|
![]() |
#5102 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
I onda Bilbao koji kupuje isključivo baskijske igrače stigne u finale Europa lige i taj se rezultat podcjenjuje a da je slučajno Chelsea bez Abramovičevih milijuna to postigla onda bi se tu naveliko svršavalo u temi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5104 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5108 |
|
#5110 | ||
|
Citiraj:
Obije se piše bez i ![]() Naravno da se piše velikim slovima i pamti finale LP u kojem Čelzi izgubi ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 09.05.2012. u 23:48. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5111 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#5112 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Falcao za Atletico Madrid, vrijedio je svaki euro, kakva igračina ![]() |
![]() |
![]() |
#5113 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Vidim nostradamus u svakom malo barcinom fanu radi 0-24 kada treba raditi protiv klubova koje barca nije u stanju bez sudaca i plaćanja dobiti. ![]() Citiraj:
![]() Negdje piše pravilo da mora biti određeni postotak Engleza u Engleskom klubu ili? ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5114 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hamm jel ti imas nekih nerjesenih racuna s barcelonom? ono neki navijač barce ti zbario žensku ili tak nešt, ili čista mržnja? OK, 2009. barcelona je nezasluženo prošla CFC, a ove godine nije ni CFC pokazao baš puno pa je prošao, eto tim se izlječi komplesaštvo i dobro. ali tri puta u zadnjih nekoliko postova bezveze prozivanje barce, stvarno ne znam čemu? ajd da si navijač reala pa bi razumio komplekse, al chelsea je jedini koji ima OK score protiv barcelone u zadnje vrijeme. ON TOPIC - mislim da nisam nikad vidio igrača koji s tolikom samouvjerenošću prebacuje loptu na "slabiju" nogu kao Falcao. svaka čast. |
![]() |
![]() |
#5115 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne mogu je smisliti kao ni instant barca navijače. ![]() ![]() Kad smo kod reala, imam ja doma negdje njihov šal. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 10.05.2012. u 08:38. |
![]() |
![]() |
#5116 | |
Strichek Moderator
|
Pa to nije loše bar samo sigurni da i druge repke sad imaju šanse na EP ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#5117 |
|
#5118 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
evo ti si jednom postao navijač CFC, jel su ti onda starij navijači CFC trebali reći ti si instant navijač ti si krenuo sad navijat za "nas". kreno si navijat za njih iz jer su ti se vjerojatno svidjeli iz nekog razloga, nisi izvlacio ime kluba iz sesira..tako se i danas ljudima svidja igra barcelone, pa krenu navijati za nju. netko voli z. mamića pa krene navijat za dinamo...nismo se svi rodili kao simpatizeri nekog kluba. pogotovo mlađa ekipa koja trenutno odabire za koga će navijati pa izabire barcelonu jer budimo realni u zadnjih par godina igraju najbolje (bar broj trofeja to kaže, a i dosta ljudi se sviđa način na koji do trofeja dolaze) ako sutra blackburn rovers krene igrat na takav napadački način i lijepo za oko ja bi htio da osvoje EPL, ne kužim šta tu ima loše, pa koliko je ljudi navijalo za Bullse za vrijeme Jordana, Pippena, Rodmana, Kukoča i ekipe...a koliko sad..ljudi vide tko igra najbolje i žele da oni pobjede. |
|
![]() |
![]() |
#5120 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#5123 | ||||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Jasno. Ali dobar dio "fanova" ne zna niti jednog igrača iz prijašnjih postava barcelone koju toliko vole, pojma nemaju o klubu i njegovoj povijesti, a trenera barce osim pepea ne znaju nabrojati. ![]() Doduše imao je tu utjecaja medijski napuhana barcelona kao bogovi i kraljevi nogometa. ![]() ![]() I probaj nekog fana barce nagovoriti da makar recitira himnu kluba. ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Tak se to radi. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#5124 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
još nije potpuno uvedeno, ali bit će, valjda
![]() |
![]() |
#5125 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Chelsea je nitko i ništa,to je instant klub bez duše Ja nisam baš instant navijač barce,pratio sam je dok su bili slavni nizozemci,timy je u pravu,sad mi se sviđaju kako igraju isto kao šta sam navijao za bulse dok je bio jordan i ekipa ili za hajduk recimo kad je bio gabrić,psg mi je prije bio dobar itd. Sad nemogu smislit hajduk i real,njih najviše hejtam. |
![]() |
![]() |
#5126 |
Fresh Juice
|
@Sapunko Instant klub bez duše :facepalm: Duša kluba nisu samo trofeji. I koliko vidim prema tvom postu ti navijaš samo za momčadi koje su "in" jedno vrijeme i koji neko razdoblje pobjeđuju. Sve u svemu ne možeš se nazvat navijačem ni jednog kluba već samo simpatizerom ponekih. A i cilj tvojeg postanja u ovoj temi je jednostavno trolanje a i izgleda i liječenje nekih frustracija. |
![]() |
![]() |
#5127 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5128 |
Strichek Moderator