|
![]() |
#481 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vjerojatno će uskoro izletiti Pug 20x sličnog dizajna. Prevelika svijetla - skoči kamenčić i eto ti par 100 ojra štete, ali najgore izgleda ova mala i kratka hauba. Ne znam kak zamišljaju ikakav rad po motoru ili izmjenu lampi bez da se moraš popest na auto, al ajde, tek je koncept zasad. Bumo vidli kaj bu izašlo iz toga.
#482 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jesi to namjerno stavio tih 1000€ više da možeš spustit cijenu ako netko nazove? ![]() Dobro ti je rekao,imam i ja astru dizela 2002g.,ali znam da u ludilu nebi taj auto mogao otić po toj cijeni.Dapače,trebao sam ga stavit prošli tjedan na njuškalo,cijena je bila skoro 10k kn niža,plus to što bi mogao spustit.Dobro,imaš plin koji te malo izvlači,ali i dalje si sigurno 1000€ ili više preskup. Upravo tako.Općenito nove citroene ne mogu probavit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 | |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
#485 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Meni je od novih citroena najvise sjeo c5, ovo ostalo kolko tolko, i c4 bi mogao proc.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#486 |
|
da si iz KRapine znao bi cemu sluze te dinde-minde po autu, idi na bilo koji auto forum i nadi temu Kr tuning pa ces vidjet sta je stajling, cuning i sporcko podvozje
#487 |
Banned
|
http://carzpage.com/wp-content/uploa...10/589281l.jpg http://www.caradvice.com.au/wp-conte...-7series-3.jpg Jel samo ja zamjećujem zapanjujuću sličnost ovdje,kad već pričamo o novom citroenu? |
![]() |
![]() |
#490 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma vi ste ludi ak tu vidite slicnosti... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
The mighty pirate
|
Nikakve sličnosti ne vidim, a i C5 je izašao puno prije serije 7. Ne znam jel itko vidio novu 7-icu na cesti, ali taj auto na slikama izgleda duplo manje nego uživo. Prošao pored mene jučer jedan na Horvaćanskoj. To nije auto, to je tenk ![]()
#492 |
Banned
|
Repovi su im isti,jedina razlika je u par stupnja nagiba fara ![]() Sad koji je prvi izašao,neznam.Iako i važan čimbenik igra vrijeme koje treba da bi se auto od 100k€ pojavio na cesti. A nova sedmica,ima jedna u Brodu,često je viđam.Nisam ostao zapanjen njenom veličinom,jer mi se stara čini fajn veća i robusnija.Možda je optička varka ako promatraš iz smarta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
The mighty pirate
|
Pješke sam bio pa sam sasvim objektivno prosudio u odnosu na druge aute ![]() Nije smart tak mali, s nešto više od metar i pol visine još dobar dio auta na cesti gledam s visokog :P
#494 |
Banned
|
![]() Sad sam se sjetio nečeg. Jučer putujem busom za brod i na izlazu iz zagreba,negdje malo poslije Dukata,vidim s desne strane kako mi prolazi BMW 5,i vidim onaj njegov repić na krovu.Pošto sam bio malo zadrijemo,onako prepadnem se,koji kurac mislim,pogledam dolje,kraj stražnjeg ulaza sam sjedio,glava mi je makar tri metra iznad zemlje,sjedim na ljevoj strani busa,nema teorije da vidim krov od normalnog auta s kontra strane.Kad ono nakon sekundu vidim rotirku od šlep službe kamiona koji je prevozio taj auto ![]() Toliko o mojoj prosudbi veličine.Bedak ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
JDM
|
![]() ![]() Ja sam prekjucer vidio glanc novog mita kak ga lik šlepa. Mislim si jesi se uveselio ![]() Simpatican auto za puno previse novaca... |
![]() |
![]() |
#496 |
|
ma to su ti djecje bolesti ![]() ![]() ![]() a nije skup ako ga usporedis sa minijem... mislim nebi dao toliko za punta nema sanse, ali ima dosta pozera koji hoce...
#499 | ||
JDM
|
Citiraj:
![]() Auto je simpatican, al budimo realni - bezveze je. Uopče nema ono zbog cega je alfa, pa -alfa ![]() Mislim uz jos pokojeg francuza, pokojeg japanca sa stihom drivers cara i americkih macho muscle vozila to je valjda jedini brand koji je donekle zadrzao osobnost i dusu i iskreno alfe (osim mita ![]() Mislim ono vec kad vidis logo sa zmijom (ako me dobro sjecanje sluzi zmija ljuduzderka koja u orginalu obicno jede djecu) jasno ti je da je auto apstraktan i zanimljiv. Ono Alfa spider mi je valjda the auto od one sa kraja 60ih, pa do ove nove bazirane na breri (makar nisam ni jednu tu vidio u zivo nazalost ![]() To me podsjeca na jednu zgodnu scenu nedavno za zadnjih toplih jesenskih dana i zadnjih sjedenja na terasi Dive In-a. Uglavnom prodje mladi balo sa m6icom i nabije gas na parkingu nebi li skrenuo nesto pozornosti na sebe i ono svi ravnodusni. Stovise svi odisu sa olaksanjem stu sa na ostalim autima retrovizori na mjestu. I sad poslije njega, ali ono nepunih pola minute prolazi covjek tamo negdje kasnih 30ih godina, vidis mu da je faca, ali bas ono James Bond like u alfi spider mislim 4 generacije. Vrazje crvena, spustenog krova i lagano u 2. na leru. Mislim ono taj auto odise takvim sarmom, da to stvarno samo talijan moze napraviti. Ono ko da se vrijeme usporilo oko njega. Hebeno remek djelo na 4 kotaca. I sad si ja mislim, pa dobro kvragu i sve kolko je ta stara alfa hebeno superiorna tom sugavom njemackom hladnom dosadnom autu? Uopče nemogu naci pametan razlog kupnje tako necega (osim ako nisi mafijaski odvjetnik da ti treba za image u tvojim krugovima) pored takvih auta. Ajmo probat realno razmisliti i napisati neku pametnu. a) chick seduction - hm. Da vidimo... U BMWa ti moze uci lokalna kurvica nevoljena od roditelja, zeljna novaca i tvog auta. Ha sa alfom ces imati onaj efekt Moodya iz californicationa. Definitivno bolje one nigh fuck without payment, nego moneypit ![]() b) osjecaj voznje - definitivno alfa. Al ono definitivno. Nije sve u prolaznom vremenu nürburgringom. c) zadovoljstvo - ha opet alfa. Bez razmisljana. Spusten krov, zavojita cesta kroz brda. d) cijena - i opet alfa e) odrzavanje - tak te boli qurac ak imas i za jedan i za drugi imas i za odrzavanje. 5:0 ? ![]() Citiraj:
I da vezano za gornji post i ovjes. Vidis to je ono sto je sranje. Znas kolko kosta proizvodjaca taj ovjes na svakom c5 ? Dovoljno puno da da ga stavljaju serijski na aute, da auto nebi mogao biti konkuretan cijenom. Sto je nazalost bolna istina u autoindustrija. Avangarda i nesto sto nije ''standradizirano'' i ne stanca se na tone, nazalost kosta. Taj ovjes je nesto genijalno. Od pocetaka do sada. To nije predvidjeno za divljanje, ali naprosto osjecaj voznje na tome je u najmanju ruku hedonisticki, a hedonizam nazalost košta. |
||
![]() |
![]() |
#500 |
|
a ne sta jest jest, meni je tiha patnja duetto iz '70-tih.. ako me posluzi ovaj posao uzimam je sigurno. sad ima 156-icu i osjecaj u voznji je stvarno nenadhebiv.. mislim nije to savrseno auto, daaaaleko je od toga ali gust je gust... a mito, a sta reci o tome... globalizacija na kvadrat... jedna platforma 3 auta.. mislim vw to ide, iamju audi i skodu ali alfa je trebala uvijek biti nesto posebno, nesto drukcije a ova to nije... prikriveni gaypeder ![]() ![]() uglavnom ![]()
u alkoholu sigurno ima ženskih hormona , jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti..... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.02.2009. u 11:35. |
![]() |
![]() |
#501 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() De napiši neku pametnu sa landkruzerom u jednadžbi,da vidim kako visoko stari i ja kotiramo kod pičaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#504 |
|
ha a cujes, alfe su ipak napravljene za one koje se vole dobro voziti u lijepom autu, honda je napravljena da se mozes dobro voziti u autu oblika ves masine a francuzi da se slabo vozis u lijepom autu i to je kraj price... jedino odrzavanje je malo skuplje ali to je cijena dizajna... evo ova dva mjeseca me je kostala 3500 a da nista nije riknulo nego redovite izmjene, jos kad stavis 5200 osiguranje i 1500 tehnicki.... 2500 dvije gume... nije bas za svakoga, za sve su ona druga dva tipa auta sa pocetka price... samo nemojte honda fanatici spominjati novog civica jer on spada u kategoriju francuza... dobro izgleda ali los za voziti... a dobro, nije da sam bas objektivan ![]() edit: gle ovaj frik show http://dnevnik.hr/showbizz/zanimljiv...j-nesreci.html
#505 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa dobro, nebi baš ni accorda stavljao u kategoriju s veš mašinama. A što se alfi tiče, hebo ja takvu premium klasu di nemrem sjest na vozački sic kak spada (jebeni patuljasti talijani ![]()
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 13.02.2009. u 14:16. |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
#507 |
JDM