Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.06.2006., 01:25   #481
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor undo
a mi jednostavno koda nezelimo neke svari vidjeti zato se ovo i desava i desavat ce se i u buducnosti a cujem i da gospodin gus hidink ce mozda voditi rusiju koja je skupa snama i englezima u skupini za kvalifikacije za europsko prvenstvo izgleda da ce biti veselo i snjima u skupini opet,i jos nesto da nadodam kaj mislite da hidink nebude ispravio stvari kao sto je u koreji napravio i u australiji i u vjerojatno rusiji - on hoce a di mso mi??? kako je to moguce da se nama opet ponavlja? ocito treba malo neke stvari sagledati realnije i spustiti se na zemlju!!! ma nemam jednostavno vise inspiracije ova sramotna igra me jednostavno razocarala kao i svakoga ....
Ej Slaveni... : hitthewa
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 01:30   #482
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
evo citat osima:

Najveću istinu izrekao je najobjektivniji čovjek, trener od formata Ivica Osim, koji je hrvatsko posrtanje pažljivo promatrao u studio HTV-a. I detektirao je najveći problem hrvatske reprezentacije.

"Problem je u količini trke. U modernom nogometu tko ne trči ne može niti da igra. Pričalo se o kombinatorici u hrvatskoj igri, ali ja to nisam vidio. Ako ćemo iskreno, kombinirali su Australci jer su trkom pokrivali cijeli teren. Hrvatska još živi od pojedinačnog driblinga – jedan igra s loptom, a drugi gledaju", primijetio je Osim, koji je nekoliko puta istaknuo da ne želi drugima pametovati, ali je i dodao:

"Hrvatska obrana uopće nije izlazila van, a Viduki takva igra paše. On je stajao na šesnaestercu i čekao lopte. Umjesto da su ga čestim izlascima prisile da i on više trči. I to je problem. Na Hrvatima je bilo vidljivo da su se nakon 20-tak minuta potrošili, a potrošeni igrač nema koncentracije, ne može kvalitetno igrati prema naprijedi, ne može se vraćati u obranu", zaključio je Osim tužnu hrvatsku priču.

drugim rijecima klokani su snama igrali ševu!

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2006., 01:34   #483
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ovako prvo Cico nije Pica!!! Nakon prvog gola kad su se naši povukli im je cijelo vrijeme sugerirao da se ide napred da pristisnu klokane, nisu to napravili.

no ima jako puno posla za sijedeći ciklus kvalifikacija.

Prvo. Mora naći mjesto da Modrić počinje u prvoj 11.u dve tekme je unio živost u našu igru.

Drugo niko Kranjčar mora dobivati mjesto kje nije kao polušpic jer tamoje samo 45. minuta pokazao nešto, isto tako mora dobivat mjesto prema zaskuzi ( a ja inače favoriziram Kranjčara jr.-a).

Mora se bilo kako naći dodavač lopti napadačima kad je to pršo onda nemože zabijat golove.

Klasnić? Imam osijećaj da je nejmu kao Ševčenku mora zabiti gol na služebenoj ( važnoj ) tekmi i onda će mu se otvorit.

Olić ? Izgleda mi ko propali atletičar koji se primio nogmeta jer nije uspio ko šprinter.

I najvažnije ako treba fizičko kažnjavnje igrača za ne slijeđenej uputa izbornika, jer koliko je cico skakao uz aut crtu i mahao rukama pokazujući da se igra prema napred a ovih 10 majmuna se zatvori od 2 minute u sovjih 16m je očajno.

Žalosno je jer ova repka zaslužuje po kvaliteti mjesto u 16 najboljih, ali ne s ovakvim pristupom.

ovo je u biti prva tekma u kojoj je cico kao taktičar nadmudren.

Koliko god mi je ivica Osim 1990. bio mrzak jer je tadašnaj rprezentaciaj bila skoro pa sisključivo Zveza +Šartizan, s izjavom ima pravo. Viduka je igrač tipa klasnić samo sporiji, no Klasnić je veća klasa od Viduke.

Rezime:
Modrić u prvih 11.
Krajčar jr. samo po trudu u momčad
nači razigrivača ( ergo pravu 10.etku)

P:S: ezime: Nek ovo bud elekcija za novi ciklus kvalifikacija koji počinje na jesen, mora se mijenjati puno toga. Pršo odlazi i time nažalost jedini ( doduše polovični ) razigrivač, odlazi Niko Kovač, a vidjelo s ekoliko je Tomas bezvezan kao zamjena Robertu Kovaču, bili ER.kovač dva put išao na loptu rukom? Bi qurac! Tomasa van, nek pita Linu Červara z amjesto u repki, prvi penal niej postoajo a drugi je trebao bit sušen!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 01:52   #484
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Tko ne trci ne vrijedi
Tko ne vrijedi ne trci
Tko trci taj vrijedi

Ili kako ono ide GrunFe? )

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 02:04   #485
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ovako svi vec znaju s kim smo u skupini ali nema veze ponovit cu
Hrvatska
Engleska
Rusija
Izrael
Makedonija
Andora
evo ovako posto ce englezi garant biti prvi na listi za ulazak tj to ce i potvrdt ,naravno....hrvatska ce mozda se kvalificirat i to opet mozda jer ce ruse preuzet Hiddink....e sad tu cemo stvarno morat igrat ludo i mozda ako bde srece da se kvalificiramo ali stvarno tesko.....neznam vidjet cemo!!
E sad sto se tice utakmice zabijemo gol i onda nakon toga gola se povucemo kao igrat cemo ostalih 88 minuta na cuvanje...ma mislim stvarno....ajde kad su vec primili taj gol zbog onog tomasa koji 2 puta radi jednu te istu pogresku.....to je nevjerovatno,onda vec kad su uspili zabiti taj 2 gol sto kad nisu imali pametnijeg rjesenja sto nisu slali sve lopte u "kukuruz"...ali sta je tu je, dobro je kovac rekao ono sto je rekao......
pokidali smo se od srece kada smo poveli,takoder kad smo i drugi zabili,ali kad je pao gol za izjednacenje sve je palo u vodu....
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 02:38   #486
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Kad se bolje razmisli, nogometna repka je rasadnik talenata za druge sportske grane. Već vidim kako se Tomas prikljucuje Radi Maleviću na pripremama odbojkaške reprezentacije. Obicno je prije Šimunić bio zadužen za glupe prekršaje rukom ali Tomas je ipak preuzeo štafetu.

Mislim da je bilo bolje da su potražili po birtijama Prosinečkog, sa litrom štoka, štekom crvenog Marlbora i masnim roštiljem bi 30 puta bolje odigrao od sinčića i ostalih veznjaka.

Žaliti ćemo mi za škrtim Šukerom, intelektualnim Bobanom i alkosem Prosinečkim.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 02:49   #487
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor Isus
Nakon prvog gola kad su se naši povukli im je cijelo vrijeme sugerirao da se ide napred da pristisnu klokane, nisu to napravili.

ovo je u biti prva tekma u kojoj je cico kao taktičar nadmudren.

Koliko god mi je ivica Osim 1990. bio mrzak jer je tadašnaj rprezentaciaj bila skoro pa sisključivo Zveza +Šartizan, s izjavom ima pravo. Viduka je igrač tipa klasnić samo sporiji, no Klasnić je veća klasa od Viduke.

prvi penal niej postoajo a drugi je trebao bit sušen!
ovako sad mozemo pisati da su nam krivi i olic i drugi ali PICO ih je birao i kunuo se u njih znaci on je kriv!!!!

ovo je vec jedan niz tekmi u kojima je PICO nadmudren jos od prijateljskih pa do sp-a

1990. znas koja su vremena bila i nista se nije promijenilo,sad je 2006. i vlada nepotizam!

klasnic i viduka???? ima klasnic puno za papati!!! neka bar upola toga postigne ko viduka!

Prvi penal nedosudjeni je cist ko suza,nema sta simunic s 2 ruke navlaciti viduku nekoliko metara i s poda ga opet drzati i rusiti to je cisti penal moga bi i on na edukaciju kod cervara ici!

nama jednostavno klokani nisu dali igrati imamo mi i previse iskusnih igraca da bi igrali bunker,moze PICO svasta govoriti i gestikulirati sve su oni culi pa barem u svlacionici ako nista drugo,a pogotovo sto se hvalimo kako smo europski brazil, jednostavno nam nisu dali igrati i zato su nas zgurali u 16 metara eto sta je istina!! i dobro je neko napisao igrali su ŠEVU snama SRAMOTA!!!
replace je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 02:53   #488
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Zond
Kad se bolje razmisli, nogometna repka je rasadnik talenata za druge sportske grane. Već vidim kako se Tomas prikljucuje Radi Maleviću na pripremama odbojkaške reprezentacije. Obicno je prije Šimunić bio zadužen za glupe prekršaje rukom ali Tomas je ipak preuzeo štafetu.

Mislim da je bilo bolje da su potražili po birtijama Prosinečkog, sa litrom štoka, štekom crvenog Marlbora i masnim roštiljem bi 30 puta bolje odigrao od sinčića i ostalih veznjaka.

Žaliti ćemo mi za škrtim Šukerom, intelektualnim Bobanom i alkosem Prosinečkim.
Žalili smo protiv japana. Velim sam nek Klasnić zabije na bitnoj tekmi i Šukerova 9tka pada u zaborav.

Rekoh više krivim igrače za ne slijeđejne Cicinih zamisli nego nejega. No to ne znači d aje bezgrešan, daleko do tiga. Niko Kranjčar je 45 od 270 minuat odgrao vrhunski što je remalo dans je općenito bila najlošija tekma naših.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 02:59   #489
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Isus
Ovako prvo Cico nije Pica!!!
Rekao bih ti ja što je sve Ćićo al mi pravila ne dozvoljavaju!

Brani ga kolko god hoćeš i budi impresioniran njegovim skakutanjem uz teren i bolesnim gestikuliranjem... No, prethodno da razjasnimo neke stvari: čisto sumnjam da nekog trenera ekipa ne sluša punih 45min (ili čak i duže)! Čak da je i tako kako ti kažeš, trener kaže jedno, a svi igrači odigraju drugo... Onda se može iz toga zaključiti da ti igrači njega ne slušaju... A ako oni njega ne slušaju, onda on njima nije autoritet i kao takav je nepoterban. Ili nam treba neki trener koji će biti "bog i batina" ili nam uopće ne treba (dakle igrači rade što koji želi jer ih nitko ne može prisilit na poslušnost). Ako ga pojednac/i nisu slušali - MORAO ih je vadit van! Baš u niti jednom slučaju ne može se trener vaditi na igrače da su oni krivi što ga nisu slušali...
Idemo dalje; naš Cico je iznio rezime da je Hrvatska pokradena... Tko je gledao i ima oči, sve mu je jasno... Nego, imali taj izbornik onu stvar i priznati poraz i preuzeti krivicu (jer stvarno i je tako)! A što reći na zadnjih 6 utakmica repke? tko je tu kriv? Aha da...Ma nećemo o tome: ajmo pričat kako smo dobili Šveđane i Bugare i Islanđane! A ajmo malo pričat i tome kako smo osvojili BOD protiv Malte (to je onaj otok koji ima stanovvnika kolko i Zadar)! Ma dobro nećemo sad o tome... Cicio je i tamo vikao na igrače i skakao uz teren a oni nisu zabili drugi gol... U biti, ja se ispričavam izborniku i njegovim štovateljima!
Kad je Osim govorio u emisiji- ja sam mui pljeskao! No, mene malo hebe to što je morao doći netko sa strane i doslovno "otkriti toplu vodu" i onda moji sugrađai skuže da nam repka baš i ne igra na razini 16 najboljih u svijetu. Prije Osima, ništa negativno nisam mogao čuti o našoj igri (tv ili novine) a to se u nekim terminima zove: samozadovoljavanje iliti d***nje!

P.S. Ako će nam mjerilo uspjeha biti susjedna Srbija - daleko ćemo dogurat!
P.P.S. Kao što je i Osim rekao: "Izvinjavam se"

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 03:05   #490
replace
Registered User

replace's Avatar

frende klasnic je imao i previse sansi vidis da ga nije htio ni staviti u pocetnih 11,e pa onda treba pozvati neke druge igrace na mjestu napadaca,normalno kad bi imao netko dodati loptu umjesto debele svinje! i kad bi netko drugi bio na klasnicevom mjestu odavno bi pogodio !! cemu je vodio onda balabana na sp ili retardiranoga olica cemu??? a di su pravi strijelci ?? pravi razigravaci?? ulaze zadnjih 10 minuta ili ih ni nema na spisku eto gdje su!
replace je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2006., 03:09   #491
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

@ tutix

negdje si rekao da je olic dobro igro?!ja ga nisam ni primjetio da je igro osim kad se nije poceo okretat oko svoje osi ko gluha kuja.jedini ko su u sve 3 utakmice valjali nekok kurca i trudili se jesu pršo,kovač niko,šimić dario,i pletikosa.

sljedece pripreme netreba ici negdje u visine,na bazene itd,poslat ih po pustinjama da trce,da steknu kondiciju,pa da i oni bar 60'min trce.

a klasnic je odlican igrac,ali ima psihicku blokadu u glavi,kad zabije gol opustit ce se,a i cinjenica jest da je on KILLER tip igraca,taj igrac treba lopte.ko ce mu ih u hrvatskoj dat.problem je kaj svi seru po napadacima na prvenstvu,kao imali smo sanse ali ih nisu zabili.

ma kog mi lazemo,imali su sanse,ali naravno da je krivo puknuo nakon sto je 50m pretrcao da si SAM napravi priliku jel mu to njegov vezni red nemoze.
realno gledano,mi na ovom sp nismo nijednu suvislu akciju odigrali i gurnuli nekoga u sansu.jedino ono protiv japana kad je klasnicu ponisten gol zbog ofsajda.

sve u svemu,mogli su bar pokazati srce,pokazati ga zbog onih 30 tisuca navijaca koji su ih na svakoj tekmi bodrili.

jedino u cemu smo najbolji u svijetu je navijanje.
Staro 23.06.2006., 03:17   #492
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ma ne to al i trud je bitan, mi nemamo vezu - ona igra obranu a onda napadači pokrivaju vezu, a to je onda rezultat da nam se napadači nakon 60-ak minuta igre vuku ko windowsi xp na 32 mb rama...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 03:21   #493
Brain32
Premium
Moj komp

Brain32's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Po nekim komentarima ovdje, vidim da su neki jedva čekali da nashi zgube, pa da se mogu posteno israt po repki. Jel valja ova igra? Ne valja. Ali neki komentari ovdje su fakat u ********************* materinu.....
Brain32 je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 03:40   #494
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Brain32
Po nekim komentarima ovdje, vidim da su neki jedva čekali da nashi zgube, pa da se mogu posteno israt po repki. Jel valja ova igra? Ne valja. Ali neki komentari ovdje su fakat u ********************* materinu.....
pajdo kad bi priznali nesto kao ovdje sta su ljudi napisali bilo bi nam puno lakse i vjerojatno bi i repka skuzila u cemu je problem,vec se predugo drzimo ko qurac u sladoledu kao nije valjalo i bok takav stav ne prolazi! onda ce nam se desiti jos jedno gore sranje od ovoga,pola ovih igraca vise nece igrati za repku,a to su bas oni najbitniji,kapetan kovac,prso zbog koljena,simic i jos poneki koji su nas i izvlacili od svih ovih katasrofalnih izvedbi,bez njih bili bi jos gori,kanta za napucavanje! pa ti onda reci da ljudi nisu u pravu oni najstariji se bore ko lavovi,a najmladji igraju ko picke! i zasto nezamjeriti nekome nesto i igracima nekima i izborniku kad je sve to istina i samo istina predocena dokazima! igrali smo uzasno i to traje vec jedan veliki niz jos od prijateljskih tekmi pa preko i sp-a . Pa ustavri svako ima pravo na svoje misljenje ali ovdje se misljenja podudaraju 99% znaci da ipak nesto ne stima sa sustavom u repki i nekim drugim stvarima
Staro 23.06.2006., 03:43   #495
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
uff uff svasta pisete ali imali smo 4 stvarno dobra igraca na terenu,,,,,, dok su ostali stvarno bili full jadni ili ih je izbornik drzao na klupi kako bi se njegov sinceko mogao vuci ondje ko' crknuta kokos,,,,,,,

onaj vic bi bio oke samo da su stavili umjesto prse neko drugo ime "npr. naseg slavnog nogo/odbojkasa
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 04:19   #496
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...decki nismo bili losi ali i da smo s ovakvom "nategnutom" igrom dobili australiju ne bi daleko kasnije stigli stoga bilo i proslo..
Staro 23.06.2006., 04:30   #497
Mad_Duke
Guest

Jedna slika govori 1000 rijeci. :cry:

http://img502.imageshack.us/img502/8...20065881dv.jpg

zao mi je i steta!" necu nikaj vise komentirati!
  Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 07:27   #498
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor robert7
@ tutix

negdje si rekao da je olic dobro igro?!ja ga nisam ni primjetio da je igro osim kad se nije poceo okretat oko svoje osi ko gluha kuja.jedini ko su u sve 3 utakmice valjali nekok kurca i trudili se jesu pršo,kovač niko,šimić dario,i pletikosa.

jedino u cemu smo najbolji u svijetu je navijanje.
dodao bih ovdje Srnu.

Za Tomasa mogu reći da je DEBIL bez mozga u glavi, ponaša se kao da igra nogomet u kvartu.. igrati onako rukom DVA! puta u 16-cu je neoprostivo. Navijao sam da mu sudac da crveni karton, da nam ne s***************e još jedan gol.

OSIM - kapa dolje, rekao je sve što i sam mislim.

OLIĆ - ja ne znam što taj tip traži u nogometu, fulao je zanimanje. trebao je biti šprinter na 60m. Jer taj čovjek zna s loptom koliko i ja.

Ijoš jednom, nevjerojatno je da igraći stoje i gledaju Pršu kako se pati s loptom, dribla, gradi se, a ostali kreteni stoje i gledaju.. umjesto da mu se otvaraju da može nekome dodati..

AUSTRALIJA zasluženo ide dalje, igraju daleko bolji i brži nogomet, i svaka im čast.

JOŠ nešto, mi imamo KAO profesionalne igrače nogometa? jel? pa yebeš takve preofesionalce kada ne mogu držati jezik za zubima, nego seru sucu, pa pobrati 5 žutih kartona u tekmi zbog lajanja?!!

prestrašno, ispali su sinoć totalni amateri, ali to stvarno nisu.

nemojte na CICU, čovjek se potrudio, ali ovce su teške za čuvati i nešto ih naučiti, nezahvalno je biti čoban...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 08:21   #499
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ma dajte pogledajte tko je sve ispao sa SP, dobro onaj kaže, ej slaveni....
mijesto nam je zajedno sa amerima i srbima doma...

samo da 2012. igramo kak spada kada budemo doma igrali EP... i slažem se sa onom izjavom bolje da mi imamo EP 2012. nego da nešto postignemo na ovom SP, ako to ima ikakve uloge...
Staro 23.06.2006., 08:52   #500
TomG
®

TomG's Avatar

Citiraj:
Autor Ramone
IZBORNIČE, vrijeme je da se zaključi račun i vidi tko je što uradio odnosno što nije!
GOTOVO je s izvačenjima na sreću, suce, Svevišnjeg; i GOTOVO je s mazanjem očiju hrvatske javnosti (pogotovo nenogometne) gdje se u zadnjih 6 utakmica loših igara (poraz od nefurioznog Brazila niti rezultatski niti kvalitetom se ne može zvati uspjeh) se opravdava činjenicom da je to tek početak i da ćemo proigrati, te se konstantno kod loših rezultata podsjeća na trijumfe protiv Šveđana ili Bugara ( A NE SPOMINJE SE ***************BENA MALTA???).
VRIJEME je da se pojasne neke stvari zbog kojih bi svaki imalo pametan ili inteligentan čovjek postavio pitanje: "Jesam li ja (i moj sin), Bogom dani ovoj reprezentaciji i bez mene (nas) se ne može? ILI je mojim lošim vođenjem Hrvatska zakinuta za prolaz dalje, a puno dobrih nogometaša nije dobilo priliku nastupiti za voljrnu zemlju, iako su objektivno - subjektivno bolji od Malog Veterinara?"
IZBORNIČE, Klasnić vam sjedi na klupi, Dado trči po dijelu terena gdje je vaš sin glavni (barem po Vama), a Tudor promašuje sudbonosne prilike...
IZBORNIČE (nadam se ubrzo i biši izborniče) pogriješili ste u pozivanju u svoje redove RUKOMETAŠA... naime nije Tomas najbolji igrač svijeta nego Ivano Balić!
IZBORNIČE što je Olić učinio za našu ekipu??
IZBORNIČE ja Vas iskremo molim, recite mi: iMATE LI VI IŠTA SEBI ZA PRIGOVORIT ili već slažete ekipu za kvalifikacije protiv Rusa?

P.S. Prijatelji s foruma, duboko sam razočaran, razumite me... Al ne mogu gledati kako se većina ljudi ne obazire na loše poteze jednog najobičnijeg MAJMUNA i CUGERA!

P.P.S. Od igrača nikom ništa ne zamjeram, (niti Kranjčaru što ga tata gura, niti igračima za žute/crvene, niti za propuštene prilike, nit za rpimljene golove, ...) svatko je dao što god je mogao!
Pričaš gluposti,molio bih te da ne pljuješ po Hrvatima i Hrvatskoj,oni su svi tamo jer su nešto pokazali,a to što nemogu to je drugo...Sreće je falilo punooo....
Ewo ja bi tebe upitao koga bih ti tsawio u ekipi mjesto Kranjčara?
Klasnić je zasluženo na klupi,jer ako si pratio utakmice protiv Brazila i Japana taj dečko nije znao šutnuti loptu...A Olić je u ekipi jer je pokazao da se može potruditi i poentirati kad treba(nije tehničar,ali se trudi)....
Ajde sad zašto gattuso igra u Milanu i Italiji?? NEma pojma,ali trči ko stoka i trudi se...e widiš nama treba nešto takwo...
Tebi je Cico cuger ,a nalio si se više puta od njega ,samo što je on javna osoba pa ima previše ppappaparazzza koji su idioti...
I nemoj toliko pljuvati,dali su sve od sebe...Ali nažalost istina je da više ne mogu dati,ovakvom spremom,trudom itd...:burn:
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 09:24   #501
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
bolje da smo sad uspali neg da smo se isli nabrijavat protiv italije
Staro 23.06.2006., 09:50   #502
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Nažalost tak kak su to shvatili tak su i prošli. Ne igraju naši loše, ali to nije igra s kojom se nešto može napraviti i tu hitno nešto treba napraviti. Osima za trenera i vjerujem da možemo biti puno bolji.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 10:05   #503
Buger
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Tomy no.1
Pričaš gluposti,molio bih te da ne pljuješ po Hrvatima i Hrvatskoj,oni su svi tamo jer su nešto pokazali,a to što nemogu to je drugo...Sreće je falilo punooo....
Ewo ja bi tebe upitao koga bih ti tsawio u ekipi mjesto Kranjčara?
Klasnić je zasluženo na klupi,jer ako si pratio utakmice protiv Brazila i Japana taj dečko nije znao šutnuti loptu...A Olić je u ekipi jer je pokazao da se može potruditi i poentirati kad treba(nije tehničar,ali se trudi)....
Ajde sad zašto gattuso igra u Milanu i Italiji?? NEma pojma,ali trči ko stoka i trudi se...e widiš nama treba nešto takwo...
Tebi je Cico cuger ,a nalio si se više puta od njega ,samo što je on javna osoba pa ima previše ppappaparazzza koji su idioti...
I nemoj toliko pljuvati,dali su sve od sebe...Ali nažalost istina je da više ne mogu dati,ovakvom spremom,trudom itd...:burn:
:clap: :clap: :clap:

ništ, cico nije kriv, trebaju više trčati slaveni su takvi po građi i ispali su s natjecanja, sljedeće svjetsko bi moglo biti u znaku afričkih država jer puno rade, al su im napadači neprecizni(tj. svi igrači)
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 10:25   #504
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

na balkanu bili na balkanu ostali....

pico je kriv..

vec pri popisu igraca moglo se vidit dokle cemo dogurat...

kriv je samo i jedino u*rani pico..

pico je je*eni panj i je*e se njemu za par miljona hrvata, njemu su samo pare bitne i ici ce za njima pod bilo koju cijenu....

@pico; dao *og da bio zeljan kruha na božić...
Staro 23.06.2006., 10:36   #505
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Dobro je. Sad mogu gledati SP bez nerviranja.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 10:47   #506
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
jedino što mogu reći da svaka čast srni zbog onog krasnog gola,barem je onaj penal pao u zaborav... inače po meni jako dobra utakmica bilo je svega i svačega. I naravno svaka čast sucu što nije vidio pola toga...
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 11:17   #507
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto
jedino što mogu reći da svaka čast srni zbog onog krasnog gola,barem je onaj penal pao u zaborav... inače po meni jako dobra utakmica bilo je svega i svačega. I naravno svaka čast sucu što nije vidio pola toga...
odlično rečeno. Bila je dobra tekma, ali od strane Australaca. od naših ne. imali su dobrih 15ak min sveukupno na tekmi. Ostalo je bilo na strani Australije. Imali su povezanu igru, brz prijenos lopte, o čemu naši nisu nikao uspijevali - prijevod: NISU TRČALI

Ferrys - ne kenjaj, pretjerivaš. Misliš da je Cicu briga za novce i da je o tome razmišljao na utakmici?! ne budi glup! stvarno si mi digao tlak.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 11:17   #508
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Mali osvrt na sve komentare,koga je po vama trebao Cico zvati u reprezentaciju?
Igra jucer nije bila dobra i to moramo priznati ali sad pljuvati po Cici nije u redu.
Neki odd vas koji sad pljuju pa njemu dizali su ga u nebesa u kvalifikacijama za SP.Igrači neki nisu dali ono što smo očekivali od njih prvenstveno Klasnić i Olić.
Kranjčar jr je sasvim solidno odigrao,Pletikosa odličan.
Žao mi je što nismo prošli dalje ali mislim da dečki zaslužuju barem malo pohvale,ako ništa drugo dali su sve od sebe.
sad se treba okrenuti kvalifikacijama za EP,složiti novu ekipu jer kako sada stvari stoje dio igrača više neće igrati za repku.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 11:43   #509
TomG
®

TomG's Avatar

de ajde najlakše je nekoga kriwiti,siguran sam da je želio najbolje...
bash bi wolio vidjeti vas pametne kako bi to odradili...Jedina cicina greška je što nije zvao da slivu..kada se svirala himna CICo je plakao ,a to bash neznam da je glumio...znači da je želio najbolje...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 12:02   #510
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
ma samo pogledajte kulturu ponašanja većine naših igrača(svaka čast izuzecima..Pršo..itd..)...koliko kartona zbog prigovaranja...Srna odličan igrač..poteže suca???...šta oni misle da igraju utakmicu treće hrvatske lige....
...neću o igri i selektoru....neki ovdje su sve rekli(Ramone..itd)...
......ali njihovo ponašanje me stvarno nervira.......ma meni igrač koji dobije karton zbog prigovora ne bi igrao slijedećih 5 utakmica reprezentacije....a ako onda ponovi nikad više.........
alimilano je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno