|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
hihi ma svejedno je, imam jedno pitanje. Još prije 10-ak dana dobio sam planet 28 polja ![]() 1. kako? 2. mogo li vratiti resurse koje sam uložio u industriju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Za uništiti planet klikneš na naziv planeta u gornjem lijevom kutu. Imaš opciju Koloniju predati i klini na nju. Zatim upišeš svoju lozinku i potvrdiš. Ne možeš uništiti planetu ako imaš flotu koja se kreće sa nje prema drugoj planeti. Resurse baš nećeš vratit. Možeš probati nešto pokupiti iz asteroidnog polja. BTW u istom smo savezu. Ja sam tamo jcdenton.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
poceo sam igrati prije par dana jucer sam imao napad ukrao mi covjek 119 Metal, 174 Kristal i 331 Deuterium klosar, sram ga bilo i jutros opet neki drugi dok sam spavao
![]() |
#486 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() U moju galaksiju doselili neki s onom oznakom "jak igrac". I sad me biju i šiju. Ne znam šta ću. Najjaća obrana koju imam je l. laser a lega šalje krstarice... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Pušim batine
Citiraj:
![]() |
![]() |
#488 | |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: Re: Pušim batine
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Dečki,ajd me pustite u klan, nick mi je Vrtlar . Znam da nemam ništ posebno bodova,ali sam tek počeo i mislim napredovati... Šaljem pristupnicu... :EDIT: Igram na www.ogame.com.hr tj www.ogame.ba Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 31.10.2005. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
koliko treba poena za CRO Elit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#495 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Pitanja za CRO_E dajem ja .. Kakva, e sada, .. ako imate nesto bodova i samouvjerenja da znate igrati, onda se meni javite .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Pitanja za CRO_E dajem ja .. Kakva, e sada, .. ako imate nesto bodova i samouvjerenja da znate igrati, onda se meni javite .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Pozdrav svima. Igrao sam OGame neko vrijeme i sad nemam vremena da budem cesto na netu i da pratim pa me zanima hoce li netko preuzeti moj planet ili da ga rusim.Eto ja ustupim pass i username a sada moze li se to ili ne vi bolje znate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#502 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
1. Ne 2. Javi se Kovi ingame...
![]() |
![]() |
#505 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
C.F.P. a ko su ti ... pa kog vi pljačkate a meni nećete reć a ? Mislim ima neka nakupina dobrovoljnih davatelja resursa u 2 galaxii koje cheff posjećuje za donacije za Malu kuću, stare. bolesne i nemoćne i to su ti mislim C.F.P. ... a meni se ne da voziti do tamo ... a di ih ima još ![]()
![]() |
#508 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Aaaa to su oni koji daju dobrovoljne priloge za cheffovu novootvorenu menzu tamo u 2. galaksiji ![]() Sorry decki kolko sam ja upoznat no NAPs...
![]() |
#510 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Par kuća od Cheffa. Mislim da će biti bježanija iz 2 galaksije. ![]() Trenutno farmam savez .IR.TM87, ali posjetit ću i C.F.P. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|