|
![]() |
#481 | |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pokido sam se na supernatural ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
a činjenica je bila da su prve dvije sezone bile toliko mrak da su prikupili puno fanova,ali rekoh najgore u tome što su morali smanjit budžet za duplo po svakoj sezoni,ono početak 5 sezone nisu mogli ni vraga prikazat u CGI,nego eto neku svijetlost,inače glumci su sasvim ok,i super glume,samo eto novac je ubio tu seriju,a i ovo sa anđelima,ali moralo je otići u tom smjeru,jer još na početku 2 sezone se govori jesi kad ti demoni vidjeli vraga ovo ono pa je ovo bilo sasvim normalna stvar...Idem pogledat šestu epizodu ![]()
![]() |
#484 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma meni je Supernatural zakon ![]() Odlično mi je što u stvari nema puno fancy efekata nego lutaka i maski ![]() Znam da nema love za CGI, ali ima za Nadprirodne žene ![]()
![]() |
#485 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#486 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
BTW Flashforward sam pogledao pilot i nije me oduševio, tu much SF shit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislis kaj mogu do kraja zakomplicirat u Lostu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Guest
|
Citiraj:
EDIT: Pogledao novu epizodu Curb Your Enthusiasm. Još se uvijek ne mogu prestat smijati. Prej***no. Prošla nije bila toliko na razini, ali sve ostale su genijalne. Jedva ćekam ostatak Seinfeld epizoda! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 19.10.2009. u 10:17. |
|
![]() |
![]() |
#489 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Banned
|
A evo danas završio 4 epizode Hunga, već sam prije pogledao pilot, serija ima potencijala i sviđa mi se, samo da je malo više akcije kao primjerice Nip/Tuck ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo bi volio ponovo pogledati, da se prisjetimo ![]() "> Kako to nestave umjesto dadilje na rtl-u ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledao sam prve dvije epke nove serije "V" (Visitors), dobra je, čak vrlo dobra. Zauzela je mjesto od Defying Gravitiy kojoj sam dao nogu (navodno je i otkazana) zbog sporosti odvijanja radnje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Defying gravity pratio, al il je otkazana, il je to kraj prve sezone il je jedno i drugo. Stargate universe pratim redovito, a sad krećem u nabavu Flash Forwarda. Edit; jebate, pa sedam epizoda FF-a je vani... Lele...
![]() |
#495 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
ovih zadnjih par dana nadoknadija 30 rock, pogleda sve 63 epizode, sad ih mogu redovito pratit jos moram californikaciju drugu do kraja sezonu pogleda, pa krenit na trecu i jos par serija koje nikako da krenem gledat/zavrsim zapoceto inace pratim flashforward, the big bang theory, stargate universe, lie to me, psych, dextera ![]() jedva cekam ovaj christmas special it crowda, sta su najavili, navodno ce cak nakon njega ic jos jedna sezona, zivi bili pa vidili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Guest
|
Neznam kako mi je proletila ispod redara ta serija. Baš mi je pasala. Sada treba čekati novu sezonu. Radi se o breaking bad http://www.imdb.com/title/tt0903747/ |
![]() |
![]() |
#499 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#500 |
Premium
|
Ona scen kad se ona sagne da joj se vidi dekolte, a on veli "i forgot". ![]() Mislim da ovo nije spojler, pa ono... ![]()
![]() |
#501 |
Akutna lijenčina
|
Baš gledam Legend of the Seeker, fantasy u svojem najboljem obliku...preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
danas pogledo prve tri epizode nove serije The League (toliko ih zasada ima), rijec je o par frendova (single and married) i o tome kako krate vrijeme igrajuci fanatasy footbal uglavnom, poprilicno funny i jos Jon Lajoie glumi ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Supernatural je teška zajebancija zadnje 2 epizode ![]() Jučer sam odgleda "sveto trojstvo": How I met your mother, Two and a half men i Big Bang Theory... Znači, HIMYM, TAAHM i BBT ![]() Sheldon i Barney su prezakon ![]()
![]() |
#507 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo cura i ja smazali dvije sezone Lost-a u 3tjedna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#508 |
Premium
|
Meni je Lost takvo sranje od serije. ![]()
![]() |
#510 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prison break je valjao prvu sezonu i da su završili priču nakon prve polovice druge sezone sve bi bilo ok, ali su to sve nepotrebno razvukli i milijun puta ponavljali ista sranja kroz četiri sezone... Odgledao sam sve jer sam se navuko u zaista dobroj prvoj sezoni, ali velim, trebali su to puno prije završit. syss, nije bilo na hrt-u nego na rtl-u. naglašavam to jer mi je rtl i ono malo dobrih serija što su znali imati znao zgaditi s tri puta po pet-sedam minuta reklama u seriji od 40 minuta...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|