|
![]() |
#481 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#482 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Svaka ima čast na ovom update-u. Jačina zvuka je još gora nego što je bila na Gb-u. Glavno da su stavili Fb chat. Ma nabijem ih. Prvi i zadnji HTC kojeg sam kupio.
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
|
Ajde da pitam i tu: Jel zna netko zasto mi Go SMS Pro vise ne prikazuje slike kontakata? Prestao je prikazivat kad sam napravio update na ICS (htc Sensation). Stock aplikacija za poruke najnormalnije prikazuje slike, napravio sam reinstal GO SMS-a, ali nista, opet isto? EDIT: stavio sam sad Handcent SMS ista stvar, ne zeli prikazivat avatare kontakata. __________________ |
![]() |
![]() |
#484 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#485 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hammeru isto razmišljamo! Ako one s bude 3000 kn, to je ok cijena i bit će moj idući mob. Ako bude samo 50 kn skuplji, odustajem od tog moba. Senzacija je isto super mob, uživa u punoj podršci htca (ics) a da ne govorim o xda forumu, gdje postoje već romovi sa genijalnim sense 4.0. Meni se čini nepotrebnim prijelaz sa senzacije na one s, za ono čemu meni služi mob. Da nema ICSa na Senzaciji, bila bi druga priča. |
![]() |
![]() |
#486 | |
Premium
|
Citiraj:
I zasto uvim updateom na Sensationu nije sense 4.0 vec 3.6? Hvala i LP |
|
![]() |
![]() |
#487 |
DD9512
|
Za custom romove ima fix koji to riješava. Za original rom trebaš pričekat da to htc riješi ili eventualno dođe update tog programa kojeg koristis. Sense 4.0 je dosta teži i dolazi samo sa One serijom mobitela. |
![]() |
![]() |
#489 |
DD9512
|
su cd /data/data/com.android.providers.contacts/files chmod 664 *.png exit Ovaj kod trebaš upisati u terminal emulator, pa restartirati i to je to. (root required) Traži fix for no contact pics in messages.. |
![]() |
![]() |
#490 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Skype za android
Ajd poznavatelji HTC-a i android sustava, molim jedan odgovor na brzinu da ne pretražujem bespuća interneta u potrazi za odgovorom ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#491 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#492 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala na korisnom odgovoru. Nego evo jos problema, radi se o web browseru(dolphin i boat) naime kad odem recimo na pce forum i kad stisnem na ekran on mi napravi zoom i to je uredu. Ali problem je u tom sto mi on prvo zumira, slika je mutna i onda nakon pola sekunde se izostri. Znaci na oba preglednika isti problem, kojeg nije bilo prije updatea na Ics. Radi se o Senzaciji. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 31.03.2012. u 17:02. |
|
![]() |
![]() |
#493 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Opet pitanjce; frend uzeo evo 3d i ima jedan problem. Kad ga netko nazove i on se javi, zvuk po defaultu ide iz speakerphonea. Svaki put ga mora isključit i onda normalno pričat. Što treba kliknut ili to nije normalno?
#495 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hard reset napravi. |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa, imam dvojbu pa bi molio za pomoć. Prodao sam svoj stari mobitel i planiram u dogledno vrijeme kupiti neki HTC. Proračun je naravno uvijek problem, tako da sam planirao dati oko 1300 za HTC HD2. (naravno, polovan). Sad je iskočila ova super cijena za HTC Evo 3D, koji po spec je najmanje duplo jači od HD2. Sad molio bi ako je netko imao iskustva s oba navedena da nešto napiše. Inače mobitel koristim za surfanje, mailove, razgovore. Ne igram igre, al volim prčkati po custom romovima, zbog čega i pikiram na HD2, jer doslovno "prima" sve (WM 6.5.3., android, WP7). Bitno mi je da mi baterija drži cijeli dan uz 3g upaljen. Znam da kod HD2 baterija traje 2 dana na WM, na Androidu vjerojatno manje, kakav je situacija s Evom? Samo me zanima jel HD2 pregazilo vrijeme, ili je za ono što meni treba još uvijek dobar mob? Jel se isplati potegunuti 700 kuna više za EVO? Hvala na odgovorima.
#498 |
Premium
|
Da, za HD2 u suporedbi sa Evom se moze reci da ga je pregazilo vrijeme, s tim sto ces za 700 kn vise dobiti dosta bolji i potpuno novi mobitel sa 2 godine garancije. Po meni je Evo bolji, doduse skuplji ali i dugoročno gledano bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#499 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Na reklamaciju ide pod normalno ak hard reset ne upali. Sad još jedno; kak se radi hard reset? ![]() Edit; zanemarite, proguglao hard reset. Te još jedno; jel možeš na evou odredit gdje će ti se instalirat igre, aplikacije itd. Kod sebe na huaweiu znam da mogu birat mema telefona, sd kartica ili telefon odlučuje sam. Ovdje to nisam našao. Inače, kolko sam ga jučer gledao, za 1400 kn kolko ga je platio, fantastičan novi mob. Brz, fluidan rad. S druge strane, za mene koji dosta pričam na mob, prevelik i pretežak. I onaj 3d je besmislen definitivno.
#500 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@fishkal HD2 se ne isplati uzeti uz ovakvu povoljnu cijenu za Evo. Pogotovo što se može uzeti na rate bez kamata.
#501 |
Fresh Juice
|
Stigao ICS za Evo 1 april |
![]() |
![]() |
#504 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#505 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Ima tko preporuku za dobar i stabilan Android ROM za HD2? Inace mob je sestrin, stavio sam zadnji Energy ROM sa Sense 3.5, brz je i stedljiv sto se tice baterije, ali je jako nestabilan, pa se zblesira i onda konstantno mora izvaditi bateriju da se resetira... |
![]() |
![]() |
#506 | |
|
Citiraj:
Bome su se potrudili oko LCD 2 ekrana. Nije pun saturacije kao AMOLED, niti su boje tako žive, ali je u svemu ostalome bolji.
![]() |
#508 |
|
#510 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koristim Sensation XE i Mikeov rom 6.5.5 XE sa Faux kernelom 003b6 i rom i trajanje baterije je savrseno. Mike ce poraditi i na Sense 4.0 i vjerujem da ce uskoro osvanuti na linku za skidanje, no za sada je i ovo sto radi uvjerljivo bolje i od samog sluzbenog updejta. Slike kontakta mi se normalno prikazuju svugdje i u porukama za pisanje i u aplikaciji sms pro, no neobracam paznju bas na to jer nisam dodjelio slike kontaktima. Sad sam bas probao i to radi. U imeniku kad mi povuce kontakte sa Facebooka sve radi i prikazuje. Rom je brz i stabilan a jedini problem je neiskljucivanje wifi-a kad je mobitel u stanju mirovanja. Nazalost s vremenom se i kad je trajno iskljucen u stanju mirovanja opet ukljuci sto je vrlo iritantno te trosi bateriju i dok spavate. Bespotrebno. Problem refleshanja firmwarea moze rijesiti nekima problem no nije trajno rijesenje. Usput kako sam silikonirao rub telefona radi neulazenja prasine: http://forum.xda-developers.com/show...14612&page=153 Sluzbeni RUU update ICS ovdje ukoliko netko zeli imati funkciju updejtiranja istog: http://www.filefactory.com/f/c87a2330449af512/ RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.32.401.105_R_Radio_11.69.3.....za xe RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.... obicni sensation |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|