|
![]() |
#482 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Zato ih treba odjebat i fino 3-4 dobro pogođena broda do t5-6 i to je to...Ja ako vidim da Myoko ne performa (t7) baj baj...neda mi se živcirat..ono lagano razbibriga. Ako oni ne pristupaju ozbiljnije igri a zašto bi onda igrači?. A lovu nek skupljaju na nekom drugom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Zadnji put kad su meni to pogodili vozio sam Omahu. I odma 10 zastavica koje sam na njoj potrošio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
DBS
|
Gledaj na pozitivnu stranu, sad barem imaš 30 zastavica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Sremium
|
hahah nego gledam malo ove buduće premiume..ovaj poljski DD ipak ima jednu veliku manu..detection 7,7km a max torp range 8km...300m fore...a Minekaze ima 700m safe distancea dok ruski premium DD (turbo verzija Gnjevnog) ima čak 1200m ali spore turrete....bumo vidjeli kaj će se nuditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
DBS
|
Zato je Mutsuki rezarač koji želim u svojoj luci - detekcija na 6,2 a domet torpeda 10km. ![]() Moj idealni trio na TVI: Mutsuki, Cleveland i New Mexico. EDIT: Kak slažete kapetane? Mislim isprobat prijedloge odavde: http://forum.worldofwarships.asia/in...66#entry101866 Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.10.2015. u 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Sremium
|
Imao je i Minekaze domet 10km pa ne bi se čudio da ovom isto srežu. Samo je nešto sporiji, ima sporija torpeda i manje je okretan od Minekaze a ima 2x3 dok Minekaze ima 3x2 launchere što ipak kazi daje malo veću autonomiju kod ispaljivanja.. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.10.2015. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
DBS
|
Evo jučer otključao Clevelanda i Minekazea. Stigao do kraja večeri nadogradit Clevea do kraja. Koje nadogradnje ste stavili na njega? Ja sam se umjesto povećanja preciznosti odlučio na povećanje AA dometa. Ovo čudo jede avione za doručak, ručak i večeru. Jučer u jednoj rudni skinuo 30. Neki jazavac je odlučio preko mene preletiti sa dvije eskadrile bombardera i jednom torpednom. Nisu daleko stigli. ![]() Osjeti se da su topovi malo slabiji radi manjeg kalibra, teško s AP municijom probijam bokove. Radije stavim HE i spamaj po cijeli dan. Najveći problem sa Cleveom mi je obično drugi Cleave koji me uspije zapalit. Mislim da ću morat kapetana malo školovat u tom smjeru. No prvo idem do Tier 4 - Advanced Firing Training da povećam domet topova do 155mm za 20%. Minekaze je brutalno brz, odlučio sam ne dirat nadogradnje topova i vozit prema Mutsukiju - i naravno završim u jednoj rundi bok uz bok, kao jedrenjaci, sa Isokazeom. Uspio sam ga potopit topovima (pre blizu smo bili za torpeda), ali sam ostao na možda 150 HP-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Sremium
|
jucer vrhunska partija u Minekazeu i otkljuca mi se Konigsberg premium krstarica. Na forumu neki malo pljuju a meni je izvrsna, slicna cleveu ali sa boljim dometom i torpedima. 3 misije u njoj jedna bolja od druge. Ruski dd nisam probao ali vele da je u biti gunboat ili mini CA a ekipa ga igra kao fa je ijn dd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
DBS
|
Najveća mana Konigsberg-a je što si glavna meta na mapi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Skuzio kad sam kliknuo na sale ![]() Nikak da otkljucam Konigsberg-a, uvijek mi netko ukrade kill. Skuzio foru sa Omahom, zadnja 2 dana nemam partije sa njom ispod 150k love. Spamam samo HE shellove na BBove i kada mi u blizinu dodje neka druga krstarica onda prebacim na AP i gadjam citadelu. Kuma/Furutaka ili Louis/Phoneix je dovoljno jedan salvo AP shelova u citadelu i gotovi su. Jedva cekam otvorit Clevelanda Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 16.10.2015. u 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Opa stize novi patch 0.5.1 Izgleda veoma obecavajuce Radujmo se vlasnici Ataga ![]() http://worldofwarships.eu/en/news/cbt/dev-bulletin-051/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
DBS
|
Baš me zanima na koliko su povećali. Kozmetički ili na otprilike istu razinu kao Japanci. Taman neki dan mislim kako igri fali noćna mapa i kad evo, dolazi prva. No samo za najviše Tier grupe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Sremium
|
Ma mislim japanci će i dalj imati bolja torpeda s većim dometom ali gunove su im ostavili jadnima a ovima ostali super topovi...ne kužim neke odluke..ali mislim da konkretno će Minekaze i dalje biti ninja |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Sa svojim DD sam upravio potoio 5 protivnika...3 DD, 1BS i 1 CR te sam dobio Švabana Konisberga...ovo nije gift tj brod ce nestati nakon patcha?
Uploading... Zadnje izmijenjeno od: mitra. 18.10.2015. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Sremium
|
Citiraj:
Nego sad imam i Myoko i prilično mi se sviđa. Dakle sad je postava Myoko, Cleveland, Minekaze. Planiram još i jednu njemačku krstaricu. A ova fora s novim mapama koje će biti samo za t7+ odn. t8+ je opet čista navlakuša za ekipu koja nije htjela u veće tirove (zbog troškova). Mislim, super su mape (posebno noćna i "weather") ali zar baš moraju korsititi takve podle trikove da mužu pare... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Slažem se s tobom, no s druge strane objašnjenje koje ja vidim je da onima koji jesu grindali do kraja moraju neku zadovoljštinu priuštit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koga zaboli za sta oni rade. Ekonomski sistem ingame je uzasan. U WoT mogu igrat sa Leopard prototipom t9 i ne ic u minus. Ovdje sa T8 je muka ziva zaradit pare, sa Mogami nemam jos niti jedan upgrade za brod ili modul. Popravke su 110k, napravis 40k dmga i popravak broda te baci u minus. Ok, oni rade za pare. Al igracima prisilno unistit igru da te NATJERAJU da uzmes premium? Htio sam, bas radi love i ship slotova, al onda se sjetim koja su to govna i nedam im ni lipe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Sremium
|
Citiraj:
ma daj.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Jedino voziti manji tier brod i tako zaradjivati i trositi onda na velike mrcine, slicno kao u wotu prije se s kv1 grindao novac. Kupio sam Auroru, jeftina za odrzavati a moze i fino zaradit pa trenutno nemam problema s novcima.
![]() |
#507 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
A u WoWs ti treba premium, a i sa premiumom ekipa na t10 ide u minus? To je tebi normalan gameplay? Jel imaju premium conusmables? Imaju. Zasto maltretiraju ljude na drugi nacin osim pohlepe do daske? Imas pun forum ljudi sta se zale da je apsolutno nerealan i neodrziv sistem sa lovom. Ekipa napravi po 200k dmga sa Yamatom + premium i dobije 350k love. A popravak broda je 220k. Znaci profitira samo dok radi ludi dmg + premium. Prosjecna borba i ide u minus. Ako ga potope iako je napravio 150k+ dmga ide u minus. Ma super sistem. A da ne govorimo kako je support igranje beskorisno, jer ako cuvas svoje BBove il nosac i skines 50 aviona u borbi, dobijes kitu od expa, a oni naprave dmg na brodove i dobiju pun exp. Cime ti isplacujes onda popravak broda? Scounting ti ne donosi pare, support ne donosi pare...samo dmg donosi pare. Teamplay promocija na djelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A kako ti predlažes da oni zarade i da plate zaposlene? Wows je igra koju igra možda 50000ljudi od kojih je mali postotak premium. To je igra za specifičnu nišu i tu nema velike love. I da taj premium je prejeftin jer s njim možeš igrati 3 različite igre. Ne razumijem ljude koji smatraju da imaju pravo na sve besplatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
DBS
|
Ja sam platio premium 30d, i piknuo si par zastavica da ubrzam napredak do brodova koje želim vozit. Čak sam uzeo i par dublona, da imam za prebacivanje u free XP. Primarno jer mi se ne vozi New York i grindam do New Mexica. A i nemam vremena igrat po 5 sati dnevno. Nakon što otključam sve T6 brodove koji me interesiraju ni lipe im ne dam više. Osobno mislim da ne treba ni ići preko T7, eventualno T8 jer je u srednjim T6-7 po onom što sam ja vidio najveća zabava. Ionako T10 brodovi imaju domet preko 20km, mislim da tu i balans igre bježi. Lako moguće da sam u krivu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|