Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.08.2010., 16:09   #481
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Vraga nije tipično, često se događalo, ali nikad toliko opasno kao sad.
@ Doink - pri maksimalnoj brzini na ciljnoj ravnini je izgurao Barrichella na pol metra od zida. Ne može se to opisat, valjda će netko stavit na jutub. Možda i ja stavim.
Vraga je bilo pol metra
Bravo je offline  
Staro 01.08.2010., 16:16   #482
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Ovo definitivno nije tipično za Šumahera Ovo je idiotski kamakaza potez
Potpis
Dambo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.08.2010., 16:22   #483
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Ne može se to opisat, valjda će netko stavit na jutub. Možda i ja stavim.
Ajde ako si u mogućnosti, baš me zanima

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 01.08.2010., 16:22   #484
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Ovo definitivno nije tipično za Šumahera Ovo je idiotski kamakaza potez

Slažem se, znao je on biti bezobrazan i bahat ali ovo danas je ipak malo previše...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 01.08.2010., 16:39   #485
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Upravo sam pogledao ovu Schumacherovu izjavu nakon utrke, nevjerojatno kakvo je to đubre od čovjeka. Odmah me podsjetilo na ovu situaciju
http://www.youtube.com/watch?v=eqr9U4u2j7w
Evo ovdje i situacije od danas, kasnije je i replay sprijeda na kojem se to bolje vidi i izgleda puno gore.
http://www.youtube.com/watch?v=SaWjZoFsnaI
(hurry hurry, dok to netko ne prijavi )

EDIT: Koliko vidim iz izjava nakon utrke, Schumacher je na početku izgurao i Buemija. Ima li mu tko muda stati na kraj

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.08.2010. u 16:49.
1v@n je offline  
Staro 01.08.2010., 16:52   #486
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Evo ovdje i situacije od danas, kasnije je i replay sprijeda na kojem se to bolje vidi i izgleda puno gore.
http://www.youtube.com/watch?v=SaWjZoFsnaI
(hurry hurry, dok to netko ne prijavi )
Too late

Staro 01.08.2010., 17:08   #487
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ubila ih CP prava, evo ovdje alternativa
Nikky je offline  
Staro 01.08.2010., 18:08   #488
Nybelung
Guest

Schumacher je bio naprijed i vozio svojom putanjom. Nitko nije Rubensa tjerao da ide s unutarnje strane. Ovo bi trebala bit utrka, a neće nitko usred utrke parkirat sa strane i pustit te da prođeš..

A, ako niste znali, postoji u Rubensovom bolidu jedna stvarčica koja se zove: kočnica.

Staro 01.08.2010., 18:10   #489
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Schumacher je bio naprijed i vozio svojom putanjom. Nitko nije Rubensa tjerao da ide s unutarnje strane. Ovo bi trebala bit utrka, a neće nitko usred utrke parkirat sa strane i pustit te da prođeš..

A, ako niste znali, postoji u Rubensovom bolidu jedna stvarčica koja se zove: kočnica.
To kralju

Staro 01.08.2010., 18:22   #490
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Citiraj:

Koji si ti d.. Pa onda najbolje da napišu pravilo nema pretjecanja i točka

Od milijun ljudi samo si ti u pravu
Bravo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.08.2010., 18:26   #491
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:

Pa ti si ćoraviji od MS-a di je tu on po svojoj putanji vozio ????
Naravno da treba da se brani zatvaranjem ali ne po cijenu nečijeg života a da mu to nije strano to je dokazao u svom životu više puta.

Samo mi nije jasan tvoj komentar di prvo kažeš da nitko neće usred trke parkirat sa strane i pustit te da prođeš a onda spominješ da ima Rubens kočnicu u svom bolidu.
Šta po tvome on treba da popusti njemu ???
Flatline je offline  
Staro 01.08.2010., 18:31   #492
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zatvaranje je dozvoljeno i uobicajno, samo sto je ovo pretjerano i nepotrebno, plus potencijalno pogebiljno. tako da koliko god volio MS-a, moram priznati da mu ovakav potez nije trebao. da je rubens dotaknuo ogradu, bio bi dijelova posvuda............
iako kada pogledam proslu utrku, vettel je slicno napravio alonsu na startu. ne ovoliko ekstremno, no jako slicno. tako da ono...........

inace utrka dosadna, jedino onih par situacija u boxu plus ovo prestizanje na kraju. red bull klasa za sebe, ferrari i mclaren stepenica iza RB-a i stepenica ispred ostatka, dok najvise pohvale (s moje strane naravno) idu petrovu .

Burko je offline  
Staro 01.08.2010., 18:39   #493
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Upravo je Eddie Jordan na BBC-u spominjao kako je ovo već treći put da se vozači međusobno ugrožavaju živote na ovaj način i da su počeli pretjerivat u tome i kaže da ako se sad popusti da će biti sve gore i gore.
Mene je ugodno iznenadio Kobayashi jer je startao iz zadnjeg reda.
Flatline je offline  
Staro 01.08.2010., 19:02   #494
Nybelung
Guest

Gle, ako ne možeš proći onda stisneš kočnicu, vratiš se nazad i pokušaš ponovo u idućem krugu. Ili zažmiriš ko Rubens i igraš se kamikaze.

Evo ti primjera na samom vrhu. Vettel je bio puno brži od Alonsa, ali se nije zaletio ko muva bez glave (Ruby) u pokušaju da ga pretekne.

Staro 01.08.2010., 19:04   #495
h4ze
Premium
Moj komp

h4ze's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
ali je on mogao proći i kad je to ovaj papak skuzio, zatvorio ga je :O
Staro 01.08.2010., 19:06   #496
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Doista pretjeran i neočekivan potez čak i od MS-a.
Ovo je po mojoj procjeni potez za oduzimanje super sportske licence.
Michel je offline  
Staro 01.08.2010., 19:10   #497
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Gle, ako ne možeš proći onda stisneš kočnicu, vratiš se nazad i pokušaš ponovo u idućem krugu. Ili zažmiriš ko Rubens i igraš se kamikaze.

Evo ti primjera na samom vrhu. Vettel je bio puno brži od Alonsa, ali se nije zaletio ko muva bez glave (Ruby) u pokušaju da ga pretekne.
Rođo, puko si. Malo previše igrice igraš. Idu 300 km/h, Rubens brži od MS-a. Dođe već do pol bolida i ovaj ga naglo stjera u kut i ti kažeš da šta ne stisne kočnicu? Znaš ti koliko se to brzo odigrava?
Vozači imaju povjerenja jedni u druge i to je često bitno. Zato jer NE OČEKUJEŠ da se netko namjerno zabije u tebe. Jer se to ne radi ni u kartingu, a kamoli ovdje. Nema loada i checkpointova.
Staro 01.08.2010., 19:14   #498
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Shumi je dobio kaznu...
Formula1
mitra je offline  
Staro 01.08.2010., 19:25   #499
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Citiraj:

Totalno loša usporedba jer Alonso je recimo sporiji od Vettela nekih pola sekunde do jedne sekunde a Rubens od ovog luđaka minimalno 2 sekunde jer je izsšao iz boksa sa novim softicama.

edit: evo jedan odličan video http://www.youtube.com/watch?v=aIJLRbU-lDI
Flatline je offline  
Staro 01.08.2010., 19:35   #500
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Doista pretjeran i neočekivan potez čak i od MS-a.
Ovo je po mojoj procjeni potez za oduzimanje super sportske licence.

Ma daj ne laprdaj Što je Webberu trebalo napravit kad je Massi isto napravio u Fujiju 2008.? Ili tu utrku nisi nikad ni pogledao?

Inace, slazem se sa kaznom. Ipak nije potrebno ovoliko pretjerivat. Samo je sa ovakvim kaznama trebalo poceti davno prije, da se ovakve stvari ne ponavljaju.
Iako sam moram priznati pomislio da ce Rubens krenuti lijevo, a ne desno, jer je vec bilo dosta zatvoreno (iako je i Rubens vec bio dosta blizu, pa bi manevar u lijevu stranu valjda zavrsio sudarom) , no znamo da je to Schumacher i da je Rubens sa srcem isao tamo, a isto tako je mogao i ocekivati da ce ga pritisnuti u zid...

Sto se tice same utrke, dosadna do ulaska SC-a. Krug-dva prije me uhvatio san i onda se Prasičko zaderao da ulazi SC zbog nekog dijela na stazi.

Webber je stvarno majstorski odvezao, Alonso prosao dobro s obzirom na sporost Ferrarija naspram Red Bulla. A Vettel opet ispusio, hihihi
Steta za Rosberga, jer bi vjerojatno dovezao Mercedes do 5. mjesta, s obzirom da je Hamilton bio out, a Renaulti i Button mu nebi zaprijetili.
Belgija ce biti odlicna kakvo god vrijeme bilo.
PS nadam se da znate onu pricu sa kravama i kisom

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 01.08.2010., 19:53   #501
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ma daj ne laprdaj Što je Webberu trebalo napravit kad je Massi isto napravio u Fujiju 2008.? Ili tu utrku nisi nikad ni pogledao?

Inace, slazem se sa kaznom. Ipak nije potrebno ovoliko pretjerivat. Samo je sa ovakvim kaznama trebalo poceti davno prije, da se ovakve stvari ne ponavljaju.
Iako sam moram priznati pomislio da ce Rubens krenuti lijevo, a ne desno, jer je vec bilo dosta zatvoreno (iako je i Rubens vec bio dosta blizu, pa bi manevar u lijevu stranu valjda zavrsio sudarom) , no znamo da je to Schumacher i da je Rubens sa srcem isao tamo, a isto tako je mogao i ocekivati da ce ga pritisnuti u zid...
Fala Bogu da ima netko na forumu normalan...
Potez nije bio sportski to je sigurno, kaznu je zasluzio, mozda je cak i prebalaga, ali kao da je htio covjeka ubiti. Vozaci su dobro placeni za posao koji rade i neka to rade. Rubinjo je mogao kao gospon proci sa lijeve strane i sto je njabolje Scumi ga je tamo i ocekivao.
Trebao je i Webber dobiti kaznu za tursku on je jos vece sranje napravio pa nikome nista....
Staro 01.08.2010., 20:00   #502
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ja možda laprdam ali schumi ima cijelu povijest nesportskih poteza.
Ovaj je rubija skoro košto glave, i ovdje se ne radi o nekom nesportskom potezu, ovdje se radi o iznimno opasnom potezu što je najgore potpuno namjernom. Centimetri su dijelili do teške nesreće a bio je vidno sporiji.
Potpuno neopravdano i za svaku osudu. A to što su mnogi i prije njega zaslužili kaznu ne umanjiva ovaj kamikaza potez.
Michel je offline  
Staro 01.08.2010., 20:58   #503
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
schumi majstore,ništa opasno se nije dogodilo,malo ga je pritisnuo na zid i onda ga pustio
m4x je offline  
Staro 01.08.2010., 21:22   #504
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Znači ništa zanimljivoga nisam propustio ne odgledavši utrku, već pedalirajući na Vidovu Goru. Šteta što je šumi ispao ovakav papak, iako mi je uvijek bio drag, na sreću, sve je prošlo bez teških posljedica.
Staro 01.08.2010., 23:59   #505
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Svi pričaju o Schumiju, ali kako je ovdje Rubinho sačuvao hladnu glavu, stvarno majstorski. Malo ste pretjerali i sa kaznama, onaj Vetellov napad na Alonsa je bio puno oštriji, istina pri manjoj brzini pa nikom ništa, a nitko nije ovoliko kokodakao . MSC je vjerojatno prošlu nedjelju gledao Senna tribute na Top Gearu pa se malo zanio danas .

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 02.08.2010. u 00:15.
tutix je offline  
Staro 02.08.2010., 13:17   #506
Jelc
Super Moderators

Je, da je Shumi imao takva krila već bi neki forumaši potpisivali peticiju da ga se doživotno izbaci iz F1...ili da se radi samo o Ferrariju

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 02.08.2010., 14:39   #507
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Je, da je Shumi imao takva krila već bi neki forumaši potpisivali peticiju da ga se doživotno izbaci iz F1...ili da se radi samo o Ferrariju
Kakva ta krila imaju veze sa vozačima?
Pa nisu oni konsrtuktori već samo vozači.
Flatline je offline  
Staro 02.08.2010., 15:06   #508
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Flatline Pregled postova
Kakva ta krila imaju veze sa vozačima?
Pa nisu oni konsrtuktori već samo vozači.
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
...ili da se radi samo o Ferrariju

Jelc je offline  
Staro 02.08.2010., 22:57   #509
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Ajde, bar nešto:
Schumacher: I crossed the line with Barrichello move

Napravit će on opet takvo nešto, ali će kazna morati biti veća nego ovaj put.
Speedbreaker je offline  
Staro 02.08.2010., 23:23   #510
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Svi su se nešto žalili kako fia pomaže ferrari-u za vremena cipelo-mejkera, al šta sad sve neće napravit u korist mclarena...
-->
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
jedan veliki LOL FIA to ramp up wing tests for Belgium

ipak se kod Red Bullyja malo preveć frču ta krila, a u pravilima stoji da moraju biti RIGID dobra vijest za McLaren, ne najbolja vijest za Ferrari, ali katastrofa vijest za RBR.

u Spa će biti borba McLaren vs. Ferrari, old fashion way jedva čekam
Svi su se nešto žalili kako fia pomaže ferrari-u za vremena cipelo-mejkera, al šta sad sve neće napravit u korist mclarena...
keyser_s()ze je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno