|
![]() |
#5131 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#5132 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Kakve pobogu veze ima klađenje sa navijanjem za reprezentaciju/klub? Šta smo svi trebali stavljat na Dinamo kad je igrao protiv Reala? Navijam za svoj džep i stavit ću na one za koje mislim da će mi donijeti novce. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5133 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() A gledat tih par kuna koje bi mogle doć u džep i cijelo vrijeme ako ništa bar podsvjesno razmišljat o tome da naši izgube mi je ispod časti pa kakva god država bila, bar je tvoja.
![]() |
#5134 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ma ne kužite vi to. Kako god završi, on uvijek dobiva. Il je pobijedila njegova repka, il je dobio $$$. ![]() |
![]() |
![]() |
#5136 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kada naša repka bude navijala za mene, onda ću i ja navijati za njih. Do onda ću samo kratiti vrijeme gledajući njihovu propast ovo ljeto. Nemam ništa protiv njihove igre, jer realno, daju maksimum koliko im se da, nego do njihove trule pojave i bezličnosti, boli ih ona stvar i za naciju i za navijače... hrpa nadobudnih preplaćenih kretena, izuzev nekih rijetkih iznimaka.
#5140 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Odu legende iz Milana-Nesta,Gattuso i Inzaghi
|
Oglas
|
|
![]() |
#5142 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
'Forged In Industry, Striving for Glory' ManUtd predstavio novi dres - tribute tradiciji proizvodnje vune u Manchesteru http://mirr.im/JmzqIj
__________________ |
![]() |
![]() |
#5144 |
Guest
|
|
![]() |
#5145 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Odmah mi se svidio ovaj stolnjak, a bome i ovaj gornji dio trenirke fino izgleda. |
|
![]() |
![]() |
#5146 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#5147 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Navijači Bilbaa otputovali su u Budimpeštu umjesto Bukurešt ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5148 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5150 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Bravooo BVB, odlican zavrsetak sezone, slag na tortu, deklasiranje Bayerna 5:2 i ujedno peta uzastopna pobjeda protiv bavaraca.. Mislim da sada nitko ne moze reci da je slucajno. Kapa dolje, decki su fantasticni!! |
![]() |
![]() |
#5152 |
Premium
|
Ne znam dal si gledao te utakmice.. izgubili jesu, ali da su ispali smijesni? Ja to ne tvrdim ni za Bayern danas, a kamoli za te dvije utakmice.. Kagawa se eto jos dvoumi, bio je Ferguson na tribinama i sigurno da je bio zadovoljan njegovom igrom, ali potajno se nadam da ce ovakav zavrsetak sezone imati utjecaja na njegovu odluku.. bilo bi steta da ode.. S druge strane, cini mi se da nece Pranjic igrati ni u finalu Heycknes uveo Contenta u drugom poluvremenu i sve mi se cini da ce mu to bit rijesenje za finale lp. |
![]() |
![]() |
#5154 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
gledao sam prijatelju i izgubio na kladusi.. ![]() Sinoc je bila odlicna utakmica, otvorena.. Dortmund zasluzeno uzeo kup i nakon 102 godine imaju duplu titulu.. I to sto kazes, nece Pranjic igrati 99,99% finale, a ni Olic.. Predvidjam raspad Dortmunda jer ode i Kagawa i Levandowski.. I sigurno je da imaju najboljeg trenera kojeg je Bundesliga vidjela.. |
![]() |
![]() |
#5155 |
Premium
|
Za Kagawu nije sigurno iako je manje vjerojatno da ostane nego obrnuto, ali na njegovo mjesto dolazi Reus koji je u najmanju ruku jednako dobar igrac. Uz to se vraca i Gotze koji nije igrao pola sezone.. Za Lewandowskog ne znam odakle ti info jer covjek je potpisao dugogodisnji ugovor i apsolutni je prioritet Dortmundovog vodstva za sljedece sezone.. |
![]() |
![]() |
#5156 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#5158 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Baš bi mi bilo drago da City osvoji titulu. Nhf unitedovci, ali stvarno je city zaslužio bit prvak ove godine. Trenutno gledam, imaju posjed lopte 83 % protiv QPR-a ![]() @trouble - itekako ![]() EDIT: 1:0 vodi city
#5160 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ahahahahaha,City......Mancini baksuze ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |