|
![]() |
#482 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#484 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Normalno da nije istina, taj hladnjak s dva venta je nešto najiritantnije što sam imao prilike čuti, referentni cooler je melem za uši u usporedbi s njim. Čini se da će Palit biti taj koji će napraviti c/p tog hladnjaka od Gainwarda pošto su oni lansirali na tržište samo referentni model za sad. http://www.tomshardware.com/us/press..._470-gtx_480-5
![]() |
#485 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 30.04.2010. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hladnjak nije reciklaža Palita ili obrnuto i neće raditi c/p, nego će koristiti isti taj hladnjak samo će promijeniti naljepnice. Jer već pet godina vlasnik Gainward branda je Palit Microsystems. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#488 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Kaj se venta tice...jel moze nesto biti losije i bučnije od referentnog trenutno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
|
![]() |
#492 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
zadnji komentar u temi : Citiraj:
![]() |
![]() |
#494 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Prebacio sam započetu raspravu sa Unigine teme u novu zasebnu GeForce GTX 470 temu pa neka vlasnici kartica započnu sa dojmovima ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187730 |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
|
Reports Unveil More Details About Third GeForce GTX 400 Graphics Board
Citiraj:
![]() |
![]() |
#496 |
|
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Opako izgleda ova MSI Eclipse Plus, moram priznati.. A tek fermici ala SLI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nvidia ko da je napravila ove kartice da rade u paru, stvarno fenomenalno skaliraju. ATi tu stvarno mora napraviti neki pomak. Kaj mislite je li to do slabih drivera ili su to boljke arhitekture? |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Boljka arhitekture, jer je fermi zapravo građen od mini zasebnih clustera koji međusobno komuniciraju. Šta ih ima više, to bolje. Nego jeste li vidili? Odlučili su staviti Fermija u laptope! ![]() http://www.bug.hr/vijesti/fermi-prij...ma/101883.aspx
![]() |
#500 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() o hlađenju neću ni pričati. mislim da ugradnjom fermija u Laptop, riječ LAPTOP gubi smisao, jer činjenica je da bi ljudi mogli imati opekline ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ova MSI je brutalka ![]() 3xFermi rastura šta je je, ali koje grafe poslje 4850 uparene u x3 nerasturaju? ![]() Zanimljivo je kako Metro2033 uništava grafe covijece...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.05.2010. u 11:05. Razlog: c |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
|
Citiraj:
Po meni je 5850cf još uvijek najbolji multi gpu jer nema nikakvih zagrijavanja ,potrošnji ,peripetija i skupih investicija u napajanja ,vodena hlađenja itd. Metro2033 je razlog zašto nebum kupil femi grafu jer tu vidim da je preslaba za prave dx11 igre i da nije neka garancija dugotrajnosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Banned
|
A možda je samo igra namjerno neoptimizirana do bola..i upravo te tjera da slažeš perverzije da bi mogao upaliti teselaciju i ostalo na već pomalo defaultnoj 1920x1200,više mi vuče da je igra žešće smeće,iako si dijelom u pravu,ipak 1 igra nije mjerilo. Smiješno je da igra na GTX480 na izmax-anim settingsima 1920x1200 i very high teselacijom ima AVG fps 37. Bez komentara,za karticu od 4000kn,ali to više govori o igri.. http://www.hardocp.com/article/2010/...0_sli_review/3 ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 03.05.2010. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
|
Jednostavno ima previše toga kaj bi ubija framerate.Teselizacija,Dof,razno razne sjene i svjetlosti itd. Kad to sve strpaš u jednu scenu dobiš 30fps na koNfi od 2k eura. Jasno je da Femi bolje skalira u multi gpu al nije baš tolika razlika kakvom ju neki pokušavaju prikazat. Ono kaj se meni sviđa je skaliranje kod overkloka koje je dosta bolje od atija.To je logično zbog shadera koji su kod nvidie 1:2,kod atija 1:1. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 03.05.2010. u 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaos od hardware-a. Toliko para, tolika potrošnja a dx11 štuca... Kak veli Dream, to mozda vise o igri govori, meni i dalje FC2 predstavlja nekakvu klasu sto se grafike tice(nisam bas zahtijevan), i kad bi koristili takvu tehniku, sve bi bilo bolje. Ovako štucam sa 8800GT 512 na High imam oko 25fps-a(ako) u Metro-u, na 1600x1200. ![]() ![]()
![]() |
#507 |
Banned
|
Ne znam,bez nekog čuđenja a-la pura dreku,mislim da je bar high end tipa GTX480 puno bolje trebao gurati upravo najnovije gluposti što je kolega magarac naveo,a ne da se uguše na 1920x1200,kao da je to neka uber reza danas. A i fascinantno mi je da preko 10g istražuju utjecaj AA i AF na igre,i onda naprave Metro i slične koji spusti 50% performanse kad se takve stvari upale. Ne znam,previše razmišljam. ![]() ![]() ![]() Dobro,G92 nije tema,je li,i držala je brat bratu već predovoljan niz godina. I što je najbolje,ne da se,i nije još dala svoje,ja imam jednu od najjačih tvorničkih GTS250tki i stvarno sve lijepo radi čak i na 1920x1200,jasno da nema govora o AA i AF,ali mid-high se da izgurati. Ja sam gledao kod tipa Metro na 5970,da mi nije rekao koja je kartica unutra,vrag me odnio ako bi znao..mislim,sve je bilo upaljeno očito,ali ako je rezultat toga 45fps avg na 1920x1200,koji droppaju na 20-25 u najzahtjevnijim scenama,ma bježi. Nije to igra po mom ukusu, trebali su jednostavno izdati Metro2033 u obliku benchmarka,i doviđenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Dobro kazes, nesto nevalja sa igrom kad ju ove high end kartice ne uspijevaju izgurati. Identicna pojava kao sa krizom. To je benchmark, a ne igra. Osim toga, ajmo ruke u zrak svi oni kojima smeta razlika izmedju ovakvih i onakvih AA i AF i teselacija, kad se udube u igru? A ako takve stvari pocinjete to primjecivati u igri, ili sa najnovijom, budimo realni, ipak hardvarski mocnom serijom atija/nevidije - zapinjete u igranju, onda jednostavno "igra" - NEVALJA. Dobra igra ce zadrzati covjeka zbog igrivosti. Ako lijepo izgleda sa boljim hardverom, to moze biti samo plus, nikako uvjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Šta ja znan... Nekad me iznervira kad vidin da je sve stepenasto, i to na rezoluciji 1600X1200. AA onda dosta pomogne, ali moja grafička nema snage onda. Nije gamebreaker, ali primjetiš kad znaš o čemu se radi. Ma odvratno je kad igra poput MW2 izgleda odlično, BC2 izgleda podjednako, a radi dvostruko lošije, a Metro 2033 ode kvragu totalno. Goddamn konzolaško tržište zbog kojega nemaju resursa/volje pošteno optimizirati igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A opet krivca za niski fps možeš pronać u svojem procesoru. Pogledaj usporedbe dualaca i quadova u bc2 -> dupla razlika. Nažalost, mislim da era dualcore_a završava. Bar kaj se tiče igri.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|