Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.06.2016., 22:26   #481
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Prejak je to tempo za nase igrace i mislim da ce zgorit u drugom krugu. Navodno Modrica nebu za iducu tekmu kaj ne cudi uopce kolko je sve na njemu. Mandzo mora pocet trpat ak hocemo dalje.

Dosadna tekma, Turci i Spa.
MAGARAC je offline  
Staro 17.06.2016., 22:27   #482
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Imam puno informacija, a malo prostora. Steta, dobivena tekma izgubljena. Idemo dalje, najmanje kao drugi. Ipak su Cesi bili tvrdi orah. A ja se bedak bojao Turaka...

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.06.2016., 22:27   #483
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
recite kaj oćete ,al Brozović je žešći promašaj repke...toliko šansi u obje tekme i on zapuca sve i jednu...
čini mi se da će i sa Špancima bit u početnoj i opet isto...
smirnoff je offline  
Staro 17.06.2016., 22:27   #484
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ma, svejedno ćemo ići dalje. Čak i da smo 3.
Turska zadnja, mi 2. ili 3.
Naravno da hoćemo. Ali to ništa ne znači na ovako proširenom prvenstvu. Tek proslakom u 1/4 finale se izjednačavamo sa prolaskom skupine po starom sustavu.
Staro 17.06.2016., 22:31   #485
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Ae,spušili smo dobivenu tekmu....sad da li kriviti balkansku bengalku...možda...šteta...čehi preloši...
Previše zicera mašimo,protiv španaca i opasnijih protivnika šansa gol glavu čuva
Isto kao kad smo igrali sa italijom.
Nema veze kaj smo dobili gol, i dalje smo napadali i bili opasni.
Polomit sve kosti jednu po jednu tim "navijacima"!

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 17.06.2016., 22:41   #486
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ovi Turci su i dalje u "turcu". Nema šanse da ikome daju gol. Česi će ovo lagano, a i mi ćemo lagano sa španjolskim rezervama izvuć nulu.
Staro 17.06.2016., 22:42   #487
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Prvo da kažem da sam u globalu ponosan na našu igru u prvih sat vremena, dok smo bili kompletni jel

Gledao sam koliko su se ovi španjolci mučili s njima, a onda gledati onakvu našu nadmoć u (ne)iskorištenim prilikama protiv tih čeha ... svaka čast.

Što se tiče igre ... sve je bilo dobro dok je bio Modrinjo na terenu.

Kada sam vidio Kovačića da ulazi, pao mi je mrak na oči, jer znam kako je igrao u klubu ove godine. Njegov je ulazak imao utjecaj na cijelu ekipu, čak i u Realu je često bio igrač manje na terenu, a zato i je na transfernoj listi ovo ljeto. Jednostavno taj dečko apsolutno nije sposoban igrati na ovakvoj razini sa ovakvim pritiskom.

Obrana je cijelu utakmicu bila pomalo nesigurna, ali ju je vezni red izvlačio sa svojom dominacijom, no izlaskom Modrića problemi u obrani su se itekako potencirali.

Izmjene su bile potpuno promašene nakon njegovog izlaska ... Brozovića je trebalo povući na Modrićevu poziciju, a na njegovo mjesto uvesti Pjacu, te eventualno pružiti priliku Kramariću ili Kaliniću umjesto tromog i drvenog (a kasnije i umornog) Mandže, koji je (ulaskom, umjesto Morate) na isti način zeznuo Juventus protiv Bayerna kada su crno-bijeli poveli 2:0 i onda se povukli na svoju polovicu. On je praktički beskoristan kada ne igra pred golom suparnika, što zbog svoje prirodne tromosti i nesnalaženje 1v1, što zbog umora u zadnjih pola sata tekme.

Nažalost sve one neiskorištene šanse u prvih sat vremena su nas koštale 2 boda i panike u zadnjih pola sata, ali eto što je tu je. Jedino mi je žao što ćemo morati na Espanju bez Modrinja, ali budemo se valjda nekako pokrpali sa drugim igračima do te tekme.
dh41400 je offline  
Staro 17.06.2016., 22:45   #488
duggi
Premium
Moj komp

duggi's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Sve je kod nas odlično no nedostaje napadač tipa Eduardo koji ce utrpati 2/3 bez grča na licu

Što bi reko FM - "clinical striker"
duggi je offline  
Staro 17.06.2016., 22:49   #489
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ma mene boli samo sto su unistili opet dobar stimung unutar reprezentacije, a to jeo no sto nas moze vodit dosta daleko.

Boli me, ko da sam ja igrao na terenu, nevjerojatno, dugo nisam bio ovako tuzan...

Ovo prvenstvo je bilo nase, i volio bi da me decki demantiraju i pokazu da su veci karakter od nekolicine delikvenata, i njima u inat budu doguraju daleko, al bojim se da ce ovo ostavit traga na motivaciji.
Tocno ovo...

Ovo je prvi put nakon duugo vremena da se osjetila pozitivnost i fokusiranost u repki, vezni red nam funkcionira kao nikad prije. Mediji su bili kolko tolko suzdrzani i osjetilo se kao da mozemo jako daleko, ne znam, bilo je nekako drugacije (u boljem smislu) od prijasnjih europskih/svjetskih.

I onda se ovo dogodilo...nema sumnje da ce ostavit traga na nasima.

Vjerojatno cemo dobiti neku novcanu + uvjetnu pred ispadanje.
Vidimo koliko je lagano ufurat 20-ak bengalki na stadion, a tek jednu petardu?
A to bu dovoljno da nas posalje doma, makar dosli do 1/4 finala i dalje.

Pa ti trci i trudi se imajuci na pameti da buducnost turnira ovisi o "navijacima"

Osjecam se kao kad smo popusili gol od turaka prije 8 godina...
bigAdvance je offline  
Staro 17.06.2016., 23:05   #490
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
recite kaj oćete ,al Brozović je žešći promašaj repke...toliko šansi u obje tekme i on zapuca sve i jednu...
čini mi se da će i sa Špancima bit u početnoj i opet isto...

ali će bit i promašivač mandžukić.
demetrius je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.06.2016., 23:10   #491
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Pa Brozović je namjestio gol danas

Krivit ga za one 2 promašene je isto ko i krivit Perišića što nije dao onaj gol di je uklizavao u 16ercu

Mandžo uopće ne odgovara igri naše repke i stalno se povlači na krila i pokušava nabacit zraku jer bi on trebao bit u 16
draksa je offline  
Staro 17.06.2016., 23:50   #492
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
2:1 je realno, ipak smo malo pali, ali 2:2 nisu zasluzili. Ceska je ocajna. Ali idemo dalje sa pobjedom protiv spanjolaca ili ne, mislim da je 4 boda dosta. Treba malo i okrivit i francusku policiju i kaznit, ne samo nas. Bratic je na euru i evo njegovog odgovora na moje pitanje da li je mogao unest baklju da je htio: "Mogao sam unijet bombu omotanu oko sebe, nitko me nije pipnio ni u Parizu ni sada u Saint Etienne-u...
Sigurnost Boze sacuvaj". Idemo do polufinala

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Izet Fazlinovic je offline  
Staro 18.06.2016., 00:05   #493
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Na koju foru je Francuska policija kriva kaj je hrvatska reprezentacija goli qrac bez Luke Modrića?!?!
Nisu tu Francuzi ništ krivi jer je ovo posve tipično za hrvatski nogomet - na terenu i van njega.
Na terenu u 60. pri 2-0 oni počinju igrat ko da vode 6-0 i na kraju skoro pa i zgube, a van terena već 10ak godina isto sranje - bakljade, kukasti križevi itd.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 18.06.2016., 00:12   #494
ivan77
Guest

Nema Modrića u utorak. Šanse protiv furije su slabe,ali nije nemoguće

Staro 18.06.2016., 00:16   #495
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Na koju foru je Francuska policija kriva kaj je hrvatska reprezentacija goli qrac bez Luke Modrića?!?!
Nisu tu Francuzi ništ krivi jer je ovo posve tipično za hrvatski nogomet - na terenu i van njega.
Na terenu u 60. pri 2-0 oni počinju igrat ko da vode 6-0 i na kraju skoro pa i zgube, a van terena već 10ak godina isto sranje - bakljade, kukasti križevi itd.
? Za rezultat smo krivi sami, kazem da smo pali, razlog nek trazi trener.
Govorim da za nerede treba i francuze krivit. Nije moja baba uzela pare od uefe i organizirala turnir sa jadnim osiguranjem a kao zbog terorista jos sve pod povecalom.

Izet Fazlinovic je offline  
Staro 18.06.2016., 01:06   #496
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Pijan sam, pa cu barem probati da ne iznosim ono sto u potpunosti mislim, jer time bi se stvarno mnogima zamjerio, a ono sto je najgore i domacinima/moderatorima. When in rome... jelte

Ukratko, ono sto tvrdim od kad djilkos igra - taj ne igra. Najveca prevara modernog nogometa. I u Wolfsburgu, i u bayernu, atleticu, pa na kraju juvetu. Ali jebes sve to, onaj dio koji mene boli - reprezentacija.

Evo mirne duse tvrdim da bi ja bio bolji. Da me ne shvatite pogresno, ja sam zakurac. I glup sam ko majmun. Kako u zivotu, tako i nogometno. Ali barem nisam retardiran. A mandzo je retardiran. A jos su gori svi oni koji bi ga uopce pozvali da igra, a kamo li stavljali da igrao 200 jebenih minuta bez ikakvog ucinka. Doslovno. Ucinak je ravan = 0. NULA!

Da moze biti minus, taj idiot bi potonuo da obori sve rekorde nad rekordima. Badalje je pak mandzo kategorija. I to ponavlja kao i doticni vec dvije utakmice za redom (imam milosti!). Osporavani strnic je mila majka za ovu dvojicu. Kao i Srna. Koji se barem bori i trudi.

Na kraju imam samo jos dvije tocke:
Cacic - nemam komentara. Stvarno. Niti on zasluzuje bilo ciji komentar.
'Navijaci' - cestitam im na njihovoj 'borbi'.

Cak i shvacam skupinu koja je napala ove 'navijace'. Nisam ni navijac, niti 'navijac'. Ali da sam bio na trbinama vjerovatno bih i ja napao te kretene. Zivci + alkohol bi proradili.

Cestitam im jos i jednom. Rezultat, mandzo, cacic, badalj i sve ostale mile majke su pale u drugi plan. Uspjeli su. Osobno bi im dao da sada vode savez, hajduk, dinamo i reprezentaciju. Pa da vidimo te maltimudane sa 4 osnova razreda.

Da sutra svi nasi igraci kazu da vise ne zele igrati, i da predaju utakmicu spanjolcima, prvi bi ih podrzao. Ljubo bi im ruke. Noge. Guzice. Sta god da treba.

Kakva drzava, takvo sve ostalo.

P.S.
Ocito je bilo sranja po ovom topicu, nisam ni citao, niti sudjelova. Samo sam sad iznio svoje misljenje. Ako spada po sranje, jbg ga.
Staro 18.06.2016., 01:11   #497
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Nemam pojma zasto, ali nekako mi ovo ovdje odgovara. Tko je odgledao sve od ove serije shvatit ce i zasto.
Staro 18.06.2016., 01:23   #498
ivan77
Guest

He,moram priznati, da sam jedan od onih,kako drug Brko kaže, koji spremi kockasti dres u ormar do idućeg prvenstva..
Ali danas se osjećam kao govno. Em sam bio sretan ko malo dijete da ovdje na sjeveru Engleske prepoznaju nas kockasti dres, em sam bio sretan da vodimo, i onda 5 min. prije kraja. Ne znam, da mi je netko rekao da ću se nervirat radi sranja na stadionu, rekao bih mu da otpiski. Al ovo me stvarno sjebalo do bola.

Staro 18.06.2016., 02:59   #499
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Moram priznati, nebitno koja zastava; pored ovakvih 'sigurnosnih' provjera sam mogao unijeti i samoubilacki pojas. Nevjerojatno.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 18.06.2016., 07:10   #500
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
? Za rezultat smo krivi sami, kazem da smo pali, razlog nek trazi trener.
Govorim da za nerede treba i francuze krivit. Nije moja baba uzela pare od uefe i organizirala turnir sa jadnim osiguranjem a kao zbog terorista jos sve pod povecalom.

Nisu Francuzi bacali bengalke i petarde na teren.
Koja je to nova fora da se drugog okrivljuje za vlastita sranja?!
Nisu krivi Francuzi koji nisu su propustili ovo pronaći, krivi su oni nekulturni idiozi koji su napravili.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 18.06.2016., 07:13   #501
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Nisu to sranja, pa valjda moras sprijeciti tragediju! Mislim, sta da je bio mudamed sa eksplozivom?
Isto on kriv ili i svi oni koji su zaduzeni za kontrolu i sigurnost?

Sent from my D5803 using Tapatalk
Kal-EL je offline  
Staro 18.06.2016., 08:14   #502
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Mozete meni nogometnom lajku (prvi put ovdje ista komentiram) objasniti kako je moguce da trener nema spremne zamjene i kombinacije kod razlicitih rezultata u 65-70 minuti igre?
Ja od sporta pratim iskljucivo F1 i ako povucem neku paralelu mada je tesko, ali tamo se u svakom krugu tocno zna ako si na kojim gumama na kojem mjestu razrade se strategije, ulazak safety cara odma se reagira ako si usao u "window" znaci prije utrke se izvrte sve moguce simulacije. Tocno se zna za svaki krug sta uciniti. Znam da ce neki reci nogomet je nepredvidiv bla bla ali dajte mi objasnite zasto Cacic nema makar razradjene dvi tri varijante za zadnjih 20 minuta. Sta znaci ulazak Sife vec dve tekme umjesto Rakitica di se onda uvede jos veca pomutnja u obrani izmedju Vide i Carlija kad se uparkira Sifo? Sta je znacila ova dvostruka izmjena jucer u 95 minuti???

Ne razumijem gospodina Cacica sta je on tamo gledalac ili vodi ekipu? Jel on osjetio da je Mandzukic nakon sto se Ceska otvorila kad smo im zabili bio potpuno beskoristan? Puno bolji je tu Kramaric kad se trci kontra ili 1v1. Mandzo jedino je koliko toliko korisan u nekoj skok igri kad se protivnik zatvori kao sto je bilo prvih 40ak minuta do gola...

Da sumiram pitanje. Zasto nas trener i repka nemaju razradjene varijante igre i kombinacije? Tipa kad vodis 2:0 zasto nema jednu varijantu ekipe koja je dobra za cuvanja lopte i rezultata.
Izmjene ne postoje, izmjene se sami igraci, kao kad je trazio to Luka.
Romul je offline  
Staro 18.06.2016., 08:27   #503
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Nema logicnog objasnjenja zasto nas izbornik to nema nista razdrađeno.
If it aint broken, dont.fix.it
Izbornici mijenjaju bolje igrace, cuvvaju rez, mijenjaju losije, umorne, ozlijeđene... Nas samo kad nasi igraci sami zatraze ili u 90+ trosi vrijeme. Nisam dosad lose o covjeku napisao ali brate mili vidi se da nije dorastao zadatku.

Sent from my D5803 using Tapatalk
Kal-EL je offline  
Staro 18.06.2016., 08:30   #504
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Pa Ceski izbornik na drugoj strani uveo dva igraca i oba zabila gol i bila prava opasnost i nepoznanica ocito za nas strucni stozer. Posebno Skoda Superb je bio opasan...
Ono sto ja vidim je realno losa Ceska sa dobrim trenerom je pobjedila dobru repku bez trenera.
Romul je offline  
Staro 18.06.2016., 09:05   #505
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Kaj je tu je, rekli bi domaći ljudi da se za prolivenim mlijekom ne plače. Svi su pomalo krivi za ovaj remi, i igrači i trener i navijači i policija. Da smo mogli lagano pobijediti, mogli smo. Ali opet smo mogli lagano izgubiti (dva nedosuđena penala za Čehe koje se kroz maglu pijanstva nekako sjećam)...

U utorak idemo na noge uvijek neugodnim španjolcima. Unaprijed pišem poraz. Očekujem da ćemo izaći s rezervnim sastavom jer realno sad je svejedno bili drugi ili treći, opet nas čekaju jaki igrači u osmini.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 18.06.2016., 09:37   #506
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Kaj je tu je, rekli bi domaći ljudi da se za prolivenim mlijekom ne plače. Svi su pomalo krivi za ovaj remi, i igrači i trener i navijači i policija. Da smo mogli lagano pobijediti, mogli smo. Ali opet smo mogli lagano izgubiti (dva nedosuđena penala za Čehe koje se kroz maglu pijanstva nekako sjećam)...

U utorak idemo na noge uvijek neugodnim španjolcima. Unaprijed pišem poraz. Očekujem da ćemo izaći s rezervnim sastavom jer realno sad je svejedno bili drugi ili treći, opet nas čekaju jaki igrači u osmini.
Nije bio NITI JEDAN nedosuđeni penal za Čehe. Bio je jedan i taj je dosuđen.
by Mateo Beusan.
Brko je offline  
Staro 18.06.2016., 09:38   #507
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Još protiv Turaka smo vidjeli da čačić kasni sa zamjenama. Bojao sam se toga. Nema spremne opcije B, ni spremen adekvatne zamjene.

O Modriću sam imao visoko mišljenje i prije, al iovo... vjerojatno najkompletniji i najbolji veznjak na svijetu trenutno. Ne zato što je naš. Vezni red nam je s njim jebački.
Pa čovječe, mi dolazimo u šanse i pred gol kako hoćemo.

I tu dolazimo do najvećeg problema - realizacija. Mi strpamo u gol jednu od deset šansi. Katastrofa. Mandžu sam ovdje puno puta branio, ali on mora van.

Nema Modrića protiv Španjolske, ali niti će oni ganjat rezultat, niti ih se moramo plašiti, samo treba posložiti vezni red. Španjolci će opet imati loptu većinu vremena, a mi imamo dobru kontru. Povući Brozovića Na Modrićevu poziciju, ispred njega i Badelja Rakitić, krila Pjaca i Perišić, naprijed Kalinić. I imaš brze igrače koji mogu povuć kontru.

Još za brzinu možemo i Vrsaljka na bok.
Staro 18.06.2016., 09:50   #508
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor duggi Pregled postova
Sve je kod nas odlično no nedostaje napadač tipa Eduardo koji ce utrpati 2/3 bez grča na licu

Što bi reko FM - "clinical striker"
Ali 'onaj' Eduardo, trpakis mašina iz Arsenala.

Kramaric se nije jos isklesao, Kalinic je mozda trebao zaigrat.
Kovačić banancuga, pada po terenu, gubi lopte, ne moze podnijet pritisak. Raketa i ostatak su jaki, vidi se da su moćni i izlasci iz obrane prvih 60min su bili jaki, cak je i Srna igrao nogomet.
Strinić zauzeo poziciju i ne pusta, lik je dobar a cini mi se sve bolji i bolji.

Steta.steta.

@roberto - + za vrsaljka, taj lik mora igrat, ali da, slika je 1000 rijeci

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 18.06.2016. u 10:00.
Halos je offline  
Staro 18.06.2016., 09:56   #509
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Što se promjena u igri tiče, ne treba se previše nadati, ''savjetnik'' je i jučer bio u igri
Staro 18.06.2016., 10:00   #510
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Ah Edurado... Nemamo takvog, i pitanje je kad će se opet pojaviti strijelac poput njega ili Šukera...

No, i Kramarić i Čop i Kalinić su trenutno bolji izbor od Mandžukića. Ja bih tipovao na Kalinića. Nisam mislio da ću ikada to napisati
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno