|
![]() |
#481 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nista. Box. Krelci ga pozvali i izasao iza ove dvojice.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#486 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Najveci bog. Posjetio me na Webbera i Valenciu 10 ![]()
#487 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
@Brko ne navijam niti ja za Hamiltona, ali je ovo danas blesavo bilo od strane Mercedesa jer sjebes covjeku dva mjesta na stazi gdje je prestizanje moguce ako ovaj ispred ostane bez 25% snage. uglavnom - nema prestizanja. sto se same utrke tice, veci dio sam prespavao / prekunjao jer je pelinkovac nekako morao izaci iz tijela, a cini mi se da je spavanje najbolji nacin ![]() i da, zanimljivo sto nitko ne komentira vracanje mjesta Kvyatu od strane Rikija? u cemu je tu bilo stos, e Rus, ajd propusti Ozija naprijed, brzi je. Ozi se voza po stazi gdje nikako ne mozes prestizati do posljednjeg kruga. e Ozi, ajd ti vrati Rusu mjesto koje ti je prepustio jer nisi napravio nista. Ozi u valjda 500 metara usporava 25 sekundi valjda i zavrsava iza Rusa ![]() momcadske naredbe......... ili sam krivo skuzio?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#488 | |
Never Forgetti
|
Cheeky ![]() Citiraj:
![]() btw ![]() Cheeky ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 24.05.2015. u 18:00. |
|
![]() |
![]() |
#490 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako mislis nitko to ne radi ? Pa McLaren to radi redovito, evo i na ovoj utrci je Button isao u box pod SCom, Zasto i zbog cega to vjerojatno nitko nemoze objasnit. Da je ostoo vani mogo je ugrabit jos jednu poziciju ako bi neko od ovih ispred otiso u Box, ovako je osto 8mi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Never Forgetti
|
Lewis Hamilton admits both he and Mercedes made the call to pit Ipak nije sve Merc kriv... @Burko Strava bila i ostala ![]()
#492 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#493 |
Never Forgetti
|
Dobro tu su sad vec degenerici. Jos mi je jace sta seru Rosbergu. Sta je triba zakocit i pustat da ga pridje. Uzeo je ono sta mu je servirano.
#497 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Malo curila mu hidraulika i počele mu kočnice otkazivat pa je moro odustat (nekih 10ak krugova max ako i tolko) |
![]() |
![]() |
#500 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() inace, zajeb je bio zajednicki koliko vidim, malo vise od boksa jer su oni dali zadnju da se udje u box. a i koji je ovaj novak gnjus, kako je gustao cijelo vrijeme. jos kaze da alonso sigurno ne bi usao tada u boks... ...glock glock glocka glock... |
|
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Šta se dešava sa drugom, nije odavno spominjao Fetelka? |
|
![]() |
![]() |
#502 |
Never Forgetti
|
That was close... Zna san da je falio krivinu, ali nisan vidio live sta se desilo.
#503 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imao je srece nakon odlicnog izvlacenja bolida koji je vec bio u ogradi. Kimi je odlicno izvukao situaciju sa svojim Ferrarijem 2008., ali je onda naletio na Sutila i aj ca volin te ![]()
#504 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#505 |
Je suis Schumi
|
Steta za obojicu tad. Ali ipak je tata odvezao kako treba iako je syebao gumu u Tabacu kad je dodirnuo ogradu i pokazao da je u tom trenutku najjaci. Bitno da je Massinjo odmah imao piruetu iako je startao s polea. ![]() A danas dijeli lekcije o voznji... ![]()
#506 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
Dodao bih i 2005 ![]()
Ovi i dalje razvaljuju ![]() ![]()
![]() |
#507 |
Je suis Schumi
|
Novak panjina nije imao pojma o Glocku. Sve ostale televezije su od pocetka tog kruga spominjale Glocka. Ja sam isto tad nasjeo na Novaka. Panj:😄
#508 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Samo da mogu platiti i legalno dobiti Sky kod nas... ![]()
![]() |
#509 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Kakve tek panjeve ima Srpski Sport klub... Srđan i Pavle... Dođe mi da se ubijem kad njih moram slušati, ali nažalost nekada su mi najbolja opcija što se tiče kvalitete slike pa moram.
#510 |
Never Forgetti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|