|
![]() |
#482 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jebiga grosjean........ sto je rekao tandem, kakav antiklimaks. steta.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Lol za Maldonada nije ni krug nakon sejftija proso vec je vani |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bogmi, MS rulz. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
nazalost, mislim da je ovo pocetak kraja Alonsovom vodstvu u prvenstvu Vettel vjerojatno opet postaje 100% 1. covjek u RB i Webber postaje vodonosa Vettelu (zacudo, kvarovi su se poceli događat sami od sebe u ja mislim zadnje 3 utrke) Grosjean bi od sada trebao startat iz boxa ili iza Karthikeyana Maldonadu treba zabranit pristup F1, sve mi se vise cini da bi Barichello bio bolji izbor za Williams od oba trenutna vozaca - neka iduce godine plate Sutilu ili nekome kikiriki, bolje je od ovoga Steta Saubera, nadrapali bez veze Treba vidjeti hoce li kome dodjeliti kakvu kaznu od onih silnih situacija koje se istrazuju nakon utrke
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kol'ko unsafe izlazaka bilo bokte ![]()
![]() |
![]() |
#492 |
Faktor nesreće
|
Šikaniranje Masse?! Massa si je sam priredil tu svoju situaciju i ja koji sam njegov fan i dalje ne znam zakaj ga jos tamo drze. Kazne su vise manje uvijek nepotrebne, pa opet kaznjavaju ljude.
![]() |
#494 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jako dobra trka, Button je pokaza opet kako zna bit konstantan. Vettel je ugodno iznenadio svojim potezima, i opet dobro razbio Marka. Doduše moga je izazvat incident s starim sunarodnjakom. Start kaotičan, Maldonado je opet na cracku, a Grosjean se malo priračuna. Klasičan incident, po meni niko krivo. Šteta šta je nastrada usput i Alonso (pizda) i Perez. Sve u svemu jako dobra trka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Maldonado je super, covjek slaze rekord tkao da g anitko nemoze stici narednih sto godina ![]() "Maldonado received a total of three penalties during the race weekend having been docked three places on the grid for impending Nico Hulkenberg during qualifying." Do sad je imao 7 kazni i sad ove 3 = 10 ukupno, znaci do kraja sezone bi mogao premasiti 1/1 omjer Kazne/Trke ![]()
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Alonso je previše dobar ove godine da ne osvoji prvenstvo. A po današnjem Masinom rezultatu se vidi da je Ferrari dovoljno konkurentan. Grožđan je budala svoje vrste, a ni Maldonado nije bolji.
![]() |
#498 |
Faktor nesreće
|
http://mladenjergovic.com/guzva-u-sesnaestercu koji genijalan tim imaju najsareniji bolid na stazi, a opet nemaju para pa placaju koga god da vozi bit ce Kimi popije cijeli budzet ![]()
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sutil bi bio najbrža opcija, po meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Čini se da je Bernie imao pravo kad je rekao u Spa da će mu Šumi nedostajati. A dok ga je Natalie Pinkham priupitala o povlačenju samo je rekao da će oni prvi saznati. Lewis Hamilton linked with Mercedes switch |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Faktor nesreće
|
nadam se da je to sve skupa Jordanova patka engleski mediji su najcudniji na svijetu, tako da me nista ne bi cudilo inace, moj misljenje je da ili je Hamilton glup ili su ga istjerali iz Mclarena Mercedes se necka bi li ostao u F1 iduce sezone i o svemu skupa odlucuje neka cudna uprava (sjetimo se BMW-a, Honde, Toyote) Nadalje, Mclaren konstantno ima odlican bolid, a Mercedes je trenutno mozda 5 ili 6 krs na stazi (prelose) i ja ne vidim razloga zakaj bi otisal tamo A kaj se tice Schumachera - koliko god da bi ja volio da se on nastavi utrkivat i da konacno dobije konkurentan bolid moguce da je cak i njemu lagano dojadilo sve to skupa - nadam se da se varam i da ce ostati i iduce godine
![]() |
#503 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pole position za sutra. ![]() 1. Lewis Hamilton 2. Jenson Button 3. Felipe Massa ![]() 4. Paul di Resta 5. Michael Schumacher 6. Sebastian Vettel 7. Nico Rosberg 8. Kimi Räikkönen 9. Kamui Kobayashi 10. Fernando Alonso 11. Mark Webber 12. Pastor Maldonado 13. Sergio Perez 14. Bruno Senna 15. Daniel Ricciardo 16. Jerome D’Ambrosio 17. Jean-Eric Vergne 18. Heikki Kovalainen 19. Vitaly Petrov 20. Timo Glock 21. Charles Pic 22. Narain Karthikeyan 23. Pedro de la Rosa 24. Nico Hulkenberg
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kakav je to Alonso napravi posao za Massu ? Masa je vozio brzi zadnji krug (bez slip streamam Alonsa) nego taj prvi tako da nevidim sto mu je tu Alonso pomogao tocno?
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Izjave vozača @ SixtySixBucks |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Alonsu je puko roll bar na bolidu zato je bio spor |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Je suis Schumi
|
Pozdrav svim PC Ekspertima koji prate F1 iz Ferrarijevog hotela u Maranellu, sutra Monza! Bacim koji osvrt I slikicu kad dodjem u madrlend. Isprike na OT. ![]()
![]() |
#509 |
Faktor nesreće
|
nisam danas stigao gledati kvale, nadam se da cu ipak sutra naci vremena za trku. Steta, bas kada se po slobodnim treninzima cinilo da je Ferrariu pole osiguran ono nista od toga, i to valjda prvi kvar ove godine. Zbilja steta.
![]() |
#510 |
Premium
|
Opet nema prijenosa na BBC-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|