|
![]() |
#5222 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, to me zanimalo, OK. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5223 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Zašto bi brisa aplikaciju, pa uskoro stiže 8.1 GDR1.. |
![]() |
![]() |
#5224 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Usput,bio na Pagu prije dva dana i igrao se malo navigacijom,da ne povjeruješ koje su sve cestice ucrtane,ostao sam ugodno iznenađen. |
|
![]() |
![]() |
#5225 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#5226 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Eto da se pohvalim, rastajem se(prodajem) od svog Ativa S i vracam se Nokiji (lumia 925), pa imam par pitanja. Gdje je najbolje/najpametnije kupiti Qi charging maske za L925 te također koji je best buy Qi punjac. Gledao sam fatboy, on mi je fora, ali malo je skup, pa me zanimalo sto vi ostali koristite i gdje kupiti. |
![]() |
![]() |
#5227 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Imam ja Fatboy i meni je kul ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5228 |
Registered User
|
Ako mobitel nema ugrađen QI, kao što 925 nema, onda je potpuno besmisleno kupovati Qi charging masku i još Qi charging punjač. Zašto ?? 1. Pa dok ti natakneš tu masku i staviš na punjenje, duplo brže spojiš micro usb kabel i puniš mob. 2. Ta dodatna maska + punjač nisu niti malo jeftini. Kada mob ima ugrađen QI (npr. 920) onda ima smisla "bežično" punjenje, kada staviš masku koja ima ugrađen QI, i ne trebaš ju skidati-stavljati (820), to isto ima smisla, ali svaki put navlačiti neki kurton prije punjenja, to nikako nema smisla. |
![]() |
![]() |
#5229 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5230 |
Registered User
|
Zato što QI nije zaštitna maska, sve je otvoreno osim ćoškova, ekran niti malo nije zaštićen, bočne stranice također. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5231 |
Premium
|
I meni se čini da ne stiti previse".doduse ja sam navikao sa s3 na hybrid maske pa.. Inace dobio sam tu masku uz nokiu 925 ali nije ju koristio prijasnji vlasnik a bome nekako ne vidim ni da cu je ja..postoje li uopce neki kvalitetni a jeftiniji wireless punjaci cisto ako mi dode zelja ![]() Edit: sad vidim,omasio post kolege o dt-900 |
![]() |
![]() |
#5233 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Predstavljen Hisense Mira6 dual SIM mobitel http://wmpoweruser.com/hisense-annou...-device-mira6/
#5234 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5235 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#5236 |
Premium
|
Ta maska me ne smeta pretjerano, jer mi zastita i nije nuzno bitna. A sto se wireless punjenja tice to zelim imati na stolu jer dok radim, malo malo me zovu ili mi poruke stizu i imbecilno mi je svakih par minuta skidati mob sa punjaca i onda ga opet ukljucivati. ovako je to poprilicno seamless. Gledam bas u mobisu mi je to malo skupo, ebay ima jeftinije. P.s. sto mislite o ne nokia qi punjacima tipa ovako nesto ? Dali se to isplati ? |
![]() |
![]() |
#5237 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5238 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Posto ne znam ime nadam se da ne prekrsujem neka pravila da li ovo vrijedi ista uopste posto sam nedavno u potrebi za punjacem? http://v2.pik.ba/artikal/12101396/qi...lumia-920-820/ |
![]() |
![]() |
#5239 |
Premium
|
Ono što sam čitao o tim punjačima na wpcentral vidio sam da dosta ljudi ima problema s "kineskim" punjačima..Pregrijavanje etc.. Tako da po meni, bolje pregrmit' pa kupiti original od nokie, ili na preporuku nekog ko ima točno određeni model "kineskog".. |
![]() |
![]() |
#5240 | |
Premium
|
Citiraj:
A da imam Lumiu 925 koristio bi wireless shell, nije tako loš... |
|
![]() |
![]() |
#5241 |
Registered User
|
Kupi oriđiđi ili odustani. Rekao sam ja da treba love za te pizdarije.. |
![]() |
![]() |
#5243 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: p.s. Dali itko zna koje boje je Lumia 925 koju prodaju u Vipu, nigdje ne pise, a ja narucio i nije mi ni palo napamet da provjerim. Znam da ima crna,siva i bijela verzija, ali koju vip isporucuje ? Pretpostavljam sivu ili crnu |
|
![]() |
![]() |
#5245 | |
Premium
|
Citiraj:
Pratio sam jedno vrijeme cijene na njuškalu i ebayu i posrećilo mi se... Da je skuplje ne bi kupio... |
|
![]() |
![]() |
#5246 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L6xx imaju isključivo crne. U principu, dobit ćeš (i uzeti) ono što imaju na lageru jer moraš uzeti mob ako hoćeš da ti ugovor bude sklopljen dok traje gratis flat opcija.
#5250 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |