|
![]() |
#5131 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sad me ovaj hs podsjetio da sam danas na khargu srušio onih svojih 558m sa 795 ![]() ne stajem dok ne bude 1795 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5132 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.01.2012. u 01:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5133 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
CTRL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5134 |
|
Neće ni sa CTRL ![]() Poprilično sam siguran da sam pokušao svaki key na tipkovnici i neće MAV dolje. Kao da uopće nije bindan, a nema posebnog bindanja za MAV. Jedino da probam sve bindinge vratiti na default pa pokušat sa CTRL, a sad to radit samo zbog MAV-a...
![]() |
#5135 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=W8ozg...endscreen&NR=1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5136 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Skini ovaj settings editor: http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/ U njemu ti ima "MAV Controls Fix" itd., zakon stvarčica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5137 |
Guest
|
kakvi su ovo postovi u 3-5 ujutro sta vi radite prek dana ekipa ako igrate cijelu noc ![]() |
![]() |
![]() |
#5140 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5141 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Lokacija ti piše Split, pa je normalno da čovjek misli da si u istoj vremenskoj zoni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5142 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5143 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja nisam probao gamepad, ali sam probao joystick. Puno mi je lakše oblijetat neko mjesto i pucat isto. Ovako lelujam dok stiskam 10 tipaka da bi letio kružno oko nečega, a da je nos stalno okrenut meti. Inače letim pomoću tipaka i miša, a samo u posebnim prilikama posegnem za joystickom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5144 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pomoc evo sinoc skinuo igru i pokrenem i nekada radi a nekada mi se samo zamrze i izbaci u win da je igra prestala raditi i zatvori se sve komp je iz potpisa isprobano vise ati drajvera sa svima isto, zadnja 3-4 puta kako sam usao smrze se igra i srusi u roku 10sek win uredno rade jedino se izgra zablesa i izbaci ima li netko nekakav prijednog edit: evo sada sam igrao pola sata SP i radi super znaci samo mi se javlja problem kada hocu igrati na netu 2-edit: stavio i sp1 za win7 i napravio update win i opet se srusi kad sam na netu a single ide super Zadnje izmijenjeno od: VoodooRain. 12.01.2012. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5146 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() BTW, probao sam onaj FXAA config što si stavio, dobar je, ali nebi bilo loše da su boje malo življe ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.01.2012. u 15:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5147 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5149 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#5150 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Probaj smanjiti detalje ak ti se ruši .exe... Frendu se rusilo na HIGH sa upaljenim AA. Samo je ugasio AA i igra radi bez problema. Probaj experimentirat s tim, ne znam sta drugo da ti kazem. Svako nailazi na svakakve probleme s ovom igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5152 |
Premium
|
probaj skinut driver sweeper i maknut skroz drivere i catalyst control center, restartas, zatim skini najnovije drivere i instaliraj, naravno, pazi da skines drivere za tu grafu, i za svoje win. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5153 |
Premium
|
spusti slajder na "never notify" -->
Windows theme stavi na windows basic prije pokretanja BF-a Origin startaj as Administrator prije pokretanja i onda igru pokreni iz Battlelog-a za one koji imaju probleme sa realtek integrusama i piratskim windozima je USB zvucna jedino rijesenje. Nadam se da ces uspjeti rijesiti ![]() e'o ti mix tweakova, pa mozda nesto od svega upali.. zanemari ono sto si vec probao..
znaci updejtaj video drivere i win SP 1.. iskljuci UPnP na ruteru, resetiraj ruter. odi u Control Panel/System and security/change user account control/--> spusti slajder na "never notify" Windows theme stavi na windows basic prije pokretanja BF-a Origin startaj as Administrator prije pokretanja i onda igru pokreni iz Battlelog-a za one koji imaju probleme sa realtek integrusama i piratskim windozima je USB zvucna jedino rijesenje. Nadam se da ces uspjeti rijesiti ![]()
![]() |
#5159 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pomoglo je nesto od ovoga sto je kolega gore napisao bit ce da je bilo do iskljuci UPnP na ruteru, resetiraj ruter. ili Windows theme stavi na windows basic prije pokretanja BF-a odigro sad sat vremena u komadu 4 mape sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5160 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|