|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Apsurd... U SLO su Lumie 920 po cca 500e, a 820 po 400. Nove, na sve mreže :/ |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U IT 920 je 600 EUR, a 820 je 420 EUR. Sve mreže.
|
Oglas
|
|
![]() |
#487 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pa da, mobitel će kod nas u slobodnoj prodaji 100% biti 6000+ kn. Ili njuškalo ili neka bijesna tarifa ili preko firme. Ja ciljam na ovo treće. ![]()
#488 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Meni ni neka bijesna, nepotrebna tarifa nije rješenje. Svaka čast svemu, al obavezat se na tarifu 2 godine i plaćat ju svaki mjesec 3 puta vise nego kaj realno potrošim i to samo zbog uređaja?! Nema teorije. Rađe odem preko grane, uzmem ju u SLO za 500e i bok. Nema tarife niti ničeg popratnog, kad zguštam prodam, (i vratim si svu lovu, ako ne i više). Govorim za onog tko baš hoće tu 920, iako meni ne vrijedi tu lovu. Realno, ne vrijedi dva HTC-a 8X! Po njuskalu budu (pre)skupe. Prvih par mjeseci bude cijena u nebu... |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
820-ka se na Njušci prodaje za 3.400kn. http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl...egory_id=12590
#490 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nokia se ponaša kao da su još u zlatnim vremenima Symbiana ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#503 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#507 |
PRO
|
već sam ga zva. Lik se javi, kažem da sam iz zagreba i on mi odgovori da je prodan uređaj. Zovem kasnije sa drugog moba i kažem da sam iz Splita, on kaže na koju adresu poslati... uglavnom, prijavljen.
#510 |
PRO
|
Ne znam, nekako ne virujem da ce izaci pureview 808 sa wp8. Nokia se nikad nije ponavljala, sta se tice unikatnih mobitela, mislim da nece poceti ni sada. Iako moram priznati da bi to bio dostojan uredjaj da umirovi N8 i 808. Zna lo se kad bi trebalo biti predstavljanje novih uredjaja?
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|