|
![]() |
#5071 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas potemkin dosta dijelova dijelio, među ostalima i legendary source koji sam na wizza stavio. Imam 33k hp, 500 resistova i ubijaju me ko budalu na mp1, pogotovo ako ne stisnem na vrijeme. Nisam slab, ubijam i elite zadovoljavajuće brzo, ali brzo umirem, jebiga ![]() Legacy natalya bootse sa 131 dex i 52 all res dajem forumašima za 85 mil ako je itko zainteresiran. Sa prstenom, kacigom i chestom 105mil pa imate komplet legacy.
![]() |
#5072 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5073 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5074 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Fino.... ja eto jos forsiram barbara: http://eu.battle.net/d3/en/profile/k.../hero/20413088 isao sam na GF radi farmanja, trenutno sam jos na Hellu, trenutno otvorio ACT IV pa ocekujem za dan-dva da sam na Infernu, ali sam vise nego zadovoljan za sada na Hellu MP10, golda kao u prici, elite lako padaju, a i oba geara me kostala ravno 279k zlata (samo zadnja dva sata ofarmo oko 400-500k), ja prezadovoljan zasada
![]() |
![]() |
#5075 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
cc je trenutno oko 55% mada kad stavim Andis face i drugi amulet ide i na 62 ,a ss zbog instant kill na mp1 kad farmam nekako mi tada najvise padaju legendarys ,a i malo da promijenim nacin igranja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5076 |
Guest
|
ove inna hlače i pojas se može kupit zajedno za cca. 6 mil. Nemaju baš 170 dex , nego 90 na hlačama ali bit je u onome holy damage i dobije se još 130 dex + 2 socketa. Budem probao izgleda isplativo. |
![]() |
![]() |
#5077 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() Mislim da su spike traps neučinkoviti za niže mp-e, zbog one jedne sekunde čekanja, pa ti kripovi pobijegnu itd.. Ja sam ih baš uzeo za više MP i ubere umjesto vepra (koji na višim MP jako brzo umre), kad mi potrefi crit na minu, lijepu štetu radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5078 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Vepar poživi taman dok prođe cooldown ![]() Nego: http://us.battle.net/d3/en/profile/j.../hero/22240093 A bokte, pa kolko je ovaj para ulupao ![]()
![]() |
#5080 |
Guest
|
ma jer ima INNA hlača bez vit sa istim statusima već za 3mil |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5082 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5083 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5084 |
Guest
|
evo hunter sa "socijalnim" INNA opremom ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461368 Ne , što bi vi dodali/mjenjali na ovome barbaru? Radio bi whirlwind ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565 |
![]() |
![]() |
#5085 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ako već ideš na 2handed, idi na Skorn sa LoH ili LS, ovo što imaš nije neš za usrećiti se. Ringovi nisu bogzna kaj, probaj neš bolje naći, amulet je solidan, jedno vrijeme bude te držal (Nabavi jedan Bul-kathos zbog pasivnog lifesteala od okolnih mobova, dosta dobra nadopuna je sa LoH). Belt mijenjaj, uzmi nekvi lamentation ili IK zbog lifesteala, sa čim jačim STR (min 160) i poželjno sa VIT. Lacunije možeš zamijeniti za jače Strongarm bracere (220+ STR), više ćeš dobiti sa puno strenghta i crit rollom na njima - jedino si lacunije ostavi ako ti je bitan taj movement speed, odlična je stvar za MP0/1 farm. Za par milja možeš dobiti solidan IK helm kojim uz jači strength dobiš masni life postotak i socket koji možeš iskoristiti za XP gain ili dodatni lajf. Glovesi su dobri za prvu silu, ali probaj naći nekve sa boljim IAS rollom i stat rollovima, mogu se dosta jeftino naći ako malo češljaš AH. Za bootse probaj naći nekve ice climberse ili fire walkerse sa puno strenghta. Bonus na fire walkerima je da damageaju mobove kroz koje whirlwindaš, konstantno im radi po 4k damagea, nije neš ekstra al opet dobro dođe. Ovo je moj trenutno, jučer mi se posrećilo sa IK belt dropom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5086 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#5088 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
ekipa, ima li moj barba potencijala za prelazak na ww i šta da mjenjam? trenutno farmam mp6 bez problema http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/20324558 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5089 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Ono što sigurno moraš mijenjati su pantsi, niti STR niti VIT nisu preko 100, poželjno je obadvoje preko 150 uz allres i barem jedan socket, mogu se naći relativno jeftino ako pročešljaš AH. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5091 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/r...8/hero/4982597 ![]() Sve moze igrat. Ima critove, speed, resiste, manje vise sve. Level 7 bez problema. Vise od toga je tesko ubit gobove.. Ja bi maknuo hellfire i stavio 6% crit/ch+AS+str+dmg range ring. Takvi se daju nac ispod 10 milja. Svi drugi upgrade ce it bit skupi ko kuga. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.12.2012. u 16:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5092 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel bio koji stealth nerf il se meni samo cini, al vec danima niti jedan legendary, cak ni totalna sranja, a nije da sam inace nalazio nesto da valja. Nema ni warden keyeva na visestrukim Mp5 farmanjima. Totalno nista, a rekao bi covjek da sa 290 MFa imas shanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5093 |
Guest
|
meni danas jedan set item , onaj mač za barbara preporučen od potemkina , i nekakav polearm , oba dvoje ne vrijedi 500k , al veseli ![]() evo stavio sam nafarmanu opremu na barbara , e sad , kuda dalje? U CD, CC , resistance ? Pretpostavljam da bi bilo dobro da kupim još drugi mač iz ovog seta? http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565 |
![]() |
![]() |
#5095 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
kod mene skroz obratna situacija...do zadnjeg patcha, apsolutno ništa, a onda show...samo jučer 3 komada set itema i 5 legendary-ja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5097 |
Akutna lijenčina
|
Inače nisu skupi, nađi neki sa 300+ STR, socketom, 185%+ CD i sa dobrim DPSom (po mogućnosti preko 1400), daju se za par milja pronaći dealovi, a ponekad i debelo ispod milje ako uleti. Lifesteal i LoH stvar dižu u stratosferu, ako ti ne fale go for it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5099 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vidjet ćemo, za početak cu završit priču s gemovima treba napravit 5 crvenih radiant starova i smiksat neki pristojan emerald za skorn ako ću s njim ić... ![]()
![]() |
#5100 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Počele padat cijene, čekaj još malo, valjda će se spustit na normalnu vrijednost.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|