|
![]() |
#481 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Je li ti sad zao sto nisi trazio gajbu pive od mene? ![]() Dosta bagova je doslo sa predzadnjim updateom. U zadnjem su ih dosta i sredili, recimo Tiny je pravio damage i protivnicima i svojim kompanjonima tossom, meni se nije gasila animacija od nakon što istekne tango (prestane me liječiti i sve, ali i dalje lišće pada oko mene) i slične sitnice.
![]() |
#482 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Naravno da mi nije žao. Druga stvar da sam ti dao, a da neigraš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Adrenaline junkie
|
Onda bi trazio nesto drugo. ![]() ![]()
![]() |
#484 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Šta baš nitko nema key da mi da? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Guest
|
bok, ako tko još igra Dotu , evo malo novosti, izašla je 6v6 verzija 6.73c dota sve ostalo je isto osim kaj se može igrati 6v6 umjesto 5v5 link : http://www.dota2club.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo da i ja nesta prokomentiram. Igra je jos uvijek vrlo bagovita, ako samo malo citate po dev forumu ima cijela lista bugova koja se treba ispraviti, jedan od vecih je npr da na baru mozes sastaviti bashera. Ali mi se svidja kako igra prekrasno izgleda, jednostavno uzivam u animacijama. Sto se tice igraca pub gameovi su toliko random da mozes dobiti likove poput Lacostea i totalne nubove koji su dosli sa LoL-a, takodjer verbalna komunikacija sa vecinom playera je ravna nuli niti slusaju sta im kazes niti odgovore ista, jedino znaju spamat kad krepaju. Uglavnom ako je netko za interesiran za game adajte me nick: Cementator |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#492 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Bilo je i prije modova, al nisu nikad zaživjeli. Ja nisam igrao dotu ko zna koliko, u biti otkad imam betu. Nemam pojma kako bi se sad natjerao da igram. Jedino što me vuče je da isprobam ove nove heroje što su dodali. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#493 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() pa za sada još igram dotu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
|
moram priznat da je i meni čudno malo pogotovo melee heroji s kojima sam obično igrao u jedinici.. sad više igram sa range herojima dok se ne priviknem.. baš da ne ispadam totalni njub
![]() |
#495 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo da prokomentiram za bashera.. Što se mene tiče, nek ekipa radi bashera na herojima koji ga već imaju.. a barica svejedno ima drugačiji tip bash-a, koji ga odgurne, dok basher samo zastuna. Al hoću reć da je to bacanje novca, nek oni rade drugi bash, al u pravim 5v5 gameovima nece mu sjest ni jedan bash. Rađe nek napravi bkb i doda neki atackspeed item. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Adrenaline junkie
|
Kako god okreneš kad je Bara s tobom u timu njegov bash mu proradi jednom u 100 udaraca, a od bashera jednom od 150. Naravno, kad je Bara u protivnickom timu bash ne prekida, kad te jednom dokači tu i ostaneš...
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hmm,dota2 se razlikuje malo od dote1 po pitanju basha, u doti1 bash se racuna po formuli, i sa svakim ne proccedanim bashom se povecava sansa da ce iduci hit biti bash, dok je u doti2 malo drugacije, sa svakim hitom je ista sansa ( pricamo o pasivnim abilityima kao bara,void i slicni ), tako da je u doti1 se dogadao pojam permabash, jer kad mu nabrijes attackingspeed, brzo se puni chance preko te formule, dok je u doti2 sa svakim hitom isti % da se dogodi bash ( ista stvar je sa critom ). Sto se pak itema tice, sad su nedavno napravili (napokon) da ima cooldown, pa su maknuli da se dogada permabash,jer kad occura ima mali cooldown u kojem se ne racunaju sanse dok hittas. Jedino sto je trenutni bug sto spiritbreaker moze imati basher i da mu se racunaju sanse za oba, sto u doti1 nije slucaj ( override efect, isto ko i za critical na mortredu recimo, nemogu oba dva occurat, vec samo jedan, pa je ubiti buriza na mortredu waste of gold jer su sanse jednake,a wastea se sansa za crit )
![]() |
#501 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#503 |
Adrenaline junkie
|
Upravo sam odigrao najgoru partiju u zivotu svom (DoTA included)... 1/15/12
![]() |
#504 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
meni bas taj cooldown za pasivne magije glup tipa backstab ili kritikalka ili stun u doti (w3) mi to bolje bilo, a sto se tice iskljucivo stuna mi bilo bolje bas zbog toga da to sto se brze udaralo da je i naravno sansa za perma stun bila high sto je i poanta radjenja speed weapona ovdje kad vidim baru jedva da koji bash zvizne, isto tako i za voida |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jer stun traje 1,4sec, dok je cooldown 2sec, znaci 0,6sec ima vremena da se pomakne ili napravi nesto, nakon toga ide novi hit koji opet moze biti stun, tako da je isti k to, ili da ga stunnas dok je stunnan ( ne produzuje se trajanje prvog stuna, vec drugi stun otpada ) ![]()
![]() |
![]() |
#507 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#508 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#510 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ajde nepričaj gluposti, to što ti neznaš lasthitat nije uopće problem do servera. Stvar je da lasthit u dvojci drugačije funkcionira od klasične dote i treba se priviknuti. Nemoram ni spominjat da nije lasthitanje sa svakim herojem isto. Ako ti neide, probaj sa Sniperom. S njim je najlakše lasthitat ![]() Prošli koji je žicao je davao gajbu piva, i dobio je key. Ovako suhoparno žicanje sumnjam da će polučit da ti netko da key.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|