|
![]() |
#5132 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
spiegen capsule na Note 4, super |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5133 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam prezadovoljan sa Lollijem na S4. Mob radi fluidnije i bolje. SOT je poboljsan za punih sat vremena na ionako izmrcvarenoj bateriji ( igram puno Asphalt 8 ). Brightness uvijek na 100%. Evo i ss: |
![]() |
![]() |
#5134 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Dobro, jel bi bila neka dobra dusa da mi malo opise svoje zadovljstvo i/ili nezadovoljstvo sa Note 4? Skuzio sam po testovima da je exynos mrvu brzi opcenito, a snapdragon je mrvu brzi u igrama, no to mi je nebitno jer su razlike sitne. Jel ima razlika u trajanju bateriju izmedju dva cipseta? Hvala! |
![]() |
![]() |
#5136 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Kako si ti zadovoljan sa svojim, ekran - neki imaju problem da dio ekrana vuče na rozo, baterija? Lomim se između S6 i G4... |
|
![]() |
![]() |
#5137 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Baterija max do 4.5 sata SOT kada sam na 4G. Ja sam bio u istoj dilemi i uzeo S6. |
|
![]() |
![]() |
#5138 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ja sam se nećkao između Note 3 i 4 pa ti mogu pomoći oko par stvari. Što se tiče verzija, sve što si nabrojao je tu negdje, male su razlike. Ono zašto bi ja išao na exynos je manje zagrijavanje uređaja. Lagao bih kad bi rekao da sam Note 3 uzeo zato jer mi je bolji, ponajviše sam ga uzeo zbog dosta niže cijene tada. Ono što mi se ne sviđa na noteu 4 u odnosu na trojku je slabija baterija, posebno kod gledanja full HD videozapisa. Stražnji poklopac mi je puno ljepše izveden, a ima i USB 3.0, što su makli na četvorci, ne razumijem zašto, pošto ovako prenosiš podatke ko od šale. To je to od mene, ako te šta još zanima, slobodno pitaj.
![]() |
#5139 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Glede baterije ja sam na N4 postavio neke stvari po savjetima usera i opće poznatim stvarima koje troše pretjerano battery juice i moram reći da je to sad druga priča.. Sam ekran mu je ogroman potrošać, kad nije potrebno drži se malo manji brightness( 3 + auto), ne drže se bijele, svijetle i slične pozadine, kod sinkronizacije se pročešlja što je nepotrebno i isključi, one senzore pokreta koji se ne koriste(kod mene gotovo svi) se također isključi.. i baterija radi skroz ok(praktički isključiš stvari koje inace nebi ni koristio a u pozdaini troše...). Jučer ujutro u 6h maknut s punjača, navečer u 23h 72% baterije sa oko 1.30h SoT.. |
![]() |
![]() |
#5140 |
Prvoklasni Krkan
|
E super, hvala, tako i ja vecinom na mobu pogasim sve gluposti koje ne koristim, tu i tamo nesto odigram, ali 99% gledam youtube ili neki film/seriju, surfam ili citam PDF/stripove. Zato bi si i uzeo neku cigletinu ![]() ![]() Gledao sam malo iphone 6 i malo vise 6 plus, ali jednostavno su mi preskupi, ne zelim dat toliko kn za mobitel (nemam i nezelim pretplatu, pa mob kupujem preko oglasnika). Jos sam razmisljao o G4, ali mi se N4 vise svidja zbog jace baterije i zbog AMOLED-a, volim te vristece boje, IMHO najljepsi ekran koji sam vidio. Sada samo da mi ulet neki N4 po razumnoj cijeni... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5143 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Curi je prije nekoliko mjeseci ispao s pola metra i puklo je staklo. Cijeli ekran je tada bio 1100kn. Ona je mijenjala samo staklo (500kn), da bi sljedeci put ispao s cca 30cm na meku plastiku i opet puknuo.. Ne znam od cega ih prave da su tako osjetljivi.. Da li se cijena cijelog ekrana u medjuvremenu promijenila, ne znam. Najisplativije je pokusat naci neki kojem je mozda vrisnula maticna pa presaditi. |
![]() |
![]() |
#5144 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5145 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Već neko vrime imam N4 i nisam baš oduševljen brzinom i baterijom. Multitasking često triba sekundu-dvi da otvori popis aplikacija, a baterija mi rijetko potraje više od dana, Disablea sam sve suvišno (FB, Galaxy apps, S Health itd), no nije puno pomoglo. Da li je problem u 5.0.1 pa da triba čekati na 5.1.1 ili vratiti na 4.4.2?
#5147 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad se već spominje - ja ne mogu vjerovati da još nisam rootao note 4... Ustvari mi i nije toliko trebalo, ali u zadnje vrijeme ne mogu više gledati reklame... Root or not? ![]() |
![]() |
![]() |
#5148 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#5149 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako ti se ne da root samo radi reklama, probaj ovo forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 |
![]() |
![]() |
#5152 |
The Zappa
|
Pozdrav, molio bih savjet vezan uz popravak S4 mini starog pet mjeseci kupljenog u T-comu. Prije otprilike šest tjedana prestao mi je raditi pristup internetu. Nije problem do settingsa. WiFi radi. Paralelno s tim, sugovornici su se počeli žaliti da me slabije (nerazgovijetno/mutno) čuju dok koristim (žičani) handsfree. Sam telefon, osim što se često smrzava, se i užasno grije. No, to mi i nije toliko bitno. U međuvremenu, jer kad vrag sere, sere krupno, mi je telefon pao i puknuo je ekran. Staklo. Što već. Oštećenje, osim estetike, nije problem za funkcionalnost. Touch uredno radi. Prošli tjedan sam ostavio uređaj u servisu, naglasivši posebno da ne želim izmjenu ekrana. Reklamirao sam, uz pozamašnu skepsu, samo neispravnu funkciju pristupa internetu i problem s handsfreejem. Pribojavao sam se odmah kako će mi izbiti jamstvo i kazati da je to sve od udarca. Međutim, prekjučer me nazvao čovjek iz servisa. Tvrdi da jamstvo obuhvaća reklamirani kvar s pristupom internetu i poteškoće s handsfreejem, no, da bi uopće započeli rješavati taj problem, prvo mi moraju zamijeniti ekran uz naknadu od preko 100€. Zanima me postoji li doista neki valjan razlog takvom uvjetu ili jednostavno mi žele iskamčiti lovu iz novčanika po APP sistemu? |
![]() |
![]() |
#5153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo žele lovu. S druge strane, ako ti zamjene ekran, sigurno ćeš imati original i garancija ti se nastavlja kao da se ništa nije dogodilo što je tebi isplativo jer se ipak radi o još godini i 7 mjeseci.
#5154 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hardverske specifikacije N5 i S6 Edge+ http://www.sammobile.com/2015/07/08/...-s6-edge-plus/
#5155 | |
The Zappa
|
Citiraj:
Ne isplati mi se nikako dati stotinjak eura za novi ekran. Mišljenja sam da je moj SGS4 mini jako loš proizvod. Grije se, smrzava, blokira... Npr. mogao bih dodati još 30-ak eura za potpuno novi SG ACE 4. |
|
![]() |
![]() |
#5157 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nije baš jednostavno promjeniti sami touch jer to je ipak OGS ... |
![]() |
![]() |
#5158 | |
The Zappa
|
Citiraj:
Inače, danas su iz servisa vratili mobitel u poslovnicu. Izebali su me kao mladog majmuna. Nakon što sam im posebno naglasio da samo želim popravak reklamiranog kvara, a ne i zamjenu ekrana, u radni nalog su upisali: "stranka odustaje od popravka". Mobitel nisu ni taknuli. Na internet i dalje ne mogu (osim WiFi), handsfree i dalje problematičan. Prije nego ih nazovem klošarskim servisom, moram prethodno utvrditi radi li se možda o grubom internom nesporazumu, a ne notornom pokušaju reketa i povrede obveznog prava. |
|
![]() |
![]() |
#5160 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nije "samo" jer je ekran ljepljen kompletnom površinom za staklo te ga nije tako jednostavno odljepiti a ni zaljepiti. Ja sam probao na samsung nexus i otišao je i ekran u vječna lovišta. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|