|
![]() |
#481 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam primijetio par problema u vidu nestajanja drivera: npr. od mojeg snimaca, snimim vistu normalno, sve radi za 5 i onda sam najednom vidim nema cdpogona u exploreru, odem u device manager kaze device could not start, odem na reinstall driver, nade driver i kaze da nemoze nac neke fajlove za driver: driver was found but nesto fali. isto tako za nesto prije al sam onda bio reinstaliro cijelu vistu. mozda netko zna o cemu je rijec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se to znalo dogoditi sa DVB karticom kad sam na silu update na zadnji philips driver, sve je prošlo ok, kartica radila ali je nakon restarta bila disable. Piše da će device biti disable ako je došlo do konflikta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od prije sat vremena više ne mogu bootat u Vistu x64 jer baca BSOD s greškom u ntfs.sys datoteci. Probao ponovo instalirat, ali ništa, ista stvar. Tijekom instalacije opet isti BSOD. Šta da radim sad?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#486 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]() Novi problem na koji nisam obraćao pozornost misleći da će se riješiti instalacijom drivera za grafu, ali nije. Dakle, ni prije ni nakon instalacije Catalysta ne mogu stavit rezoluciju veću od 1024 x 768 piksela. Je li imao netko slično sranje? Broj hotfixeva se iz dana i dan sve više povećava... Windows Vista Service Pack 1 Hotfix Preview
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]() ... ![]() ... Na monitoru je CD2 a na TVu MPC u overlayu vrti x264.720p HD-DVDrip FALILVa ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#490 |
The Geek Wants Out
|
...zato ja koristim meedio. Za razliku od MPa on se bez problema vrti na drugom monitoru (TVu) koristeći overlay ostavljajući monitor slobodan. MP je više za HTPCe sa jednim monitorom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Pink Floyd fan
|
Ma da ali ne radi mi kartica sa mediom, iskreno MP mi zbog pristupa (.Net, DX, SQL za server...) ide na k., ali jedino mi on radi ok.
![]() |
#492 | |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#493 |
Pink Floyd fan
|
Tek je izašla Vista, tako da će MS pričekati dok se nakupi Hotfixeva. Nema smisla izdavati SP dok ne prođe barem pola godine/godina, a do tad smo svi mi beta testeri uz dnevni update.
![]() |
#494 |
EMP moderator
|
Bit će u roku par mjeseci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#498 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
kad diseblaš tv onda moš stavit veću rezu... debilno do bola, i ja zbog toga moram svaki put ako hoću koristit tv out moram trpiti 1024x768 rezu na monitoru dok pogledam film, i svaki put paliti i gasiti u postavkama... ako je tko našao rješenje, beskrajno ću mu biti zahvalan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
EMP moderator
|
Da, ali meni je to samo na 64-bitnoj verziji dok 32-bitna radi OK. Stvarno debilno do yaya.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Vista i Alcohol
Imam aktualnu verziju 1.9.6.4719 instaliranu na visti i ne prikazuje mi učitavanje slike kao na xp-u kad kliknem desnim klikom na virtualni uređaj (pod my computer), a kad hocu maknuti sliku (image) nema ni odstranjivanje slike. Imali tko rješenje ili treba samo čekati novu verziju alcohola? |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hm nisam jer to mi nije uspjelo napravio sam print screen ali kako je uplodat na pc epert.......
![]() |
#503 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Napokon da stavim sliku za nevjerne,da radi u visti 64 bit ss2 kartica. link,,,,,uspio jeeeeee. http://img72.imageshack.us/img72/7093/untitleddg6.jpg
![]() |
#505 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
postoji li način kako promijeniti temu u visti (konkretno u are04 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma preglupe su mi te neke zastite, tipa nemres OCat grafu, nemres stavljat druge teme (nema tog aera da zamjeni area 04) itd. Kempam na xp dok to ne srede. I dok ne nabavim jos gigu RAM-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
napokon sam 'aktiviral' , navečer kršim XP i ide 'V' gore
|
|
Oglas
|