|
![]() |
#5191 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Trailer za Predators http://movies.ign.com/dor/objects/42...l1_031810.html
![]() |
#5192 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
U dobar, dobar, jedva čekam. Izišao je i LOTR na bluray-u, baš me zanima kak zgleda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5193 |
Torrent freek
|
Pogleda The Illusionist nakon šta mi se bar 2 godine vukao po diskovlju. Odličan film, meni osobno mrvu lošiji od The Prestige al samo mrvu. Preporuka svakako.
![]() |
#5197 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Green Zone Čisto solidan film sa Matt Damonom. Ratna tematika, odnosno rat u Iraku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5198 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Sherlock Holmes dobar. dobra prica, dobra gluma, dobri efekti (usporene scene), pomalo iritantna muzika kroz film (neka mjesavina irske i trubacke glazbe, ne znam kako opisati, barem meni nije sjelo). vrijedi pogledati, pogotovo fanovi detektivskih filmova, 7,5/10.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5199 |
Torrent freek
|
Pogleda The Man from Earth Zanimljiv koncept, priča,... iako ne znam, nije me dojmio toliko da pričam o njemu dan noć, al svakako zanimljiv koncept, meni osobno i neviđen do sada ![]()
![]() |
#5200 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
takodjer najiskrenija preporuka za Boondock Saints, bash sam vidio da je izashao i drugi dio, ali po ocjenama se ne cini ni blizu prvome (nisam ga josh pogledao, ali hocu jer je prvi stvarno odlican) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5201 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Preporuka,meni je film jednostavno odličan!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5202 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5204 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ocekivao sam vise, ali izostala je kemija izmedju likova, radnja me nije bas vezala uza stolicu. Zapravo jedan od losijih Clintovih redateljskih uradaka. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5206 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Večeras po 269. put "In the Line of Fire". Na RTL-u od 20:00. Dobar film, preporučam da pogledate, i ja bi al mi nije napeto jer ga već znam napamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako netko traži dobar hororac nek pogleda Descent 2005 i drugi dio iz 2009 ![]()
![]() |
#5209 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel netko gledao film "Grozna cura" (Saving Silverman),bilo negdje prije na RTL-u,predobar film! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
dark knight BD50 (ne backup nego cijelih 40 GB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Guest
|
Citiraj:
Anyway, na ovaj stranici kvalitetno ocjenjuju video kvalitetu. I zaboravi na ocjenu, pročitaj zašto je neš dobilo slabiju ocjenu jer nije isto dal je do graina, edge detecta ili nečeg petog! http://bluray.highdefdigest.com/reviews.html |
|
![]() |
![]() |
#5214 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam obadva u HD-u i prvi jeste malo bolji mada i drugi nije los, ista je ekipa glumaca osim onih poginulih u prvom dijelu tako da se fino nastavlja gdje je i zavrsio.
![]() |
#5215 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovako : ![]() U subotu je bil mali maraton: IRON MAN,HULK,GRIMIZNA RIJEKA Iron man je odličan film, zbilja je zabavan ima akcije, ne previše niti premalo....priča odličan...ma super je. Hulk...žali bože minuta kaj sam provel za TV-om, uopće mi se ne sviđa film, katastrofa(Hulk II je malo bolji) Grimizna rijeka...odličan film, odlična glumačka postava no nisam mogel više izdržat, zaspal sam na pola, a pošto taj film nisam gledal moram ga nabaviti. E da i sad sam pogledal Sherlock Holmes, Robert Downey Jr. je odličan u iron manu, al u S.H. mi je duplo bolji, ako ne i više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pogledah Paranormal Activities i na kraju filma sam imao dojam što to tak kratko traje, that's all you got? Film je razočaranje, toliko govorili da poslije toga nemreš spavat, hahaha
![]() |
#5218 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Defendor - Film sa predobrim početkom ( "Who the f**k are you supposed to be? -Your worst nightmare." -> klikeri ![]() ![]() ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
#3782 Moguće da samnom nešto nije u redu ![]() Cidade de deus - priča je za par nijansi bolja od nastavka Cidade dos homens, ali kad se uzme u obzir oba nastavka - vrlo dobar!
![]() |
![]() |
#5220 |
Guest
|
Samo kaj Cidade de Deus nema nikakve veze sa Cidade dos Homens. I obrnuto |
![]() |
|
|
Oglas
|
|