|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#482 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovog Ronalda treba prodat dok se još može dobra para zaradit na njemu. Počeo me živcirat.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
|
Dobar je bio Real,Modrić i Marcelo igrači utakmice.Pogledajte gol od Juniora ,kralj! https://www.youtube.com/watch?v=XCiXcIBHIuU
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 19.08.2015. u 11:20. |
![]() |
![]() |
#484 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Btw jučer gledao stream RM - Gala i baš sam naišao na španjolske komentatore, vele da će Kovačić biti ofenzivno više orjentiran, ili umjesto Jamesa ili čak da mijenja krila. Bila je ženska i lik, pita ženska "zar nije da mijenja Modrića i Kroosa" veli muški komentator kao da u nuždi da, no da je po njegovom mišlljenju kupljen da bude ofenzivan, jer ima Real dosta defenzivnih veznih. ( Znam nešto španjolskog pa ono... ) |
|
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma zadnji 'pravi' defanzivni vezni je bio Makelele. Nakon njega nista, pa cak ni taj Khedira ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
|
Citiraj:
Jucer je to lijepo izgledalo,Modric i Marcelo izgledaju kao da su u top formi,jedino jos malo da dode realizacija,a to nek dode za vikend.Obrana djeluje solidno,s obzirom da nije bilo Varanea i Pepea,jedino mi se ne svida Danilo kao pojacanje. Covjek sve hoce sam,a nema nikakav pas ,niti je jak u prodorima kao Dani,mada ok,jos je rano suditi,dat cemo mu vremena. Napokon Real izgleda dobro,podkovan na svakoj poziciji,sa solidnim zamjenama u slucaju ozljede,s dva dobra napadaca,Kikijem i Benzemom,a uvijek moze uskociti i Jese.Po mojoj procjeni su dosta jaci od Barce u obrani,i malo jaci u vezi,barca ima jaci napad,budemo vidjeli. Jos da dode De Gea i super,imamo vrhunske golmane. Hala!
![]() |
#488 |
Hala Madrid!
|
Nope, napad im je srednja žalost. Benzema koji već godinama u nikakvoj formi (moje mišljenje) i Jese koji je dobar napadač, ali ne vrhunski kakav treba Realu. Chreysheva ni ne račuam jer se ne može mjeriti s ovom dvojicom. Po meni im još treba jedan napadač svjetske klase poput Suareza koji će trpat golove svaku tekmu. Tek će onda imati kompletne pozicije popunjene kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Potkovan je Realu u obrani i u vezi ali opet bez pravog zadnjeg veznog (Xabi ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Hala Madrid!
|
Od Makelele-a Real nema kvalitetnog defenzivnog veznog vrijednog spomena (iznimka Xabi). Kad je Makelele otišao ća iz kluba 03/04 negdje tad baš pamtim da je i Realova igra otišla u k..., što se tiče Bale-a, ne znam što se događa sa njim, jako loše igra. Jučer on i Ronaldo ni vidjet ni čut cijelu tekmu. Ronaldu dolaze godine i nadam se da se varam, ali mi se čini da mu polako i forma pada. Bale će izgubiti sve kredite kod trenera ako bude nastavio sa ovakvom igrom. Hames više zaslužuje od njega igrati u prvoj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | |
Premium
|
Citiraj:
I po meni, Marcelo trenutno najbolji lijevi bek na svijetu. Jeste vidjeli gol jučer? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#492 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() Btw žao mi je šta sam gledao tekmu, samo sam se naživcirao pošteno... Jako loša igra Reala kroz cijelu tekmu (pogotovo drugo poluvrijeme), nisu ništa dobrog pokazali. Bale i Ronaldo igrali preko one stvari. |
|
![]() |
![]() |
#493 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema smisla dovoditi top spicu,koji ce sjedit na klupi i cekati priliku s klupe. Ako povuces Ronalda u vezu,odmah ce gubiti na defanzivi,jer ce uz Balea imati jos jednog u vezi tko ne igra obranu,i bude kao i lani. Ovako je dobro,nemojte odmah pljuvat po napadu, budu dosli na svoje. Pa i Messi je lani u prvom dijelu sezone bio banana,pa je uhvatio Ronija u mjesec dana kada ga je krenulo.
![]() |
#494 |
Hala Madrid!
|
Ne pljujem ja po napadu, govorim samo činjenice Benzema nije pravi tip napadača, kao što je Mirko rekao, on je više neka vrsta veznog igrača koji prima lopte i distribuira ih većinom Ronaldu da on zabije (jebeš takvog "napadača" koji je plaćen masu, a ne zabija redovito nego samo dodaje, za to valjda služi vezni red da dodaje lopte redovito, a ne napadač). Naravno to je moje mišljenje ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Premium
|
Citiraj:
No dobro,nebitno,vidjet cemo u nedjelju,u pola 7 Bilbao- barca,u pola 9 ,Real!
![]() |
#496 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je osobno onaj tko asistira i tko zabije isto vrijedan. Koliko puta idu dva na jedan i napadač pukne i ne zabije, a čisti gol da doda. Svaki iole dobar trener će ti prije uzeti gol da ga ne zabije napadač već netko drugi nego da napadač ima hrpu golova a momčad ne osvoji ništa. Meni je Benzema ok baš radi te nesebičnosti i razigravanja. Ima "vic" u igri, zna podvaliti. Pa takav tip igrača ( sličan ajde ) je i Messi, isto zabija a i dodaje i asistira jako dobro. |
|
![]() |
![]() |
#497 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() Nadam se da će kova dobiti makar 5-10min u nedjelju ![]() @burmuz Ja osobno ne preferiram takav nogomet sa napadačem kao razigravačem lopti, koliko se sjećam u Lyonu nije igrao takav stil igre, tamo je atraktivno baš igrao i trpao golove ko lud. Što nisam u pravu? Slažem se da je važna i momčadska igra (nisam ni mislio da bude sebičan), ali da više pokušava sam kad mu se pruži prilika za to. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 19.08.2015. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
|
Citiraj:
I naravno pobjeda 0:2,uz pobjedu brkotovih od 2:1!
![]() |
#500 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Danas su popularni centarforovi tipa Giroud, Mandžukić, Costa itd.. koji mogu jednom Šukeru, Ronaldu ( debelom ), Kluivertu, Trezeguetu i sl čistiti kopačke. Al eto... |
|
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Od svih atomskih dinama u zadnjih deset godina, ovaj je najatomskiji. Skenderbeu. OMG Henriquez na klupi, panjevu Machado i Hodzic igraju :facepalm:
#508 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
![]() Bas htio napisat to, uzeo si mi riječ. Čekamo sad da vidimo zašto će sada žuč prosipati ha ha! Opet se pokazalo da su nasi decki najjaci. Pjaca, Ćorić pa i Rog. Stvarno se ne moramo brinuti za mlade igrače. Još da nam se rodi neki stoper..
#510 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tesko da domaci stoperi mogu biti losiji od ovih uvoznih poluproizvoda. Obrana pliva, puno gresaka u dodavanjima, nepotrebna preskakanja igre. Rezultat je to pokrio, ali samo do uzvrata. U kojem bude opet ista prica - Dinamo napada oni kontre. Puno smo jaci, ali u takvoj situaciji s losom obranom i realizacijom jos je sve moguce. Albanci su zadnjih pol sata ostali bez snage, i organizirana disciplinirana momcad ubacila bi im tad 3-4 komada i rijesila prolaz.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|