|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Zamolba dali bi netko mogao staviti svoje savove na net, danas mi pukao hdd i izgubio sam podatke, a neda mi se ispocetka prelazit igru pa ako je netko dobar i nade 3min viska vremena da to stavi negdje bio bi jako zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
20? prije 100, sumljam da toranj one katedrale (acre mislim) ima manje. nego, sve to sto pricate bi imalo smisla kada bi bilo tesko pobjeci...a nije ![]() a sama ubojstva su ionako tocno odredjena i ne bi se moglo koristiti neke takticke prednosti mraka, kise itd.... a da ne spominjem ovo sto žile rekao o kisi na bliskom istoku....i magli ![]() no pjescane oluje...e to su vec mogli ubaciti. no ne znam koliko bi to playeru pomoglo, ne bi vidio kurca ispred sebe a oklada da vojnicima ne bi isla prasina u oci. sudeci po spretnosti kojoj se veru po krovovima svaki od njih je superman glavom i bradom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nebi jer je to potpuno nevažno za gameplay.Mislim,tako moj cimer kaže za svaku igru,sviđa mi se što ima izmjenu dana i noći,sviđa mi se što ima promjene vremenskih uvjeta.WTF,ko da je to uopće bitno za išta.Imao ih je i warcraft3 iz 2002. godine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Pod naletima kopita zla
|
Pošto mi je igra već lagano dosadila ima di neki patch koji će mo dupuštati ubijanje onih retarda koji me naguravaju po cesti i onih žena kaj me žicaju. Inaće ih zamlatim šakama ali htio bi to riješavati na profi način s nekom nožinom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kad prođeš igru, možeš sve ubijate bez da ti uzme healthe |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Pod naletima kopita zla
|
ne znam kaj se dogodi ako pokušaš na winxp pokrenuti exe za directx10..možda je u tome banana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Haha, good luck with that. Ja ih imam max 20 skupljenih, a prošao sam Jerusalem već destak puta uzduž i poprijeko. Odustao sam od toga inače bih igru igrao još sljedećih 5 godina u ovom tempu.
![]() |
#493 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Banned
|
Ja imam sve zastavice i sve križare pa nemam crossbow.Doduše nisam replay radio ni na jednoj stazi.Ajde pogledam danas. I da,općenito sve zastave ili 100% pređena igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
da, zakompliciraju igre s nekakvim uber mozgovitim rjesenjima koja su jasna samo programeru doticne igre. pogotovo fps igre, u kojim vlada mrak, a expovi su ionak uvijek u nekom kutu srusenih stepenica pod koje dodes ako bla bla..a sve u mraku..tak i ovo. skakuci ko klokanchich sim tam, a sve da bi MOZDA dobio crossbow. hura majstori, super ste si to zamislili. i mi bi to pusili, isto... ![]()
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
mene izbaci iz igre kada udem u jeruzalem,taman kada udem samo me izbaci iz igre i pokaze error... |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Naravno da mi sve znamo, mi smo svi ko "Vidoviti Milan".... kužiš dečko, konfa je jako bitna u rješavanju problema. ko da dodeš kod mehaničara i kažeš mu auto neće da upali, a nisi rekao koji auto imaš.... btw. probaj drivere nove za grafu stavit il tako nešto. probaj reinstall igre, il novu kopiju igre nabavit @vedrinho - pa bilo je problema sa igrom u Jerusalem nivou, zato što je igra bila sjebana. nabavi novu kopiju igre, ona koja je novijeg izdanja.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ahhh,ne da mi se sada ispocetka prelaziti...kolko igra ima sati igranja sveukupno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Banned
|
Možda 10-12 ovako od oka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
da i ja isto sam to primjetio..prije sjećam se kad mi je half life 2 pao u ruke..ja doslovno nisam izlazio iz sobe....nisam život imao...život mi bio HL2. a sad iako su neke igre dobre neigram se baš tako..onako igram po 2 ili 3 sata na kompu. Razlog tome je što još nisam upoznao tako dobre igre koje su me zaljepile za komp da se nemičem.U zadnje vrijeme je to jedino uspio the witcher napraviti da se nemičem od stolice.Ali ovako....rijetko koja igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, ja se blizim kraju igre, ubio sam 8 onih likova i sad sam dosao na memory block 6 (ak se dobro sjecam)... igra je prejebena i to je u zadnje 2 godine jedina igra uz cod2 koja me uspjela prikovat za ekran duze vremena, sve ostale su tako, prolazna sranja... ![]() ne igram ju bas tako cesto tak da mi ono ponavljanje prije ubojstava ne smeta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|