zezancija i svega... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|