|
![]() |
#5161 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kakve veze ima pad i razbijen ekran sa mobitelom koji se odjednom neće upaliti? Imao je hard case, ali ja mislim da taj udarac zapravo i nije povezan sa problemom mobitela, mislim da je mobitel jednostavno sam od sebe tako završio.
![]() |
#5162 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ti smatraš da je sam od sebe krepao? ![]() Možda ga je jako stisnuo da taj stupić i nešto puklo unutra? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5163 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel kupovao tko nexus 4 preko njuskala? kupujem oduvijek mobitele tako, naravno primopredaja i da vidim da je zapakirano, pa me zanima jel nexus 4 isto ima onaj celofan pa da znaš da nije korišteno?
#5165 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
da ali ako se reklamiraju kao novi, takvi trebaju i bit (moj iphone nakon godinu dana kao nov izgleda, ali neću ga prodavat pod novo), solarno i dolazi u obzir, da nebi kupio ciglu u kutiji ![]()
#5166 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://android-sale.com/zte-nubia-z5...stomer-reviews. Zanima me jel na ovo placam pdv/carinu ili sto vec ?
#5170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Re: Android mobiteli
Postoji li nela naznaka da ce galaxy s3 mini dobiti 4.2 i ako da kad ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5171 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#5172 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel ima HTC One X kakvih mana tipa otkazivanje kao S3,Note 2 itd. Kakav je usporedbi sa Galaxy S2 ? dual core naspram quad corea... jedino sto htc one x nije prosiriv microSD... dodao bi k tome i Sony Xperia S koja se cini sa odlicnim komponentama,dual core isto,12mpx kamera,velik ekran koliko ja vidim HTC One X bi izasao kao pobjednik,ali cujem kako on ima laggy 23 fps HD video,los zvucnik,Sense trosi baterije jel bi na njega isao normalan ICS ? i vidim u to ulazi Iphone 4S 16 gb ? kakav je on u usporedbi s ovima,jel vrijedi ? Zadnje izmijenjeno od: blava. 24.02.2013. u 01:48. |
![]() |
![]() |
#5173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
4S cucla bateriju i to dosta. Masa ljudi se žali na to. Sony je vrlo kilav sa izbacivanjem updatea za svoje mobove. Za sada je najbolji novi HTC One, ali kako za mjesec dana izlazi S4, moglo bi biti frkovito. Navodno S4 neće dolaziti sa Exynos čipsetom već Snapdragonom koji je u HTC-u. E sad, to može biti bitno za Amere jer je poznato da je US verzija S3 imala drugačiji hardver od internacionalne verzije.
#5174 |
Premium
|
A na Iphoneu se pretpostavljam baterija ne moze zamijeniti ? Ne gledam vrh ponude,HTC One vec ove sto se nude sada za 2.000-2.500 kn. Pa mi je u taj rang usao HTC One X,Iphone 4S,Sony Xperia P,Galaxy S2 te koliko vidim svidja mi se po specifikacijama LG Optimus 2X iako ima samo 512mb ddr3 rama,ali dual core procesore,kamera,8gb storage + microsd... |
![]() |
![]() |
#5175 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Frende je kupio pred tjedan dana Optimus 2X za 1000 kuna s još7 mjeseci garancije, u odličnom stanju. Imao sam i ja optimusa, u to vrijeme nije imao ICS kaj me je dosta iritiralo, inače odličan mob. Sad imam galaxy s2. Kupio sam ga za 1900 pred 3mjeseca, stanje 10/10, hrpa garancije. Trenutno imam gore Neat rom (malo dorađeni originalni samsungov JB 4.1.2) i siyah kernel i prezadovoljan sam. Mobitel je brz, baterija traje poprilično. Ostale oko kojih se dvoumiš nisam imao pa ne mogu suditi
#5176 |
Premium
|
Otpao mi Iphone 4,ocekivao sam barem 4.0" ekran i nasao sam da u taj odabir ulazi i LG Optimus 4X P880. Naspram HOX ima zamjenjivu i "jacu" bateriju,prosirivo je microSD karticama do 32gb,a HOX zato ima bolju kameru sto meni nesto puno ne znaci,meni su i 3mpx kamere super i zato sto je brand. Mobitel ne namjeravam prodavati,vec imati dvije godine i proslijediti sestri ako tad budu uopce mobiteli kul ![]() http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4320 Oba mobitela dodju 2.000KN sa 12-mjesecnim jamstvom. |
![]() |
![]() |
#5177 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Gledam malo novitete iz barcelone....čini se da je asusov padfone infinity (bez "tablet" dijela i njegove upitne funkcionalnosti) najbolji komplet koji je do sada najavljen u najvišoj kategoriji. Jedini je koji ima sve: 5", 1080p, ips, snapdragon 600, 13Mp kameru, aluminijski unibody, serijski izlazi sa JB 4.2..., nešto veću bateriju od konkurenata...sve osim sd proširivosti je tu |
![]() |
![]() |
#5181 |
Guest
|
Također. Kad bi samo google izdao tak nešto u nexus seriji. Zašto? Čisto da se nekako standardizira "port/dock" nekako pa da možda vidimo i kombinacije uređaja različitih proizvođača. Ja sam osobno rastegnut na dva kampa. Sa jedne strane bi htio veći tablet sa pravim laptop perfomansama (neš tipa microsoft surface pro i slični koncepti). Onda bi još imao mobitel sa strane i to je to od moje potrebe. Sa druge strane, možda bi rađe uzeo jači mobitel sa tablet "priključkom" koji drivea sam mobitel, a sa strane uzeo vulgaris ultrabook. Iako mi je prva opcija draža i više mi odgovora, cjenovno mi je potonje bolja solucija. U svakom slučaju čekam nekaj kaj će biti bazirano na Intelu, zbog x86 kompatibilnosti. |
![]() |
#5183 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5184 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5185 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Boli glava pila za smiješne novce http://igyaan.in/2013/02/38248/umi-x2-available-14000/
#5186 |
Premium
|
Pila i pol.. Ali ne vidim cijenu, otišao sam na onaj link (na kraju texta za narudžbe) ali i dalje ne vidim.. |
![]() |
![]() |
#5187 |
49%winner
|
U clanku pise " A Chinese smartphone-maker UMI has launched it’s flagship smartphone, the UMI X2 in India for Rs.14,000". Hm, 1500kn? ![]() Edit: indijski rupiji ![]()
![]() |
#5188 |
Premium
|
Da, i mislio sam da je to lova, ali mislim se čija ![]() EDIT: 14000 INR = 254.498719 USD |
![]() |
![]() |
#5189 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zanimljivo, ubacio ovaj SoC MTK6589 u google i izbacio jos jedan mobitel za 260$, CUBOT (iako ovaj model ima 720p rezu i 1gb rama)... Zanima me sto je u tome Quadu, koliko mi se cini tu je Gpu koji se nalazi u ipadu ako se nevaram ali nista o procu... EDIT: Cortex ARM7...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#5190 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
U nadi da će još netko pomoći čovjeku: Special Community Bulletin: Please Help Ryan Scott (ChiefzReloaded)! Dobivamo toliko dobrih stvari on CyanogenModa i xda, red je da i doniramo koliko možemo.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|