|
![]() |
#481 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
ako imas zondu i supru daj napisi rezultate za ta dva auta na 402
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
meni se ne svida to sto za svaku vrstu voznje moras imati drugi auto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
da objavim svoje rekorde: gt500 novi model a ne ono staro smece ![]() 804m-10.81 rx-7:drift:10,229 bodova iako je igra kompletni šit,da se igrat osim onih speed chalenga kad izazoves rya stalno totalka ode sve u pm ![]() underground2 ostaje najbolji!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma Supra također leti, na 1/4 sam bio malo ispod 7, ne sjećam se točno koliko. Na 1/2 sam oko 10.5, na zadnje ide 400-ak metara ![]() speed-ovi su katastrofa... ili sam zadnji ili je totalka. Totalno nerealno i ne odvozivo, pogotovo one uzbrdice-nizbrdice...
![]() |
#485 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo malo sam se pozabavio. Supra vs Zonda F Stavio sam sve partove na najveći level Aero na najveći level. Start i End boost na max, getribu produžio šestu brzinu (1/2 mile). SUPRA snaga - 1048 KS okretni moment - 889 NM 1/4 mile best 7.16s 1/2 mile best 10.93s ZONDA F snaga - 1175 KS okretni moment - 1283 NM 1/4 mile best 6.5s 1/2 mile best 10.7s Svi testovi su bili na full grip i 2 shota N2O. Po meni je bolje uzeti SUPRU jer ima bolji omjer dobiveno uloženo, ali kada se pojaviš u ZONDI to je prizor za pamćenje. Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 09.12.2007. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
gledam ovo wtf sa zondom vozis 6,5 a ja s chargerom 7,01 ? ja mislio da je razlika ogromna
![]() |
#487 |
Banned
|
Ma to je velika razlika u stvarnosti, a i u igri je. Samo treba shvatit jedno a to je da u real street race za tih pola sekunde moraš uložit dosta novca, truda i volje. A ja mislim daj je best buy Supra, Corvette C6, Charger i sl. Za Zond moraš dat cca 750k cr + upgrade a za ove nemoraš dat ni približno toliko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Torrent freek
|
Ma Supra je zakon... Može se koristit i za drag i za dizanje na zadnje. Kad se nabrije, ima preko 1000 konja, na zadnje ide punom dužinom staze, dok je u 1/2 i 1/4 nepobjediva... Kakav Zonda...koliko ono 700 000$? Smiješno ![]() Nego ovi kingovi na kraju su mi zakon ![]() Drag kinga sa dobija rugajući se (odvozija bi jednu stazu, onda bi ostale namjerno starta ranije). Pobjeda nije bila upitna ni kad bi loše mijenja... Grip king je još smiješniji...BMW s stage2 stvarima, zadnja vuća, leti u svakoj krivini, na kraju san ga u jednoj Grip utrci ostavio za 00:55 min ![]() Mislim, on je king, a ima stage 2, a u mene EVO sa stage 3/4. ***ate u Carbonu su ti Kingovi (ili kako se se tamo već zvali) bili za***ani, ovdje je pizdarija ![]() Drift mi je tlaka igrat bez volana, a od Speeda i gluposti isotig bi moga razbit tipkovnicu, pa mislim da neću ni igrat više ![]()
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja kupio Logi Prescision 2 Gamepad za 75kn u vemilu, sad špilam ko veliki nfs ![]() Stvarno jako dobro dodje, od PES pa do auto simulacija(bolje neg tipkovnica) Igra je very ušminkana i very to easy. Kaj se auti dižu sam od sebe na zadnje nakon određene konjaže(koja riječ lol) i s pretpostavkom da su RWD? Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 10.12.2007. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A da, dižu se sami od sebe (ti pripomažeš dobrim šaltanjem i NOS-om) ako imaju stage3 dijelove te min dowforce ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
Torrent freek
|
![]() |
#493 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Torrent freek
|
Čovjek uči dok je živ ![]() A gejmeru i ostali padobranci, ne kužim zašto vam je toliki problem pročitat 2,3 strane unatrag, nego uletite na temu iz vedra neba, pa odma u rebra... Ma ne treba ni 2,3 strane, u par postova poviše ti piše da treba auto na zadnji pogon, da treba stage3 djelovi, da treba downforce na min,... Uvik isto, pojedincima bi stvarno trebalo zabranit na forum. A i za najbolje postavke ti u samoj igri piše šta i kako...***ate moderne generacije, sve bi servirano. Čitaj, proučavaj, testiraj.
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
meni jew bio cilj igre pobijediti drag kinga a to je bila šala napraviti ...dode on tamo ja si mislim ono prvu trku s njim ***ate sad cu morat svoj reokrd skidat ,vozit ispod 7 i neznam kaj sve ne ,kad ono on vozi 1/4 8-9 sec wtf? uglavnom sad idem brisat netreba mi igra vise ![]()
![]() |
#496 |
Banned
|
Igra je pre lagana. Ti kingovi su prije bili teži (Carbon). A to što se dižu 4x4 auta je apsurd. Inače obožavam American Muscle za drag. Inače Supra, Mustang, Charger, Corvette, GT2, Zonda nisu loši svi su oko 7 +-0.02 osim Zonde! |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
smece nevidjeno ja nemogu vjerovat da su ovo izbacili naljepsi dio igre bio je uninstall |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 13.12.2007. u 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Igra mi se sviđa zbog auta i svega malo je nerealna ali tko moze igrati igru koja je prrealna . to postane dosadno i gubim zivce a ovako uzivam i ako se sudarim sa 300km/h mogu popravit auto i vozit dalje.Meni se igra sviđa. Zadnje izmijenjeno od: baja 002. 13.12.2007. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako imaš XP, tako je to. Ja sam probao staviti Vistu i nije bilo više trzanja, samo mi se prepolovio framerate. Vjerojatno jer imam nForce 2, a on nije od Viste podržan, pa sam instalirao neke driver koji sam iskopao za nForce 2 što sa Vistom radi. Ali pod Vistom nema trzanja kao u XP-u. Navodno bi krajem 12. mjeseca patch za to trebao biti gotov... |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma igra je za plakat ![]() ![]() ![]() Takvo smece jos nisam igro A oni speed chalengi ubijaju u pojam,dođe ti da nekog ubijes ![]() igra je tolko neigriva,meni je cak pinball bolji ![]() a jadno je i to sto su ti na pocetku odmah otkljucani svi djelove ocijena od 1-10 bi bila=ku*ac |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Kupio sam Hemi Cudu kojeg sam full sredio i ima 800+KS ali na natjecanju gdje treba auto voziti na dva kotaca to mi ne uspjeva, cak ni uz sve perfect shiftove i nitro.Ako netko zna razlog neka mi rece kako cu postici da se Hemi Cuda digne na straznje kotace jer sam vec sve pokusao. Zadnje izmijenjeno od: baja 002. 13.12.2007. u 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
igra je cirkus teski,underground 2 rula. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ccc....joj koje sranje, mislio sam da ne mogu napravit gori NFS od Carbona, ali ovo je cak gore od Juiced-a...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|