|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Tema o trance-u, e pa tu sam od sad domaći! ![]() Par stvari koje su mi sada na playlisti: Myon & Shane 54 feat. Labworks - Ibiza Sunrise (Classic Mix) Sunlounger feat. Inger Hansen - Breaking Waves (Richard Durand Remix) Lentos - Forget About Us (tyDi Remix) Bryan Kearney - I've Had Enough (Sneijder Remix) Jon O'Bir feat. Julie Harrington - Never Enough (Original Mix) Leon Bolier vs. W&W - Saturn (Extended Mix) Fei-Fei - Daksa (Reaky Remix) Cressida - Breakfast With Zeus (Original Mix) |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
nemam sta vise reci http://www.youtube.com/watch?v=cGBK2NHprek |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebao bi neke preporuke za neki dobar vocaltrance. Naravno, sa ženskim vokalima ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xQUDCpCpYgM Recimo nesto kao ovo.. Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 10.10.2010. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
|
@Srale7 Ako ti je to dobra stvar definitivno nabavi zadnji Arminov album Mirage. Meni osobno takav stil i nije nešto posebno no ima kvalitetnih stvari (Virtual Friend i Not Giving Up On Love npr.) te savjet svima za Gareth Emery - Northern Lights što je vjerojatno najjače što se desilo trance-u ove godine, naglasak na Arrival, All Is Now, Citadel i Fight the Sunrise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Volim trance, ali jako rijetko mi sta bas legne. Vecina toga mi nekako zvuči prekomercijalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
|
Je, ali ipak se danas da naći ozbiljne kvalitetne elektronike, ali ozbiljna i kvalitetna trance je onak prava rijetkost. Ali recimo ovaj Gareth Emery stvarno fino zvuči. IAko mi meni idelana trance bio sa malo dark prizvuka. Ali ne ovako nesto sto sam nasao pod pojmom dark trance ![]() Taj dark prizvuk mi stvara odličnu atmosferu i ugođaj, jer općenito ne volim veselu glazbu. Olična atmosfera sa dark prizvukom I sad kad bi uzeo ovo od Garetha i pomjesao sa Clock Dva, dobio bi ono sto trazim ![]() I zamolio bi nadređene da promjene naslov teme u nesto pristojnije. Ovo "Trance mjuza" je toomuch i za neke dječije forume. Znači nesto tipa Trance/techno/elektonska glazba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mozda je malo off, ali definitivno meni jedna od najdražih stvari sa tom ajmo reci dark atmosferom ![]() Blackfilm Mahabharata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
Sharon del Adel meni isto spada u sam vrh audio/vizualnih rijesenja, i vidi sa da kad netko zna i moze, onda mu je svejedno kakvo je okruzenje oko njega(žanr) I da, bas je talentirana, i audio i vizualno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Onda ti nisi puno toga preslusao ![]() ![]() Najbolje kompilacije su uvjerljivo Trancemasteri, od izvodaca bi izdvojio leon boliera, kuffdam & plant , saint rush & ishido , ummeta ozcana i roger shah kao i signum.To su samo neki koji meni " leže" ... Ovo mi je stvar godine : Leon Bolier - Seraphic http://www.youtube.com/watch?v=efMcX0Cqt4E
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
A gle, svako ima svoje ukuse, a o njima se neraspravlja. Meni je osobno progressive najdraži stil iako se sluša i kvalitetni uplift i melodic. Trenutno mi rulaju Arty, Gareth Emery, Estiva, tyDi, Ronski Speed... No uvijek ulete Bolier, Patterson, JOC, Daniel Kandi, Jon O'bir, Dan Stone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Xulos :)
|
Ma znam ![]() ![]()
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
@srale meni najbolji vocaltrance pjesmo do sada,kad se uzme omjer cistog trens zvuka i glasa http://www.youtube.com/watch?v=NH_lEhwuBWM |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kad smo vec kod kvalitete vokala i vocal-trancea Sarah McLachlan - Sweet Surrender i klasik Delerium ft. Sarah McLachlan - Silence ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Klasici: Dj Rui Da Silva vs. Dj Tiesto - Touch Me -strašna stvar Andain - Beautiful Things Fragma - Toca's Miracle 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Slazem se MiC Nesta u stilu Tocas miracle http://www.youtube.com/watch?v=LGbRpdCRwt0&ob=av2e Deadmau5 rulez |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Premium
|
Citiraj:
Izjavio Paul van Dyk: “To be really honest a lot of the stuff, when we started in the early 1990s and then suddenly it was called trance there was a deeper feel to it,” said van Dyk, “and a lot of the music that is being called trance these days is actually really cheesy shit music.” Inače pjesma koju si linkao i nije nešto loša no stvarno mi idu na živce tipa: Basshunter, Cascada, Bass-T, DJ Gollum itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dajte prestanite postat muziku koja veze nema s trancom. Flejmate temu pjesmama koje tranca nisu vidjele. Takoder se odnosi i na ekipu koja stavlja metal. Nezelim nikoga uvrijediti, pisem ovo da bih pomogao temi koju pratim vec duze vrijeme. Postoji puno trance podzanrova i nekad je tesko kategorizirati neku pjesmu u neki zanr, ali sto je previse je previse. Nastao je taj neki novi komercijalizirani žanr koji je mjesavina pop, dance, r'n'b i elektronske (guetta i ekipa) muzike. Ocito ljudi neznaju pod kaj bi ga svrstali. McG iz kojeg razloga izjednacavas Trance i Eurodance? to su dvije potpuno zasebne stvari. Ako ti se nesvida napusti temu, a nemoj pljuvat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|