|
![]() |
#481 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Odustali od uspostave? Jel im dobro? ![]() U švabiji tražio neki prepaid i jedva izguglao kako se kaže uspostava poziva i pitam ja u Vodafone centru imal toga ljudi me gledali ko da sam iz pećine sa toljagom i mamutom preko leđa banuo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Citiraj:
Svaka čast tomatu za ovaj potez, ali ipak neće oni biti oštećeni jer 20 kn je skuplji paket tako da je to tu negdje. Zadovoljni korisnici a još više zadovoljni oni. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Gdje ima vip signala ima i tomato.Uglavnom je ok pokrivenost.Uvijek ce se naci lokacija koje nisu najbolje pokrivene. Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
Trenutno me na tele2 ispadne 75+10=85kn, a dobijem 250min, 250 sms, 2gb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
@trebampomoc Super ponuda za naj bonase: slagalica SURF5 s cak 7GB te 1000 jedinica za min/SMS punih 6 mjeseci za samo 70 kn/mj! Posalji SURF5 na 13888 do 28.2.2017. i uzivaj u najboljoj slagalici. Tvoj Tele2, najbolja podatkovna mreza u Hrvatskoj Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
OP
|
Citiraj:
edit: ta tarifa je samo na bonove, i uspostava je 0.29 kn edit2: prebacio sam broj, baš me zanima usporedba tele2 i tomato signala, javim doživljaje kad me spoje Zadnje izmijenjeno od: trebampomoc. 22.02.2017. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jeste zadovoljni tomato aplikacijom? ja sam na ios pa je jos nisam probao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2016
|
Ako je netko lijen do poslovnice a htio bi tomato karticu mozemo pregovarati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
U teoriji. Ja u Samoboru nisam vidio brže od 24 Mbit. Čak i po noći je sporo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Prešao prije nekoliko dana sa Vip pretplate na Tomato (6000 jedinica - 90kn). Troškove prepolovio i jako sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
|
Vi koji ste presli sa bonbona na tomato, kakav vam je signal? Na bonbonu sam redovito imao zakucano 5/5 signal, a sada na tomato 2-3/5... ajfon 5s Skinio sam i ios tomato app, ali mi svaki put izbaci greska kada refrešam |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni se poboljsao signal na dvije lokacije kad sam presao na Tomato. Split. Ne znam zasto je HT bio tamo los. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Tomato je po meni sad nekak najbolji na bonove. Imaš totalnu fleksibilnost s tim jedinicama i tarifama sa i bez uspostave poziva. I obračunske jedinice su fer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
Maloprije ukucam S u poruku da aktiviram srednju tarifu kada ono dobije sms da mi je aktivirana mala tarifa ![]() Zadovoljan sam sa sluzbom za korisnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Problemi sa SMS-om
Pozdrav svima! Imam problem sa SMSom kojeg nikako ne mogu riješiti. Od 28.8. mi uredno stižu SMSovi sa vlastitog broja s tekstom "test". Stižu nekad sa sat vremena razmaka a nekad s nekoliko sati razmaka. Provjerila sam, te poruke mi se ne naplaćuju. Probala sam sljedeće: 1. Zvala Tomato službu za korisnike/ tehničku službu valjda 20 puta. Cijelo vrijeme oni "rješavaju problem", u nekoliko navrata su vidjeli poruke pa u nekoliko nisu. Sve što su predložili sam probala napraviti i ništa nije radilo. 2. Ugasila sam i upalila mobitel ![]() 3. Prebacila sam SIM karticu u drugi mobitel. 4. Prekontrolirala sam sve messengere koje koristim (Viber, WhatsApp, Messenger, Face...) i nigdje ništa vezano uz SMS nije uključeno. 5. Nikakvi automatski SMSovi na samom mobitelu nisu uključeni (to bi onda valjda radilo nekakav promet i ne bi radilo na drugom mobitelu). Riječ je o Samsung Galaxy S7 Edge(isprobano još i na S5). Ako sam pitanje postavila na krivom mjestu molim da me uputite na pravo ![]() Da je bilo koji drugi broj u pitanju bih ga blokirala i riješila problem ali mi ne zvuči pametno blokirati vlastiti broj (ili to ne može pozbrčkati ništa drugo?). Ako imate ideju što još probati napraviti, vičite! ![]() Do sad sam dobila preko 150 poruka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Otiđi u najbližiti tomato/vip dućan i zatraži novu sim karticu, jer ova ne radi kako treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Pozdrav, planiram preći sa tele2 na Tomato http://www.tomato.com.hr/tarife Velika tarifa i sad kad malo uspoređujem cijene i skrivene marketinške promocije tomato ispada brutalno jeftin... da li tu ima kakva "caka", Uzeo bih na pretpaltu ... ovo reklamiraju: Računica koju trebaš zapamtiti je: 1 jedinica = 1 min = 1 SMS = 1 MB ako npr potrošim 500 KB da li oni uzmu cijelu jedinicu ili nastave brojati dalje pa čekaju da potrošim i ostatak kb do 1MB i tek onda skidaju 1 jedinicu isto pitanje i za poziv, ako moj poziv traje 20 sec...da li odmah uzimaju cijelu jedinicu ili ja mogu odrazgovarati i ostalih 40 sec pa tek onda skidaju 1 jedinicu? pitam jer na ovom linku odmah ispod paketa piše i ovaj dio: Obračunska jedinica za pozive je 1 sec, za surfanje 10 kb i sad ne znam što oni točno žele reći sa tim ako može kakav feedback, hvala ![]()
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Uzimaju ti 20 sekundi ako si toliko pričao . Znači kako piše tako je 😀 |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Pa piše ti koja je obračunska jedinica, kaj nije jasno? :P Jedino gledaj dal ćeš uzet za 20kn više opciju da ti se ne naplaćuje uspostava poziva po 0.29kn. Sam izračunaj koliko često zoveš i dal ti se na kraju mjeseca isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
OP
|
Ova opcija na tomato je izvrsna. Za moje potrebe je bez konkurencije. Radi kako je i oglašavaju i svima bih je preporučio. Trenutno sam na srednjoj, 3000 jedinica, 70 kn na pretplati, bez uspostave i radi kao podmazana. Starcima sam uzeo veliku i ušteda je osjetna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|