|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bas sam cackal malo po s7/E, pa to radi dost fluidno, nisam primjetio nikakvo stekanje i lag.. S7E mi se vise dopada, a najvise radi batke, uglavnom super mob. Sad razmatram S7E, a i cekam jos M10 pa da vidim kaj ce bit na kraju, dal Edge il M10, zavisi koji ce bolju kameru imat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Što je to batka? Jel se to jede?...hebes mi sve kad procitam taj "akronim" kosa mi se diže na glavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja ne mogu vjerovat da vi to ne primjetite na S7 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
|
@Crimecop, ebga, pokleknuo sam modernim internetskim zargonima, a tu sam najslabiji ![]() @Warlock, Arena centar, Samsung store.. Ma vec dugo nisam imal 5.5" u rukama (jos iz doba G4) pa mi na prvu Edge bio veliki, al dobro, covek se navikne, ma Edge me privlaci radi vece baterije koja nije za bacit, a dost je veća od manjeg brata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
|
Ima li ko kakav link sa ebaya ili amazona za neki kvalitetan tempered glass za obicni S7 ali da je od ruba do ruba? Problem ih je naci, a ovih par sto se prodaju kostaju previse $... Jedan lik sa amazona (KingWolf cini mi se) prodaje kvalitetna stakla - zaobljena do rubova za samo 7$ al ne salje u HR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Premium
|
Teško je reći na osnovu slika koji je do samog ruba. Čini mi se da svi oni kojima u opisu piše da su 2.5D da bi trebali odgovarati. http://www.ebay.com/itm/HD-Tempered-...QyFefi-U5RKP9A
![]() |
#492 | |
Premium
|
Citiraj:
2.5D je samo zakrivljen rub stakla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
|
Tako je, uostalom ovo sto je coconut linka je prejeftino da bi bilo "prava stvar". Stakla sto idu od ruba do ruba obicno imaju oznaku "full coverage glass" ili "edge-to-edge glass". U medjuvremenu kome se neda cekati staklo, moze narucit ovu foliju (ide do rubova) |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Pozdrav! Rastavili su nove samsung s7 i s7edge,3 od 10 ocjena,imaju puno ljepila zbog male debljine http://ifixit.org/blog/7947/galaxy-edge-teardown/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
|
Citiraj:
Trenutno mi jedino ovo i ovo izgleda donekle dobro, no nema jos nikakvih komentara na xda vezano uz kvalitetu... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 14.03.2016. u 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
I ja uzeo istog Nillkina ali nije to to. Cini se da ce jedino dobro staklo biti ZAGG kad izade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
|
Citiraj:
Al isto tako ima i drugih kvalitetnih proizvodjaca, samo steta sto neki od njih uopce ne salju u EU. Bilo kako bilo ne sumnjam da ce i Nillkinov biti dobar, samo da ga naprave ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Jedno pitanjce. Imam galaxy S4 i od nedavno sam skužio da mi telefon odlazi, nazovimo to standby što se tiče fb messengera, a sumnjam i na viber al neću tvrdit. Konkretno, ne dobijem nikakvu obavjest da imam poruku, al kad otvorim messenger, vidim - čekanje na mrežu, spajanje, i onda se odjednom pojave nove poruke. I onda neko vrijeme normalno dolaze poruke, dobijem zvučnu obavjest. Al ako neko vrijeme nema poruka, ko da se isključi s mreže. To mi se događa i na 4G i na wifi doma. Jesam možda kliknuo nekog vraga u settingsima il je to neki novi fičr? ![]()
![]() |
#502 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
|
![]() |
#507 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() A ako je istina, kupujem tucet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
|
Svi ti Miniji/Compacti & co. su bili debelo slabiji od veće braće. Jedino je kod Slonyja bio u pitanju isti hardver u manjem kućištu. Nažalost, navukao sam se na sadašnjih 5,1/5,2" od S5 i ostajem na istoj veličini tako da me 4,7" ne zanima.
![]() |
#509 |
Premium
|
Stiga mi S7 (onix black) jutros dok sam bija na poslu... Nisam ima bas puno prilike prckati po opcijama, al ovo sto za sada vidim je jako dobro. Ima par sitnica sto mi smetaju (konkretno kod Touchwiza) al nista ozbiljno, sto se tice mobitela i kako radi - tu stvarno nemam prigovora. Jako je fluidan u svemu sto pokrenem, cak i neke inace lose aplikacije poput fejsa (koji jednostavno klizi). U par navrata sam primjetija neki kao micro-stuttering, al to pripisujem cinjenici da se skidalo 20-tak aplikacija sa play storea u pozadini... Sad sam ga natrpa aplikacijama i za sad sve radi odlicno... Nakon sto se izigram par dana slijedi review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
Baš sam malo čačkal po S7 u dućanu i da, mob radi lijepo i fluidno, bar onak na prvu kolko sam uspio vidit na par minuta, očito su još dodatno TW uglancali.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|