|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
nije niti punih 24h u arsenalu i welbeck se vec ozljedio ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo sve me škoiralo kako M.United ČVRSTO drži 14. mjesto s dva boda u tri utakmice. ![]() ![]() United će biti prvak tamo možda u sezoni 2016-2017 ![]() Fejlcao je došao u M.United jer je valjda skužio kaj si je napravio s odlaskom u Monaco. ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Premium
|
Citiraj:
Sta si je to tocno napravio?Imao bi LP ove sezone tamo i placu bez poreza,a sada niti LP i upola manju placu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ma ove sezone nema premca Chelsea,bit će čudo ako ne uzmu ligu,a vrlo lako i ligu prvaka.Pa jeste li vi gledali prve tri tekme Chelsea i United? United nema uopće igru,U sve tri tekme su bili podređena momčad protiv donjeg doma u premiershipu,a kad dođu ovi bolji,bojim se da bude opet borba za europsku ligu! Ima i Real igrače,a igraju kao babe! |
![]() |
![]() |
#487 |
Pod naletima kopita zla
|
Bude već CFC negdje usrao po putu. ![]() ![]() Doduše za napad imaju Drogbu i Remya. Didi je star, a Remya do sada nisam doživio/zamijetio. ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Thierry Henry-esque type of striker....naravno miljama daleko ali u produktivnosti svakako bolji od Torresa. Gledao ga dosta u Marseillesu. Liverpool ga svim silama htio dovesti no kada su čuli da je Ballo dostupan za sicu,izmislili su pad na liječničkom tek tolko da sabotiraju dogovoren transfer...jer je Ballo ipak medijski hype koji je trebao Looserpoolu nakon odlaska Gricka. Jer da nije danas bi mediji sjedali na bulju Rodgersu kako je jednog Suareza zamjenio hrpom prosjeka. Kao sto vidite....to se ne događa toliko. |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Opet pocinjemo s potvrdama zicer ovaj uzme ligu zicer onaj. Nije li vam dosta prosla sezona s Arsenalom i liverpoolom? Cak i Jose nije uzeo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#493 | |
Premium
|
Odličan komentar na jednom portalu: Citiraj:
![]() |
#494 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#495 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Godinu prije su pobijedili Sporting Braga 3-1 u gostima. Tko je pisao malo se zanio i to puno. Da devet godina nisu pobijedili, a di je ona sezona kad su osvojili ligu prvaka. |
|
![]() |
![]() |
#496 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#497 |
Guest
|
Tko je ono na sve strane hvalio Van Gaala i najavljivao pohod na naslov? ![]() |
![]() |
#498 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
Da, ovo za pobjede u gostima je fulal, guglal sam da se prisjetim. :Posipamsepepelom: ![]() Isto tak za Januzaja (djelom i Welbecka), ali za ostale se itekak slažem, makar se nekima možda sviđa Carrick (meni uopće ne).
#500 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
I još ga najavljujem. Idemo po naslov.... United, United! ![]() Uz pravu podršku Varana i mene, United će najlošije biti drugi. United ili City će uzeti naslov ove godine. Pa neće valjda liverpool ili chelsea osvojit prvenstvo, ajde ljudi budimo malo realni. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Po meni uvjerljivo Chelsea!drugi favorit je city,ostalih nema,osim možda Liverpoola ali jako teško!United je pojačan naprijed ali im je obrana katastrofa,slično kao Real trenutno,svaki prekid strah u kostima!
![]() |
#502 |
Fresh Juice
|
Chelsea glavni favorit ove sezone definitivno. Strip je sve objasnio ![]() https://fbcdn-photos-f-a.akamaihd.ne...7fc60d7dd27f66 |
![]() |
![]() |
#503 |
našikan pravim haos
|
Kakav United u kontekstu prvaka...pa čovjek je sarkastičan... Ne misli ozbiljno(nadam se). Rekoh...United ako ne izbori ligu prvaka...pada u 20 godišnji zaborav...nešto kao pre-sir Alex vrijeme. Rekoh da vise nemogu privuc extra kvalitete. Iako sam se zajebao za nemogućnost dovođenja extra klasa...Di Maria nije mogao u PSG zbog f.fair playa a Falcau je RealM bio odabir no završilo je sa "daj sta daš ". A sad gdje bu njih dva igrala...to je upitnik. Vidjeli smo već genijalne poteze sa Di Mariom ko centralnom veznim....i najavom igranja Roja ko centralnog braniča te Blinda ko zadnjeg veznog. A oba momka,iako mogu služiti na tim pozicijama...po prirodi...lijevi bekovi. |
![]() |
![]() |
#504 |
Guest
|
Ma kako da ne! A prvenstvo osvaja tko? Drogba prsnim stilom? Hahaha, napravite mjesta za prvaka, tek je počelo prvenstvo, 3 utakmice su iza nas a priča se kao da je 5 mj. 2015. |
![]() |
#505 |
Premium
|
Joj stari kak ti se da samo? |
![]() |
![]() |
#506 |
našikan pravim haos
|
City il Chelsea. Nije ti ovo uboga Italija da Juve promjeni sustav u 3-5-2 nakon 20 godina i digne 3 titule za redom. U Engleskoj to ne hoda...pogotovo kad imaš ove dve momčadi uigrane i ojačane a obrana i bokovi Uniteda se gledaju u bunilu sta da rade. Pogotovo mi simpatični Young i Valencia koji prvi put u karijeri došli do svoje korner linije ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#508 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Faul za žuti, ni više ni manje, a jedan oskar za brazilca i medalja za trud. Pogledaj nekoliko puta i prati mu ruke i noge. Za svaki okret koji napravi, još se dodatno odgurne tak da se odbija kao ping pong loptica od poda. Koja drama, strašno.
![]() |
#509 |
Fresh Juice
|
Možda je mislio suspenziju za glumu. |
![]() |
![]() |
#510 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|