|
![]() |
#5101 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Na serveru je ono što su čuli vjerni Žderonje. Naš PowerServer mod koji se prebacuje u PAM mod kada se igra SD. Prema obečanju, nema stiskanja tipke F (Use) kod pokretanja matcha. Ubio je načisto. Taj PAM mod ima samo osnovne funkcije igranja. Ne očekujte ništa spektakularno od njega jer je sklepano prilično na brzinu. Ima postavke takve kakve jesu, a kopija su jedne postavke priložene uz mod. Ne mogu ništa mijenjati. Kada se igra neka druga igra, server se vrati u naš standardni mod i sve teče po planu i programu. Tako je za sada. Prvo hoću vidjeti kakve su reakcije i koliko je isplativo spajanje modova ili nešto slično. Onda ću malo bolje razmisliti o postavkama igre i rješavanju problema sa PAM modom koje sam zapazio.
![]() |
#5102 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gdje da skinem taj intel patch?! sad sam dosao u zg, i hoću patchati igru, ali mi fali taj intel patch... gdje, kako, neki link bi pomogao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5103 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Google is your friend... http://www.google.hr/search?num=20&h...a%C5%BEi&meta= |
![]() |
![]() |
![]() |
#5104 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#5105 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Kod mene je com_maxfps 76 ... al mi je redovito veci od 15 i manji od 60 ... kad imam srece onda je 4 : nuts :
![]() |
![]() |
#5106 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovim putem zahvaljujem SamFischeru na grafičkoj kartici koja će mi omogućiti da bolje igram te da si još koji puta priuštim Zuletov skalp a svoju staru grafu ću, u skladu s dobrim Forumaškim običajima, donirati našoj PC Ekspert ekipi za donatorsku akciju.
![]() |
#5107 |
Lika u mom srcu
|
zašto je uopće potreban taj patch... nisam ga stavio i igra radi i bez nejga, ali je nas server u banani..... šifra 9999 ![]() jedino mi je zvuk nekako sjeban, dubok, ne čist, skroz loše kvalitete... zašto? i to nakon ovog patcha, prije toga bilo sve ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5108 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pishe u sticky-u, ali evo citirati chu rak-a. ![]() Citiraj:
pa lezhe na nashem serveru i hlade jaja.
![]() |
![]() |
#5110 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
poz
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5111 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#5113 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=11 Ako nemaš stari exe, ništa od toga. Ali mogu ti poslat, ako će tako upalit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5114 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Server je down zbog neispunjavanja obveza pojedinih članova. Naime, onaj Budwaisser koji se provlačio po ovom threadu... ![]()
![]() |
![]() |
#5116 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5117 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
rak..na kojoj je to strani..nemrem naci ![]() i o kojem si fajlu pricao..ako mozes daj ga posali na ozmec@net.hr puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5118 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5119 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() ma idem se ja pravit pametan, pa stavit patch bez onog intel patcha.. : flyingey ma pročitao sam sticky, nego eto, štoš.... ![]() ma napravio sam... radi. ali ne radi server.. ![]() morao sam i ja malo zaspamati thread... nije me bilo par dana a ono.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5120 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Kome da se obratim za registraciju i sta je sve potrebno napisati?? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5121 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
homers2005@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5122 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5124 |
nautic expert
|
heh. Emissary, tvoj problem je lako rješiv mislim... imaš li još koji folder na dvd-u? ![]() a ja sam išao reinstalirati igru nakon hrpe pokušaja da mi proradi sa patchom. i znate šta? sada mi ne želi instalirati ni intel 1.01 ni patch 1.2! nešto u stilu da "patch ne može naći igru. jeste li sigurni da ste instalirali igru kako treba".lud sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5125 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
a ne bi mozda ono zabranjeno za javnost trebalo bit za verziju 1.2???? posto je covjek provuko patch kolko sam shvatio trebo bi imat za 1.2? ili sam u krivu.. aj neko ko je isprobo...nek javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 |
Feldwebel
|
Juniore u pravu si. Treba poseban update na taj patch. I taj postoji na nekoliko mjesta koji nisu tema ovog foruma. Malo o serveru. Jučer je izneneada pao ko kruška. Bio sam na kraju testiranja PAM-a. PAM je radio bez greške. Onda sam kreirao jedan poseban .exe file i taj je radio ono što mu je posao. Upalio server, priključio, malo letao po mapi i u trenutku kada sam mapu htio promijeniti (a prije pokušaja) samo se zgasio. Od tada ni makac. Ne mogu ga ugasiti, ne mogu ga upaliti, ne mogu ga formatirati, ne mogu ga reinstalirati. Sada čekam amere da se zbude i naprave nešto. Nadam se da ćemo do 7.30 ili 8.00 sati opet imati vlast na serveru. Server ima solidnu kontrolu ali se igra zna zblesati sama od sebe, ničim izazvana i onda čekaj da Mike ili John naprave nešto s tim. Malo mi fali pravi Control Centar kakav sam vidio na nekim USAonly hostovima. Inače onaj .exe file koji sam kreirao radi savršeno. Nadam se da on nije krivac za ovo stanje (ne bi trebao biti) jer sigurno neću stati na ovome. Moram probati još jednom istu stvar. Ta funkcija bi nam pomogla da athu još više zaposlimo i imamo još spektakularnije funkcije servera. Baš sam zato i upregnuo 4 programera da to naprave i na kraju napravio sam. Možemo po želji svaki dan imati sasvim različit mod, sa sasvim novim funkcijama. Samo je potrebno dati igrici switch koji to određuje.
![]() |
#5127 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja sam sad bio na nomercy DM rifle serveru kojeg je netko bio prije tjedan dana ovdje spomenuo kao da ako igram tam da ne mogu pozivjeti niti par sekundi i nisam mogel igrati (neznam zasto, samo sam mogel u spectate) pa sam malo gledal kak tipovi igraju i mogu reci da NEMAJU POJIMA!!! Ja sam pucal od smijeha kad su igrali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
nadao sam se da sam u pravu.....race ja ti kazem ili kontaktiraj likove koji su napravili igru i ubaci se ili kreci na izradu svoje..jer onda ces se moc izrazit do kraja..svaka cast stvorio si i vise od igre..stvorio si divljenje nas malih ljudi! keep up..i jos nam sto godina upravljo serverom..:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 | |
Moderator
|
Citiraj:
Cek jel to ono sta si meni napisao za isprogramirat...steta, a Andeo je rekao da bu sutra bacil oko na to ![]() ![]() ![]() @Emissary : nono : Pa sta mislis sta ti treba? : sweating : stoopid |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|