|
![]() |
#482 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Znači neće biti body armora, ali će biti armor piercing bullets koji će imati smanjeni damage protiv body armora (kojeg neće biti u igri) ![]() Mora da sam nešto krivo skužio ![]() Ili oni to pod Armor Piercing smatraju da će ovaj "perk" omogućiti da ti metak radi damage oklopljenim vozilima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sta ovi u EA rade. Da napasti Activision/COD fransizu, fakat se nadam da te silne aspiracije nece utjecati na igru.... BF3: 1. 4 lame traielra u 2 mjeseca, spojenih u 1 megalame trailer cistog SP-a. 2. Nekakve lame FB likes open content inicijative 3. Finalni trailer u 6 tjedana pogledan whooping 4.5M puta. MW3: 1. Trailer kojega je rezirao ocito sam Michael Bay,sa explozijama svakih 0.3s 2. Trailer pogledalo 7M ljudi u prvom tjednu 3. i vrh: ako upises Battlefeald3, a nemas adblocker u pregledniku, youtube kao prvi rezultat izbacuje MW3 (payedadd) Marketinski gledano, imaju stosta nauciti od Activisiona, nevjerojatno je da kolko su se bahatili izjavama, i da nisu pojma imali s kakvom se marketinskom masinerijom upustaju u borbu. Primjer o kakvoj se nuspojavi i monstrumu marketinga radi je lista rodendanskih zelja koju mi je poslao 11 godisnji necak iz Sydney-a, MW3 na prvom mjestu, a nema ni par dana da su ga najavili...ima 11 godina....na lsiti je prije novog bicikla..... Sad kad se otrjezne i u iducih 1-2 mj uvide kakve su im sanse u marketinskom ratu , nadam se da ce se "uskromniti" i posvetiti vise igri, a manje hypanju (jedno vrijeme mi se cinilo da vecina DICEA vise daje intervjue nego provodi vremena u radu na igri...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
I nes previse su spomenuli kotrolere i konzole u videu sta je stavio DM...i dont like it sve mi se vise cini da cemo dobiti port Zadnje izmijenjeno od: Ecips Dlo. 27.05.2011. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
bez paranoje, FB2 je engine primarno radjen za PC, za razliku of FB1/1.5 koji je u startu radjen za konzole |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
|
Ako je 2/3 kupaca sa konzola pa naravno da ce njima prilagodit FB sigurno nece onim 1/3 kupaca prilagođavati..jednostavno..nema ekonomske isplativosti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Aktivnih možda da, ali realno gledano proizvođačima više pašu konzolaši jer ih je 70% hirovitih klinaca koji igru žele odmah i sad. I dobiju ju, a euforija ih prođe za dva dana i zaborave na igru. Ekonomski gledano- o da, jako im pašu ![]() Dok kompjuteraši aktivnije igraju i žele više od igre sve do novog nastavka. Vratimo se još jednom na ekonomiju i rentabilnost- uz što manje ulaganja, zaraditi čim više - konzole ![]()
![]() |
#493 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Pr0d1gy
|
PC zajednica je jaka na sipanju kritika zato sto mi na PC-u imamo 50 puta više problema nego konzolaši, tako da je logično da ćemo mi na PC-ju više kukati, dok konzolaši imaju minimalne tehničke probleme, cheatera gotovo i nema, tako da oni nemaju sta puno kenjkati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
Uzmimo za primjer COD: BO i MW2 (ovo je samo primjer nista drugo) 55% prodanih primjeraka je otislo na xbox 40% na ps3 ostatak na PC,nintendo wii/ds Sigurno su slicne brojke i za bc2,a biti ce sigurno i za BF3.. Sad mi recite..dal bi ste vi isli raditi igru prvenstveno za PC i onda tek za konzole? |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#498 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
Treba uzet u obzir i hardversku stranu priče. Ako igra loše radi na svim kombinacijama komponenti (kao X3), neće se baš prodat puno hardvera, ali ako, barem na bijesnim strojevima radi super, prodavati će se i hardvera više. Svakakvih tu ima šema za zaradu. Ne treba odbacivati pc, samo zato što je neka igra prodana u više primjeraka za konzole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Registered User
|
isto tako svi bi željeli da se konacno u FPS-u napravi neki novi engine(govorim opcenito o svim novim FPS igrama). Vjerojatno se to može napraviti ali vec postojeci hardware koji je trenutacno na svim konzolama svijeta možda to nebi podnio. Hocu reci da se danas sav software(igre) upravo prilagodava konzolama. Dakle glupo je raditi nesto sto velika vecina usera nebi mogla koristiti. Kada u domove dodje neka nova generacija konzola sa još mocnijim hardwareom mozda vidimo i neki novi engine. Ja se nadam da ce FB2 napraviit bar neki mali korak naprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Pr0d1gy
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Nisu bezveze rekli da jos nije napravljen PC koj ce moc BF3 vrtit na max maxeva. Al da ce bit igra ogroman korak naprijed,biti ce. Da ce imati bolesnu grafiku,imat ce. Sve sto je Crysis 2 trebao biti,to je sad BF3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
|
Mi moze netko reci zasto (ak je to istina naravno) im je primaran PC,a tek onda konzole? |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Mozda resursi.Nemres bas spektakularno napravit na konzolama.Kako graficki,tako i po drugim aspektima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|