|
![]() |
#481 |
Guest
|
jel ima netko jailbrakeani apple tv2, kak to radi sa xbmc? isto tako, da li na kodiju ima lista koja prikazuje kanale ESPN americki |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Apple tv2 ti ide samo do 720p i nema HD sound, pa ako ti je to nebitno onda je ok, no po meni nista posebno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Guest
|
nema dts? |
![]() |
#485 |
Guest
|
sto se 720p tu nema problema, jer imam dobru telku. ako ima dd 5.1 to mi je dosta ![]() |
![]() |
#486 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
#487 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 01.10.2015. u 11:31. |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pozdrav ekipa, višegodišnji sam korisnik WD TV Live HUB playera (dakle WD TV s integriranim diskom od 1 TB) i jako sam zadovoljan. Bio. Sve sam manje i manje, nailazim na sve više i više problema, support je prestao prije dvije godine i od te sekunde više niti jednog firmwarea. Ono što me mući je da ne podržava subtitlove uz MKV osim ako nisu integrirani pa moram stavljati subtitlove sa 3th party utilityma. Druga stvar koja me u zadnje vrijeme je muči da nikako ne želi prikazati subtitlove osim ako nisu unutar MKVa ili ako ne stavim film na interni disk (media source mi je Synology NAS). Prije me to nije mučilo. Neda mi ga se opet resetirati da stvar proradi... Šta bi sad bilo best buy? Da li novi WD TV (sad postoji jedna jedina verzija) ispravlja navedene probleme, da li je šta brži GUI u odnosu na moj? Mislio sam slagati NUC ali ne bi volio imati još jedan PC samo da mogu pogledati film. Htio bi dedicated device s daljinskim out of the box i da ne moram previše misliti. Čekao sam neki novi WD ali čini mi se kako su u zadnje vrijeme malo zakazali, ovaj novi šta je izašao se na papiru jako malo razlikuje od prijašnje generacije. Molim iskustva i savjete, hvala. |
![]() |
![]() |
#489 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
probaj si potraziti custom firmware za njega. wdtv ima jednu veliku prednost, a to je da preko njega definitivno slika bolje izgleda, ima dedicated graficki cip za sliku i meni nijedan pc ni graficka nije dala tako prirodnu i bogatu sliku. |
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
Sumnjam da bilo sto moze izgledati bolje nego madVR na high end grafi, ali mogao bi probati wd live to jos nisam. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
to je ko doba ati grafa vs nvidia, ati je jednostavno imao ljepsu sliku i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
Pa dobro, u grafama su cipovi od 3000kn za razliku od ovog u wd-u od 50€ ![]() |
![]() |
#494 |
Lika u mom srcu
|
nije to uopce za usporedbu. malo istrazi o tome. zasto onda postoje dedicirane grafe za video obradu ili masa drugih specijaliziranih uredjaja ako bi mogao to sve sa obicnim kompom radit. ja sam imao 3 verzije wdtv-a, kolega ga koristi i dan danas, jednostavno su bombica po pitanju kvalitete slike i jednostavnosti uporabe. |
![]() |
![]() |
#495 |
Guest
|
Oops, vidim da steka kod 23.976 playbacka, tako da je ta opcija out... |
![]() |
#497 |
Guest
|
A pise neki judder svako 40s na telkama koje podrzavaju filmski fps. Idem sad kod frenda po wd live pa cu vidit kak radi. |
![]() |
#498 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Imao WDTV, prodao nakon tjedan dana, nepodnošljivo sporo sučelje. Danas naručio M8S sa alija, Amlogic S812 chip bi trebao raditi ko urica, još kad izađe stabilan build OpenElec-a za S812 i mislim da ne mijenjam media player tako skoro... |
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
ne znam evo sad imam doma wd live, ps3 movian i pc pa cemo vidjet koja je najbolja slika ![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam uzeo ovaj (dok je bio $35): http://www.aliexpress.com/item/New-M...411478816.html OpenElec još ne ide na taj čip. Ako želiš openelec onda idi na M8 box sa Amlogic S805 ili S802 čipovima. M8 boxovi dolaze sa 1 GB rama i nemaju podršku za H. 265 HEVC/4K. M8S ima 2GB rama i Amlogic S812 čip koji hardverski dekodira H. 265 video. Ako je vjerovati YouTube recenzijama radi ko beba čak i na Androidu. A to znači da će na OpenElec-u jesti malu djecu. ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam WD TV gen. 2 i Minix Neo X7, a imao sam i gen. 3 Wd-a. WD gen.2 mi je i dalje zakon po jednostavnosti i kvaliteti reprodukcije (stock fw). Gen. 3 je imao drugačije i malo kompliciranije sučelje, a X7 je, kao i svi Android playeri, patio od užasno sporog boota.
#504 |
Guest
|
Ovak znaci taj wd koji imam je gen1 i losija je kvaliteta od madvr najjaceg algoritma kaj moze pogurat hd6970. ali razlika je jako mala i stvarno je odlicna slika. Ipak ostat cu na ps3 sa movian (showtime) aplikacijom koja ima hrpu pluginova, jedino me nervira sto nemaju watchespn aplikaciju. |
![]() |
#505 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#506 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
novije generacije imaju novije sigma procesore. |
|
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Tražim media player s diskom ali da ima mogucnost ubacivanja filmova spajanjem na PC putem USB-a. Znaci ustvari nekakav vanjski portable disk i media player u jednom. Postoji li nesto kvalitetno kod nas? Obavezno kod nas. |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imaš PM. |
![]() |
![]() |
#509 |
Guest
|
ispada mi najbolja crackana ps3, k tome netflix i nba league pass rade najglatkije ![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
meni isto treba nekaj za gledanje full hd video materijala. |
|
![]() |
|
|
Oglas