|
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Čitam neki tekst danas, izgleda da im i dropbox smeta i da bi i on mogao doći na red, poslije svih filesharing servisa koji im malo više smetaju. Najbolje da internet ukinu, to će jedino biti sigurni, il ne.
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da plačem ili da se smijem? http://danas.net.hr/crna-kronika/opt...kerski-program |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čudi me da MediaFire još uvijek preživljava...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
|
Citiraj:
ma sta su ovi popi*dili svi or what ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Većina kupi pajser za rastavljanje drvne građe, a neki pa za otvaranje vrata ili prozora dok gazde nema doma ![]() Po toj logici mogu komotno zabraniti sve kuhinjske noževe jer se MOGU koristiti za počinjenje ubojstva. Ah, ta hrvatska vikend-piskarala... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa naravno da ne, bitan je bombastičan naslov i popunjena crna kronika. Sve ostalo nije
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#493 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
I evo je: http://www.avaaz.org/en/stop_cispa/?copy |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sjetio sam se neki dan još jedan način kako sakriti razne sadržaje osim načina koji sam prethodno predložio (http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=415) Naime, složi se VirtualMachine, dodijeliš joj cijele Hardove, u VMu povežeš preko mreže itd, i gledaš, streamaš, šta god. Ako dođe do zaplijene, di će se plavci sjetiti upalit tvoj VM a kamoli da će znat što je to. Ha, dobra?
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
O Boze... cemo tolike komplikacije. Ako zelis sakriti nesto na kompu -> TrueCrypt i tocka. Sa_Stilom - ako dodjelis cijeli disk virtualki (kao RAW device), to se onda moze vidjeti i na samom OS-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@sa_stilom. ![]() ![]() ![]() Kak je fino nick rekao. TrueCrypt i vozi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Čuj, ja kad sam imao pretres, kad su vidjeli Logitech G7, Creative Elite Pro, pitali su šta je to? Izvještaj kad su pisali, doslovno sam ih prepravljao. Zvučnike nisu znali spojit u stanici, itd... Kod VMa sam mislio da po cijelim HDDu budu image datoteke od VMa, pa nek si razmišljaju što je to, no kao što sam prethodno opisao, kod mene je to sve riješeno sa Externim HDDom koji nije u mom stanu pa da i pokupe sva računala, više manje neće ništa pronaći. Mislim da je za sada to najjednostavnije i najbolje riješenje, pošto nema nikakvih passworda i ništa se ne nalazi na računalu kojeg kod pretresa zaplijene. Eto, toliko od mene. ![]()
![]() |
#505 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
To je isto kao i u krivicnom zakonu gdje ti nisi duzan 'nabaviti' dokaze policiji PROTIV sebe. Dakle, na njima je da nabave dokaze protiv tebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
http://www.avaaz.org/en/stop_ "Right now, the US is poised to pass a new law that would permit US agents to spy on almost everything we do online. But we can stop them before the final vote. Companies that we trust with our personal information, like Microsoft and Facebook, are key supporters of this bill that lets corporations share all user activity and content with US government agents without needing a warrant in the name of cyber-security -- nullifying privacy guarantees for almost everyone around the world, no matter where we live and surf online. If enough of us speak out, we can stop companies that profit from our business from supporting cyber-spying. The Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA) would allow companies doing business in the US to collect exact records of all of our online activities and hand them over to the US government, without ever notifying us that we are being watched. No warrant, no legal cause and no due process required. To make matters worse, the bill provides the government and corporations with blanket immunity to protect them from being sued for violation of privacy and other illegal actions. The bill’s supporters claim that consumer information will be protected, but the reality is that huge loopholes would make everything we do online fair game -- and nowadays, from banking to shopping, our private information is all stored on the Internet. CISPA is being moved forward in Congress and will be voted upon in days. Let’s raise a massive outcry to stop corporations from giving the US a blank check to monitor our every move." |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |