|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma nemas sta pazit samo je kupi...sta je reka Router just do it! A glede grijanja... vise procesor grije nego cipset! ![]() ![]() ![]() OC sposobnosti su na visoj razini a uz neke preinake/modifikacije mozes je silovat do besvjesti! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a i ako ti nesto zapne - ovdje se sve o toj ploci vrlo lagano da rijesiti . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ovo ti je kao sindikat, ako te što muči, traži pomoć ovdje. : goood : ploča je složena yebacki za te novce koliko košta.. mene je dugo mučilo kako se ponašaju PCIe grafičke.. jer sam imao AGP grafu unutra, i sad PCIE, i mogu reć da su obadva utora jednako brza, i nema pada u performansama. Čipset je lud do jaja, samo da još netko od renomiranijih proizvođača izbaci svoju verziju. a nVidia je kupila ULi?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
A evo i novog službenog biosa 1.70 ,(Modify to support AM2 CPU Board) glavno da ploča "živi". @Vucko Može mi mem raditi na 1T, ali mi se miš čudno ponaša i jedna instalacija mi se zaustavila na pola ,a prošla je poslije sa 2t, pa sam tako i ostavio. Ja sam sa pločom prezadovoljan (ovo govorim samo radi statistike onih koji razmišljaju o kupnji ploče)
![]() |
#485 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Pravo osvježenje za tu lovu.. a vidim da je i gigabyte počeo izbacivati neke ploče na Uli chipsetu. Zdrava konkurencija uvijek dobro dođe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno da provrtis Memtest bi dobio greske... Zato sam ja isao na 1x1GB, mema radi fino ispod SPD-a, i to na 1T bez problema ![]() A kad kupim jos jedan stik, eh, onda cu u potragu za najboljim polozajem u utorima ili jednostavno staviti na 2T
![]() |
![]() |
#490 |
Hejter
|
onaj zuti iznad pci-e ce biti za takvu nadogradnju . jos i pise na njemu da u njega ne gurate grafe , LOL . stavio sam 1.7 bios , zasad sve isto . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm...kako to da imate toliko problema s memorijom..ja imam 2x512 twinmosa rade na 1t, 2.3.3.5 a proc radi na 2700 (270x10)...na 1.55v. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Taj žuti utor ti nije samo marketing...ipak sluzi necem...u to ide kartica sa m2 utorom i ddr2 memom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
Evo malo offtopic. Kazite mi sto bih dobio kad bi uzeo ovu plocu u odnosu na moju MSI iz siga, odnosno dali bi se dobilo nesto u perfomansama. S obzirom da imam AGP grafu a neda mi se mjenjati i dali ova ploca radi uredno sa SATA II diskovima i sa memoriom iz siga. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Moderator
|
Po meni se ne isplati prelazit, kolko vidim tvoj sig je poprilicno "jak", tako da, bolje sparaj za neku jacu grafu.. A ostali odgovori: Diskovi rade ok na SATA2 prikljucku (ista brzina kao i na SATA1, samo nema zezancije sa driverima) Memorija iz siga je sa UCCC-om, ja ima PQI sa UCCC-om i radi super... Al zapamti, ploca ne moze davati velike napone (DIMM) i na sluzbenom bios-u ne mozes preko 274HTT
![]() |
#498 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nećeš dobit ništa u performansama, a ni taj proc nećeš nasvirat na 2.7 GHz bez voltmoda.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
|
Matth€w vjerovatno bi sa San Diegom imao vece sanse šta se OC-a tice... a tu su jos i rami..o njima moras vodit racuna takoder.... bilo bi bolje da imas neke "mrsave" sta malo napona jedu na vecim taktovima... mada se i u suprotnome nade lijeka.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako vidim, ova maticna je stvarno dobra, pa se i ja mozda odlucim za nju, kud je jos i jako jeftina ![]() Trenutno sam na S754, al namjeravam preci na S939, a u dogledno vrijeme i na AM2 ako sve bude u redu jer kako vidim ima i upgrade za taj socket. Imam AGP grafu, a jos mi se neda prelazit na PCI-e dok ovoj vrijeme potpuno ne prodje (X800XT PE). Dali mi se isplati uzimat sve ovo? BTW, primam ponude za S939 proc (PM me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Moderator
|
Jesi ti siguran da ti se isplati prelazit na soc. 939? Mislim, ipak imas soc. 754 ![]() Bolje ti ostani jos malo na soc. 754 pa kasnije skupi za nekog AMD X2 i onda predji na 939... Ovak po meni ti se ne isplati prelazit...klokni tog svog kolko ide i sibaj jos par mjeseci...
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
A imam Dual-Channel memoriju, a ovak sa S754 ne iskoristavam puni potencijal. No dobro, jos cu vidjet, vjerojatno cu jos gonit ovaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni u tome nećeš osjetit razliku. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Moderator
|
Kolko sam cital, DC se najvise osjeti u igranju sa video materijalom...u drugim uvjetima slabo...skoro pa i nema razlike...
![]() |
#508 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ja sam na biosu 1,5 koji je doaso sa plocom pa ne znam je li sta noviji biosi pomazu ako da daj te recite da flesaham ili ne jerbo ja ne mislim oc ni proc ni ram. ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Moderator
|
Novi BIOS ti nece pomoci...al ako misliš da se tebi grije chipset, onda nisi ni svjestan kolko se NF4 Ultra grije ![]() Ako te to vec tolko smeta, stavi na njega 40mm ventic na 5V (7V) i zaboravi na njega... Meni se jos zasad ne bloka komp nit mi se smrzava radi prevelike temp. chipseta...al vidjet cemo kad dođu temp od 40°C (a ja nemam klimu). Vjerujem da ce onda neki vent biti potreban...al do tad...
![]() |
#510 |
Hejter
|
ako ljeto nam ploce ne prezive , bit ce reklamacijska jesen pred nama . ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|