|
![]() |
#5131 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
#5132 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
hijao kako je ovo jebeno http://i.imgur.com/U9pvOjZ.jpg nikako da prežalim zadnji donekle crni ajfon a to je bila petica, 5S je već bio grey i od tada imamo 2 siva i zlatni ajfon ![]() ali ovo http://www.colorware.com/default.aspx je fora, za 300 dolara bih to i napravio da ne mijenjam mob na godišnjoj bazi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5135 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5138 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
kako me zanimalo ima li ijedan servis ikakve veze s original dijelovima, pitao sam ifixit hrvatska javno na FB i odgovorili su da nabavljaju direktno od ifixit, e sad jel to il nije i šta je, pitaj boga isusa
#5139 |
Premium
|
iPhone mobiteli
Dok čekam iPhone , naručio sam si Nillkin case + screen protector. EDIT : ovaj screen prot. je za prvu ruku... Pa sam malo vidio one nove Glass Shieldove , dali itko koristi ? I koji bi ste preporučili? Jer ako je to bacanje novaca onda ću uzet provjereni Zagg shield. |
![]() |
![]() |
#5140 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Glass shield je neki tempered glass pretpostavljam.. Generalno uvijek preporučam tako nešto, evo jučer mi je mob letio s visine uha, naravno ravno na ekran. Puko tempered, staklo telefona ko novo.. Odmah naručio novo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5141 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5142 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5143 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Traži lozinku od zaključavanja telefona. Ako telefon nema postavljenu tu lozinku da se zaključa možda da pokuša sa 4 nule. |
|
![]() |
![]() |
#5145 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Znam da je zamjenski ekran "deblji" od originala na 4/4s, pa tako ako ga je neko u njih zaminia može se bar tako originalnost provjerit. |
![]() |
![]() |
#5146 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ne znam gdje pitati pa ako sam promašio temu slobodno premjestite. Rastavljao sam iPhone 4 ili 4s nisam siguran, čisto radi čišćenja slušalice i zvučnika jer su se stvarno jako slabo čuli. Problem je kada sam ga sastavio, neće da se upali. Kada ga spojim na napajanje, čuje se beep svakih 5-6 sekundi, i tu i tamo zavibrira. Ekran je crn bez pozadinskog osvjetljenja. Par puta sam provjerio sve kontakte, čini se sve u redu. Problem je što nisam siguran da radi home tipka (jedan od razloga rastavljanja, ponekad je zaštekavala ta tipka pa sam je očistio i vratio). Kolega google kaže da se proba držati tipka za paljenje i home tipka 10 sekundi, i to ne radi, moguće da je i zbog te tipke, nisam siguran. Ima tko kakav prijedlog ili to mora na servis?
#5147 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Rastavi ga i sastavi opet. Moguce da maticna radi negdje spoj ili si si bio pregrub. Reset s home tipkom i poeer tipkom nije potreban jer se cuje beep a ionako si izvadio i vratio bateriju pa se maticna resetirala. |
![]() |
![]() |
#5148 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Rastavio, sastavio. I dalje isto. Ne znam sta bi moglo biti. EDIT: Tip u servisu isto kaze da je maticna riknula. Sad preostaje trazenje druge. Znas li mozda okirnu cijenu da me netko ne zezne?
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 23.02.2015. u 12:31. |
![]() |
![]() |
#5150 |
Premium
|
Jel mislis na ovako nesto? http://www.amazon.com/dp/B0042J6VUS/..._pLS7ub0B2V8KZ |
![]() |
![]() |
#5155 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#5156 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
frend me zamolio da pitam ovdje: molim hitni savjet, dobijam pod racun iphone 6 sa njemackom garancijom, zanima me na sto moram paziti osim da osoba iskljuci cloud i da mi lozinku ili sto tocno? hvala |
![]() |
![]() |
#5157 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5158 |
Premium
|
Mora li nekako obrisati svoj icloud ? |
![]() |
![]() |
#5159 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne treba brisati iCloud samo ga treba ukloniti sa tog telefona odnosno isključiti. |
![]() |
![]() |
#5160 |
Premium
|
Ok hvala. Prenesem mu |
![]() |
|
|
Oglas
|