|
![]() |
#5101 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pitanje: Plazma G30 spojena sa kompom preko hdmi-ja na njegovu int. grafu (mbo Asus M4A785D-M Pro) U bilo kojoj postavci rezolucije na kompu, slika nije od ruba do ruba, nego 1-2 cm ima crni okvir. Na TV-u je uključena opcija 16:9 overscan s čime je smanjen taj rub, al i dalje postoji. Ima rješenje kakvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5102 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
U Catalyst Control Panelu treba biti negdje overscan opcija pa tamo podesiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5104 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.ronis.hr/plazma-tv-42-inc...l/TX-P42ST50E/ http://www.se-mark.hr/detalji_proizv...p-42-st50.aspx Većina 50 serije je već u HR i BiH od ovlaštenih uvoznika. Čitaj ti: vijesti, novosti, recenzije != blamiranje po forumima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5105 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
O kontekstu tvog 'vani'. Da si pročitao to tvoje napisano što sam quotao i moj reply kak spada, shvatio bi. To što ja ne čitam misli da mogu pogodit da tvoje vani znači dostupno kod nas u prodaji, a ne vani u inozemstvu, jbg nisam vidoviti Milan. Niti čitam svaku faking recenziju koja izađe na netu. Kad mi treba tv ili kad imam problema s istim, zagnjavim Cikija na pm ![]() NHF, eto ispao je nesporazum u komunikaciji. Živio ![]()
![]() |
![]() |
#5106 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
U, pa kad već novi televizori. Ne pratim televizore nekoliko mjeseci i eto već 50 serija Panasonica. Dobro izgleda ovaj ST50, a valjda je i jako dobar, tanji od prošlih serija. Izgleda da su ovi u Panasonicu zaposlili nove dizajnere. ![]()
![]() |
#5108 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Moze preporuka plazme do max 6000kn? Gledat ce se SD sadrzaj s cca 5m udaljenosti, pa sam mislio ic na 127cm ekran, HD ready. Necu ju spajat s kompom, al bilo bi dobro da mogu pustit mkv preko nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5110 |
Premium
|
hvala na preporuci, procitao sam par recenzija, vidim da je highly recommended i cijena je prihvatljiva, ali evo mojih nedoumica:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5112 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
A gle, ako ne misliš često gledat HD ili Full HD sadržaje, bolje je uzet manji tv. Npr ja imam 42" S20 i gledam SD signal sa otprilike 4 m i ok se čini, pogotovo na DVB-T. A kad gledam HD ili FHD onda mi je to ipak malo predaleko, tj mali je televizor. Nekako mi se najbolje čini 50" za sve. No i dalje stojim da je G30 vrhunski, bez obzira što je došao ovaj ST50 koji je jako jako dobar koliko vidim.
![]() |
#5113 | |
Premium
|
Citiraj:
Objasnite mi logiku preporuke manjeg ekrana za SD, ak cu ga gledat s 5 metara? Pa i da je Full HD, te sitne pixele i detalje necu skuziti s 5 metara udaljenosti. Zbog boldanog, zato sam i isao na vecu dijagonalu, a manju rezu kako se ne bi vidjele sve mane SD sadrzaja, koji ce se prikazivat u 70% slucajeva, ostalo bi zavrtio tu i tamo koji 720p, koji bi (nadam se) trebao dobro izgledat i na HD ready rezoluciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5114 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Ako baš želiš hd ready i što veću dijagonalu mislim da je Samsung PS51E450 najbolje za novac trenutno, ima ga već od 4700 kn Ovogodišnji je model i dosta dobro je ocjenjen u recenziji na hd televiziji |
![]() |
![]() |
![]() |
#5116 |
Premium
|
ok, hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5117 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Za tvoje potrebe bi bio dobar C3E, po recenzijama najbolja SD slika..jedino će ti bit problem media player koji i nije nešto prepun mogućnostima i to što nema AR filter...ja bi rađe išao na Samsung E450 serije, dobar media player, AR filter (manje refleksije tijekom dana što može bit jako korisno), puno ljepše izgleda a i iskreno nećeš skužit neku razliku u kvaliteti slike između njega i C3E... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5119 |
Game, PC ,motobikes, bike
|
Ima li itko kakva iskustva s LED projektorima, konkretno ovaj me zanima? Privlači me ovo trajanje lampe od 30 000 sati ali ako su bolji normalni projektori u tom rangu nije mi bed prominit lampu jedanput u godinu, dvi. Prvo mi je u planu bila neka 42" plazma za oko 4000 kuna ali vidim sad da mogu imat 90"+ za te novce, namjena gaming i filmovi. Na ovom videu to izgleda prilićno dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5120 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
300 ANSI lumena ne zvuči obećavajuće, ali čovjek nikad ne zna s tim brojevima, možda ovi drugi koji reklamiraju 2000 pretjeruju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5121 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ima li netko nekakve "najbolje" postavke za Panasonic S30tku? Odradio sam uhodavanje...sad želim da blješti ![]() to je dosta za led...nešto kao "2000" kod normalnih lampi.
![]() |
#5122 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Decki na Panasonicu s30 mi danals pocela blinkat crvena lampica,tj. stari me zove ne moze upalit tv,kao blinka crvena lampica.ja ga uputim da stisne na tv-u tamo off i nakon pola minute on.Kasnije me zove da je uspio upalit tv ali ne kao inace na daljinskom ne crveno dugme nego na brojeve. Citam po netu da je to neki Panasonicov auto diagnostic i da detektira kvar.Imam li razloga za brigu?TV je pod garancijom jos godinu i pol
![]() |
#5123 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo odlucio sam kupit novi 32'' tv. Spajao bih ga i na komp pa bi trebao biti full hd, a i volio bi da ima dobru podršku za gledanje videa preko usb-a (mkv+dts poželjan). Čitajući ovu temu, a i malo strane forume tu se nameće Samsung LE32D550 kao logičan izbor. No obzirom da je to prošlogodišnji model i više ga ne nabavljaju trgovine, ali može se još naći na lageru, zanima me ima li nešto novo u tom rangu kvalitete, a i cijene? Možda nešto iz led ponude? Može biti i parsto kuna skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5125 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Trebao bih preporuku za uzet TV kao monitor (krepao stari 22" lcd) mislio sam dati oko 2500kn riječ je o 32" TV-u, ja sam gledao LG 32lk430 on je dosta ispod 2500kn (2100kn) ono što me zanima da li ga je netko spajao na komp (vidio sam na youtube-u, ali me zanima netko tko je bas uzivo spajao) i kakva je slika da li je dovoljno dobra za svakodnevnu upotrebu... Ima li netko možda prijedlog za neki drugi TV da je do 2.5k kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 |
Registered User
|
Nakon opseznog istrazivanja dvoumim se između dva modela PANASONIC PDP TV TX-P42UT50E Panasonic TX-P42G30E Trgovac mi je preporucio ovaj model http://www.europatrade.hr/detalji_pr...plasma-lg.aspx S obzirom da mi ne treba(nije neophodan) 3d i da zelim sto vise ustediti para zanima me dali imate jos neku preporuku do 4500 kn koja je kvalitetom blizu gore navedana dva tv a . Ako ne , koji bi od gore navedenih tv a bilo najbolje uzeti. PS samo plazme dolaze u obzir (42 ekran). Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne znam kakve su recenzije za ut50e al g30e je dobila najbolje ocjene. http://hdtelevizija.com/2011/04/11/r...42g30e-107-cm/
![]() |
#5129 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Cure i decki u dilemi sam... Samsung vs Panasonic UE-46D7000 - P50ST30E EDIT - ili mozda ovaj model TX-P50ST50E Poglavito za gaming i filmove me interesira. Doduse uz Panasonic bih jos kupio i 3d naocale + wifi receiver, no nebitno.... Mogu li vas zamoliti za + i -, sto se televizora tice. Hvala unaprijed! edit - Moze li se zaista i sa Panasonicom manipulirati Android uredjajem? Zadnje izmijenjeno od: Javorko. 27.05.2012. u 08:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=197463 Uglavnom daleko najbolji izbor za korištenje televizora kao monitora lg 26lv5500 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|