Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.05.2014., 12:34   #481
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Savski Vuk Pregled postova
Kako li se zove onaj dutyijevac što je na krovu u Baru popravljao odijela i oružje, on mi je izgleda poginuo u napadu merca?
Petrenko? Živ i zdrav jedino ako treba poginuti, zato i ima problema sa CTD-ova kad ga se kontaktira

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Kad su se pojavili mod i patch počeo igrati i uz par popravaka završio oko 60% igre. Umjesto da nastavim počeo prevađati, mijenjati grafiku i zvukove i svaki put započinjao iznova. Sinoć počeo iznova igrati i tjerat ću do kraja da mogu naći eventualne probleme. Oni se vjerojatno mogu i popraviti, ali treba nešto vremena (njima je trebalo 6 g. da zbrljare). Nakon patcha više se i ne javljaju, izgubili se u traženju rješenja. Iskreno, to i nije lak posao, ponekad je kao traženje igle u stogu sijena. Po mom mišljenju najveći krivac je što je standalone, pa je integriran patch 1.0007 za SOC, koji se pokazao loš još prije par godina. Ostali modovi igrali su se na 1.0004 ili 1.0005. Mod (ako se ne gleda samo na greške) je idejno zanimljiv, jedino ima malo previše praznog hoda. Ako nisu izgubili volju vjerojatno će s vremenom popuniti mape s likovima i zadacima. Ne gubiti vjeru i nadu, još ćemo se mi naigrati Stalkera.
Nebi me čudilo da se Dezovejv raspao, kao i GSC. Zbog samog koncepta, ideja ima more, a vremena i volje vjerojatno nema. l zato imamo što imamo.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2014., 15:04   #482
Savski Vuk
Registered User
Moj komp

Savski Vuk's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
[QUOTE=Drug Brko;2599803]Petrenko? Živ i zdrav jedino ako treba poginuti, zato i ima problema sa CTD-ova kad ga se kontaktira

Ne Petrenko, on je bio dobar dok nije preselio u bar, već onaj na krovu iznad nove Dutyijeve baze.
Savski Vuk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2014., 17:03   #483
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
vintar May 20 2014, 9:35am replied:
Citiraj:
We've made good progress, it will be out a bit later this week, still testing.
http://pastebin.ca/2764851
Brko koliko mrznje imas prema likovima to je nevjerojatno ,ljude nazivas papcima likovi koji su nam dali besplatnu razbibrigu zasto?
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2014., 18:27   #484
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
[QUOTE=Savski Vuk;2599902]
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Petrenko? Živ i zdrav jedino ako treba poginuti, zato i ima problema sa CTD-ova kad ga se kontaktira

Ne Petrenko, on je bio dobar dok nije preselio u bar, već onaj na krovu iznad nove Dutyijeve baze.
Nisam došao do tog dijela, ali sam prekopao po gamaplayu i textu i vidim da od Djutia popravlja captain (satnik) Ivancov.
Bakica47 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2014., 18:44   #485
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
[URL="http://www.moddb.com/members/vintar"]
Brko koliko mrznje imas prema likovima to je nevjerojatno ,ljude nazivas papcima likovi koji su nam dali besplatnu razbibrigu zasto?
Nemoj tako. Nije to nikakva mržnja, nego se čovjek razočarao. Koliko puta sam ženi rekao papak (a neke stvari mi daje donekle besplatno), ali to ne znači da je mrzim. Osim toga uz 'besplatna razbibriga' postoji i 'besplatna briga'.
Staro 22.05.2014., 19:41   #486
RobertCrni
Registered User

RobertCrni's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Pa koja je šifra za ulazak u sarcofagus i gdje sam je .ebeno trebao dobit?
Staro 22.05.2014., 19:55   #487
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012

4237

-->
Citiraj:
Autor RobertCrni Pregled postova
Pa koja je šifra za ulazak u sarcofagus i gdje sam je .ebeno trebao dobit?
dobijes kod od zapovjednika Macarov nakon one akcije sa btr -om

4237

Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2014., 20:25   #488
RobertCrni
Registered User

RobertCrni's Avatar

4237

Nešto mi opet nije uredu. Pobio sam sve mutante al' neće da mi prebaci taj zadatak i to je vjerojatno to, thx.
-->
Citiraj:
dobijes kod od zapovjednika Macarov nakon one akcije sa btr -om

4237

Nešto mi opet nije uredu. Pobio sam sve mutante al' neće da mi prebaci taj zadatak i to je vjerojatno to, thx.
Staro 23.05.2014., 00:15   #489
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

[QUOTE=Savski Vuk;2599902]
Citiraj:

Bokte, tog nisam ni čuo ni vidio. A na koju novu bazu misliš, onu u Černobilu (Outskirts)?

Citiraj:
[URL="http://www.moddb.com/members/vintar"]
Kao što ti je bakica rekao, nije to nikakva mržnja, nego razočarenje. Ne volim kad mi netko laže, mulja i petlja. A oni su to radili.
Staro 23.05.2014., 07:51   #490
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
U free playu ni Barmen, ni Voroninin, ni Sakharov nemaju novih zadataka za Streloka
A bome mi i Sidorovich nudi uglavnom one koje nisma prije odradio. Free play za sad izgleda prilično prazan, monolithovaca skoro nigdje nema, jedino sve vrvi od bandita.

Gdje je baza Freedoma? Nisam na njih naišao do sad, otišao bih vidjeti nude li oni što
Oglas

Oglas
Staro 23.05.2014., 07:55   #491
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Jesi u free modu bio kod Velesa? Jel možda sinovci imaju kakav task.

I jel netko u free playu se vratio u Pripyat i CNPP? Jel ima tamo što za rokat
Staro 23.05.2014., 10:17   #492
Savski Vuk
Registered User
Moj komp

Savski Vuk's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
[QUOTE=Drug Brko;2600099]
Citiraj:
Autor Savski Vuk Pregled postova

Bokte, tog nisam ni čuo ni vidio. A na koju novu bazu misliš, onu u Černobilu (Outskirts)?
E da, to je sad malo zbrkano - ne u Černobilu već onu novu u Baru. On stoji gore na terasi (ili ravni krov), iznad Voronina, a dođe se do njega onim stepenicama u hangaru. Bakica ga je izgleda našao, zove se Ivanov al' ne mogu sad otići vidjeti jesu li ga Merci koknuli jer sam u CNPP.
Savski Vuk je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2014., 10:46   #493
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Dakle, stari Bar, ali novo oformljena baza od strane Dutyja? I to nakon napada Mercova kad je trebalo heliće skinuti? Budem provjerio.

Nego, jel itko našao Lukasha (Freedom vođa) i jel ima ikakvih misija vezanih za gameplay sa njegove strane? Čitam u fixu da je nešto vezano za Lukasha popravljeno, ali ja ga nisam našao ni sada. Znam da imaju bazu u Černobilu (Outskirts), ali s kim god sam tamo razgovarao, nitko ni riječi o misijama ili bilo čemu drugom.
Staro 23.05.2014., 12:01   #494
RobertCrni
Registered User

RobertCrni's Avatar

Gdje sam trebao dobiti kod da uđem kod Monolita?
Staro 23.05.2014., 14:07   #495
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Dakle, stari Bar, ali novo oformljena baza od strane Dutyja? I to nakon napada Mercova kad je trebalo heliće skinuti? Budem provjerio.

Nego, jel itko našao Lukasha (Freedom vođa) i jel ima ikakvih misija vezanih za gameplay sa njegove strane? Čitam u fixu da je nešto vezano za Lukasha popravljeno, ali ja ga nisam našao ni sada. Znam da imaju bazu u Černobilu (Outskirts), ali s kim god sam tamo razgovarao, nitko ni riječi o misijama ili bilo čemu drugom.
Nažalost nisam igrao još dio sa Lukashom, ali on ti je stari lik iz SOC-a. Pojavljuje se u Army Warehouses (baza - blizu zgrade je kuhar), a vidim po task manageru da se ovdje pojavljuje i u Outskirts, gdje ima zadatak da mu doneseš neki stroj iz laba X7. Mislim da i ovdje ima onaj zadatak za njega u Army Warehouses - donijeti stik ludog stalkera. Ak se sjećaš to je onaj tip u kolibici u maloj močvari pokraj baze.
Staro 23.05.2014., 14:53   #496
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Bakica, hebemu, pa znam tko je Lukash SoC sam pretrgao uzduž i popreko i nema kutka di nisam bio samo velim da ga nisam nasao u Lost Alfi 146
Staro 23.05.2014., 15:52   #497
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Bakica, hebemu, pa znam tko je Lukash SoC sam pretrgao uzduž i popreko i nema kutka di nisam bio samo velim da ga nisam nasao u Lost Alfi 146
Po skriptama treba biti barem u Outskirtsu. Jedino ako se ne igra skrivača sa tobom ili su ga sa patchom stavili u rubriku: Nestali bez traga. Pokoj im duši. Vidim da su neki daleko otišli u igri, pa se netko možda javi tko je imao posla s njim.
Staro 23.05.2014., 19:35   #498
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Jesi u free modu bio kod Velesa? Jel možda sinovci imaju kakav task.

I jel netko u free playu se vratio u Pripyat i CNPP? Jel ima tamo što za rokat
Nisam otišao do Velesa, grozni su mi oni tuneli
Ali budem.

Ja sam obišao trgovce, pokupovao municije i exoskeleton (nije da mi treba ali bilo je para ), i onda sam otišo u Army Warehouses u potrazi za jođ nekom municijom, ali tamo baš i nije neki warehouse po tom pitanju

Otići ću prema NPPu prvo, to me trenutno više zanima od Velesa

A Lukasha se sjećam iz SoCa, ali mislim da ga ovdje nisam sreo, ili se ne sjećam...
Staro 24.05.2014., 01:01   #499
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Danas sam imao vremena malo pa sam jedno 2 ure utukao... Obišao sam puno toga i nijedan crash. Dođem u Generators, CTD jedno 5 puta u 10 minuta

U Pripyatu i NPP ničega, tu i tamo koji monolitovac i vojnik. Sad su i vojnici neprijatelji, pa se pazite.
Staro 24.05.2014., 11:38   #500
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Koliko labova ima u cijeloj igri uopće, sad se spremam u Pripyat i do kraja treba li skupljati baterije za neki mrak da se pripremim dok mogu jer vjerujem da se neisplati do Yanova samo po svjetlo jer kad god naletim na nekoga kupujem samo to jer sam pun ko brod
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2014., 12:56   #501
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Koliko labova ima u cijeloj igri uopće, sad se spremam u Pripyat i do kraja treba li skupljati baterije za neki mrak da se pripremim dok mogu jer vjerujem da se neisplati do Yanova samo po svjetlo jer kad god naletim na nekoga kupujem samo to jer sam pun ko brod
Skupljaj baterije, finale je u labu
Staro 25.05.2014., 00:39   #502
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Skupljaj baterije, finale je u labu
Kompletne (Flashlight) ili samo alkaline baterije? Zanimljivo je što je po cjenovniku (barem kod mene) Flashlight - 100 RU, a baterija (made in China)- 120 RU.
Staro 25.05.2014., 01:14   #503
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Pa nije da sam u X2 potrošio puno baterija, a i Exoskeleton ne troši puno... Ili sam nekakvu bolju lampu našao. Uglavnom, X2 sam riješio sa jednim pakovanjem baterija
Staro 25.05.2014., 07:43   #504
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Pa sve ovisi kolko brzo nađeš dolje sve što treba, tko luta više, taj i ivše svjetla treba

A možda si ti druže Brko fakat našao neku ultra lampu

Ja sma skupljao i flashlight i alkaline cijelo vrijeme. Kad sve skupa zbrojiš ima dosta labova u igri, a da ne spominjem Pripyat sewers
Staro 25.05.2014., 12:42   #505
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Igru neću igrat ispočetka baš zbog Sewers nivoa... em kreševi em faking labirinti

nego, ako niste, odite u Army Warehouse nivo i nađite kućicu u jezeru lijevo od ulaza u bazu (tamo di je u orginalnoj soc igri onaj munjeni). Uđite bez oružja i odradite misiju z njega (ići po nešto i donijeti) i pažljivo čitati razgovor. Iznenađenje koje je tu, mene je izulo od straha probajte, pa javite dojmove. Eto, ja sam u freeplayu to izveo, mislim da može bilo kada
Staro 25.05.2014., 12:49   #506
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Igru neću igrat ispočetka baš zbog Sewers nivoa... em kreševi em faking labirinti

nego, ako niste, odite u Army Warehouse nivo i nađite kućicu u jezeru lijevo od ulaza u bazu (tamo di je u orginalnoj soc igri onaj munjeni). Uđite bez oružja i odradite misiju z njega (ići po nešto i donijeti) i pažljivo čitati razgovor. Iznenađenje koje je tu, mene je izulo od straha probajte, pa javite dojmove. Eto, ja sam u freeplayu to izveo, mislim da može bilo kada
Daaaa, jedino mi nije jasna "znanost" iza te misije
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2014., 13:07   #507
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ne kužim
Staro 25.05.2014., 15:19   #508
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:

Mene i nije pretjerano, ne znam zakaj

Inače, za one koji su u ranoj fazi igre, na mapi army warehouse u selu desno od ulaza u warehouse ima stash sa merc suitom.

Kad smo kod mercova, posjetio njihovu bazu na mapi construction site i rasturio ih
Ima akcije tamo

EDIT
Evo još jednog buga
U bazi Merceva u construction site mapi. Odmah nakon što se uđe u mapu iz Yantara je baza s jedno 6-7 merceva. Kad ih sve poskidaš ostane samo trader Milo, koji se skarije u kut i ne želi izać van trgovat
A kad ga ubiješ - instant CTD

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 25.05.2014. u 20:42.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2014., 13:22   #509
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Sinoć sam izgubio sate i živce sa GP37. Naime, kod Petrenka nadogradio oružje. Stavio da mogu upotrijebiti bacać granata M203, a ono neće pa neće. Kopao po skriptama za oružje, mijenjao neke postavke i nikako da proradi. Igru sam srećom spremio prije nadogradnje i danas uzmem bacač i lijepo sjedne na pušku. Znači, nikako ne ići na tu nadogradnju. To se događa kod Petrenka, ali vjerojatno i kod drugih.
Staro 26.05.2014., 13:37   #510
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Mene i nije pretjerano, ne znam zakaj

Inače, za one koji su u ranoj fazi igre, na mapi army warehouse u selu desno od ulaza u warehouse ima stash sa merc suitom.

Kad smo kod mercova, posjetio njihovu bazu na mapi construction site i rasturio ih
Ima akcije tamo

EDIT
Evo još jednog buga
U bazi Merceva u construction site mapi. Odmah nakon što se uđe u mapu iz Yantara je baza s jedno 6-7 merceva. Kad ih sve poskidaš ostane samo trader Milo, koji se skarije u kut i ne želi izać van trgovat
A kad ga ubiješ - instant CTD
E vidiš, baš gledam kartu jučer i mislim si "jesam li bio u tom Construction sajtu". Mislim da nisam i valjda danas budem malo išao vidit kaj ima

Možda treba doć polako i nenaoružan i reći "eto mene sa dignutim rukama".

A vjerojatno kao i svaki trader u igri ima kitu marjanovu od opreme.

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Sinoć sam izgubio sate i živce sa GP37. Naime, kod Petrenka nadogradio oružje. Stavio da mogu upotrijebiti bacać granata M203, a ono neće pa neće. Kopao po skriptama za oružje, mijenjao neke postavke i nikako da proradi. Igru sam srećom spremio prije nadogradnje i danas uzmem bacač i lijepo sjedne na pušku. Znači, nikako ne ići na tu nadogradnju. To se događa kod Petrenka, ali vjerojatno i kod drugih.
Čudno, meni je sa tim upgradeom uredno odma launcher sjeo na pušku. To valjda kako kod koga reagira.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno