|
![]() |
#5191 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5192 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Re: Android mobiteli
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5194 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo se bojim te cijene. Zvuči prejeftino za takav mob. Negdje mora biti neka 'kvaka 22'. http://liliputing.com/2013/02/mediat...dget-chip.html http://www.engadget.com/2012/12/11/m...7-soc-we-go-h/
#5196 |
Premium
|
Malo kasne. Danas svi rade ekran od 4,5" i veće, ali oni su ostali na 4,3". Osim toga, dobavljivost Motorla kod nas je vrlo problematična.
#5198 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5200 |
Premium
|
I po običaju kod nas ne bude dostupan Ali zato će ovoga biti puni oglasnici http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/...eski-iPhone-5S |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5201 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#5202 |
Guest
|
Meni bi kakvih 5" bilo idealno (ali bezel free) ![]() |
![]() |
#5203 |
Premium
|
Evo i ja sam od neki dan u klubu od 5" i mogu reći da je to stvarno mrcina od moba. U odnosu na Desire HD koji je 4.3" ovaj djeluje puno veći, no stvarno je milina surfati, pregledavati fotke i slično.. Filmove/serije još nisam počeo gledati/testirati. A jbg, tržište diktira ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5205 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Mislim da je to OK za 4'' ili 4.3". Možda izbace neku Maxx verziju sa 3000mAh ![]() Meni također osobno je ružno vidjeti da netko nosi pederušu radi mobitela a pogotovo kada ga stavi na uho kao da drži notes ili tablet. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5207 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5208 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#5209 |
Premium
|
Ovo bi moglo biti zanimljivo. Po nepotvrđenim glasinama, Motorola će X Phone seriju napraviti kao konkurenciju Samsungovoj Galaxy liniji i prodavati će se putem Google Playa. Očekuju se povoljne cijene. http://www.unwiredview.com/2013/03/1...ed-os-upgrade/
#5211 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel tko kupovao od ekipe ovdje ili zna nekoga da je kupovao ove Kineze sa OVOG linka? Vidim da više ne treba od HAKOM-a potvrda za fizičke osobe za uvoz mobitela, nego da se samo plati PDV na cijenu. Radije bi dao 1500-1800kn sa PDV-om za Kineza, nego 1800 kn za HOX i robovao još 2 godine sa preko 100kn tarifom ![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Premium
|
To su kopije, čak na nekima piše obrnutim slovima (mirored) "Samsung" ako sam dobro vidio.. Što znači da te na carini mogu prcat zbog uvoza kopija, i već ta cijela šema kako ide.. Možda se varam, ne znam.. |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Ako nećeš pretplatu bolje si uzmi HOX s oglasa, imaš ih starih par mjeseci s garancijom bez tragova korištenja za oko 2200kn. Super mobitel i definitivno vrijedi te cijene. |
|
![]() |
![]() |
#5214 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() http://android-sale.com/newman-n2.html ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5215 |
Premium
|
![]() ![]() Ali kao što kaže doky, također imho, radije daj tih 400kn više pa si na miru. No podmuklo navijam za to da ipak uzmeš onaj navedeni Newman ili neš slično, baš da vidim dali će proći i doći tebi u ruke ![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Premium
|
Ima na tržnici za 1400kn mobitel sa garancijom, praktično nov. Perem ruke jer ne poznajem prodavača, ali mislim da je to puno bolja opcija od uvoza kineskog modela upitne kvalitete. |
![]() |
![]() |
#5217 |
Premium
|
Prestigio je (kako neki kažu) također prebrendiran kinez, no meni odlične izrade i funkcionalnosti.. Drug traži ipak klasu ili više klasa iznad, za istu cijenu.. Tipa quad core, 13MP, HD screen i slično, i tu nemam niš protiv, već dapače, go on.. Jer to je mrcina od moba.. |
![]() |
![]() |
#5219 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Prestigio i ti kinezi su u istom rangu, on je ustvari rebrandiran taj nekakav jeftini kinezi i poslan na neka slabija tržišta, našao sam negdje link s detaljima ali se stvarno više ne sječam di, jedina razlika kaj ovaj ima garu u RH, nisu oni loši, koristio nešto sitno PAP5000 i nisam bio oduševljen mobitelom, dobar ali nije to to, rađe uzeti S2/Galaxy Nexus/HOS... Viđao sam neke ljude s tim kinezima i isprobavao sam ih malo no nikad pitao kako su došli do njih. |
![]() |
![]() |
#5220 | ||||||
Antimićanin
|
zadnji hir je bila GTX 660 Ti ![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Imam poprilično iskustva sa pizdarijama RMA iz inozemstva. Samo treba biti strpljiv i doslovno sve crtati ekipi preko koje ide van na RMA ili unutra sa RMA. Citiraj:
Citiraj:
HOS nisam imao prilike držati u ruci, ali ako je sličan imalo Desireu, znam da bi mi se svidio. |
||||||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|