|
![]() |
#5191 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Uvijek postoje samo 2 ili eventualno 3 mjesta s kojih neprijatelj može prići. To mi odgovara kad sam defender, a kad sam attacker jako me iritira! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5192 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5193 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo da se osvrnem na "naš" TS kanal... Jucer je bilo hrpa spajanja i odspajanja, i nitko da ko čovjek se predstavi, kaže nick, pita sta se radi, di se igra! To je jedino napravio u zadnje vrijeme 2die4, i nadam se da ga nije odbilo naše pretjerano prostačenje zadnji put kad se spojio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5195 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5196 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ali ne, stvarno... ovo što Lepi kaže.Bokte, spoji se, bude minutu, dvije (nekad ostane i sat vremena), ne predstavi se i što je najsmiješnije - ne javlja se. Stvarno ima čudnih ljudi. ![]() P.S Opet sam DICE-u porodicu 'poskidao' sinoć. ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 25.08.2010. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
di ste pice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5202 |
Addicted to music.
|
Ima, hitreg je još žešći nego prije.Sve više retardiranih ljudi igra ovu igru, medic je i dalje rambo isus i tako.
![]() |
![]() |
#5205 |
Addicted to music.
|
Važi kume. ![]()
![]() |
![]() |
#5206 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Doći ću opet ćim preselimo firmu, do onda have fun ![]()
![]() |
![]() |
#5207 |
Premium
|
Neznam sta me tjera da se nerviram u ove kasne sate sa spodobama kao što je ovaj http://bfbcs.com/stats_pc/Hackschnitzel Odušak sam si dao tako što sam prijavio prvog playera ne leaderboardu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
LateralusX
|
Vehicle Specialization: Alternate Weapon Package (Need Vehicle Score 10000) p.s. pazi lika: TihiOS_CRO, 5000 kilova sa GL-om ![]() ![]() veki jel ti ovo neki sugradjanin? Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 26.08.2010. u 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Explozivan je lik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
S cim vi vozite helikopter, ja sam pokusa sa xbox360 kotrolerom, u opcijama binda kontrole ali u igri ne reagira. Ono sa misem i tipkovnicom mi je skros smotano pa uglavnom bude salto unazat, pa niti ne pokusavam vozit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
od njega ima 3 gold dog taga ![]() On je u onom klanu =XII= koji igra na BUGovom serveru a tam je FF ukljucen Ja helic vozim sa misem i tipkovnicom i skroz OK mi ide, osim kada pokupim neki dalekovod il drvo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Addicted to music.
|
Fran, piši nešto, pričaju o chopperu! O chopperu!
![]() |
![]() |
#5215 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() i onda otkvačiti kad si na UAV-u. Super zar ne,zato volimo DICE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
LateralusX
|
sa sluzbenog foruma o letenju helikopterom: Posted by TroII-King: Wish I had this game on console... Posted by V4L3R4: I don't. The reason I don't play on console is the same reason I don't participate in the special olympics... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 |
Premium
|
OMFG, gledam ovaj SS od Vekija i skuzim da su krivo napisali anisotropic ![]() OT: jucer je na TS dosao "exer" i nisam ga nis cuo jer sam bio u tenku. Nesto me pitao i otisao ubrzo, tako da ispirke exeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5220 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Evo zasto ima bunny hopinga u BC2 ![]() Za sada nema puno načina za varanje u ovoj igri, ali ovo što nudimo ćete zasigurno koristiti često Trčanje u Bad Company 2, kao i u svakom modernom FPS-u, traje određeno vrijeme i zatim je nužno odmoriti se da bi mogli nastaviti. To vrijedi samo, ako ne skočite povremeno za vrijeme trčanja. U Bad Company 2 kombinacijom skakanja sa trkom vaš glavni lik se nikada neće umoriti i pobjeći ćete iz svake nevolje brže nego ikada. @Rambo stisnes na taj njegov potpis, nadjes sebe (search ti je na lijevoj strani) kada se nadjes, stisnes na Stats graphics izaberes koji dizaj ti se svidja i kopiras cijeli link iz BBCode sebi u potpis stisnes na taj njegov potpis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|