|
![]() |
#481 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma dobio sam na tom BDMA upgrade da imam i mali smajser, sad sam doslovno u rangu Chuck Norrisa, brutalno, samo prolazim kroz njih ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko je udaljen otprilike bio taj sto si mu pucao u glavu? ![]() Po vidjenom ako je udaljenost velika sansa za headshot je mala, pogotovo ako ga ne pogodis iz prve. Jer meta skuzi po zvukovima da ju gadjas. Bugovi koji mi smetaju je konstantno izbacivanje iz ciljnika za mortar, i nemogućnost namještanja invert mouse wheel! |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kalibru 7.62 se sigurno bullet drop ne pojavljuje nakon 300-tinjak metara ![]() Object in motion stays in motion, gravitacija kicks in nakon puno više metara.
![]() |
#486 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
naravno kad treba dva-tri puta gađati onda je mrtav. fino sam ciljao u glavu makar i na 10 i 1000 metara. dobro sam sakrio , mjenjao pozicije da ne bi me skužili. igra je dobra ali fali balansiranje teama tj. auto team, spawnanje na istoj poziciji pa te neprijatelj opet ubije. kao što velim, igra ima potencijala ali pun bugova i oružja su preslaba iako u uživo nisu . fali joj dorađenost ali ipak beta je.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
auto balansiranje postoji,samo neki serveri imaju to isključeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#490 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da ali ne pola metra. Uostalom, ja ne govorim o preciznosti nego o gravitaciji koja uzrokuje pad putanje metka. Da na 500 metara moraš nišaniti pola metra iznad mete da ju pogodiš... smješno ![]() Evo šta M24 sa M118 streljivom radi na 450 metara, i kolika je preciznost te puške.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo odigrao par sati te igre, i što da drugo kažem nego da je jedno obično konzolaško sranje, pa nek mi se sad tu tko god nađe kak je igra ovo, ono, meni nije pa da ga jbs -.- NEMA LEANA (to mi nikako ne ide u glavu), NEMA PRONE (to jos manje), kada igraš osjećaj je onak previše konzolaški, ono samo okretanje s mišem djeluje ko da gamepad imam u ruci -.-...dobro je ajd grafika, fizika i taj osjećaj kaosa oko tebe... Nadam se da će to popraviti, iako sumnjam...od te igre sam stvarno puno očekivao, a dobio malo ![]() Hvala Driver na posudbi Acc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Pad metka ovisi o jako puno parametara IRL, vrsti zrna, punjenju, itd, Svakako treba uzeti u obzir i upucanost puske, kao i visinu ugradnje ciljnika iznad osi cijevi. koliko treba podici nisan iznad cilja direktno ovisi o daljini na koju je puska upucana. Snajperisti danas (barem kolko sam vidio kod amera) vode sa sobom spottera koji medu ostalim ima i daljinomjer, vjetromjer itd, te snajperist na licu mjesta podesava optiku prema tim parametrima i kolko sam vidio te njihove nove optike imaju otvorene vijke za podesavanje, znaci nisu fiksno upucane. nego evo jedan link sa krivuljama kod nisanjenja... http://www.armijabih.com/index-balistika.html Nego OT, zadrzite tipku pucanja koju sekundu nakon pucnja i lijepo se vidi putanja metka, tak da mozete napraviti korekciju...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Napravio preorder na gamecouk pa što god da ispadne na kraju. ![]()
![]() |
#495 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
NHF, ali slika ti je malo smiješna...realno gledajući mogao sam ju i ja napraviti s onime što imam doma (airsoft puškom ili bolt-zračnom) te staviti kovanicu (od nekog kolekcionara) i napisati na papir pička (odnosno M24-zilijun yrds)
![]() |
#496 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovo je slučaj sa velikom većinom informacija na internetu, zato pazite kada prepisujete sa wikipedie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
"...In single-player mode, players conduct missions on an unnamed Japanese island during World War II and then move into the modern day through jungles, deserts, and snowy terrain...." http://www.esrb.org/ratings/synopsis...%20company%202 Zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo da se zahvalim Driveru što mi je posudio acc! ![]() Igra mi je fora! Ja volim snajpat okolo, a to ova igra svojim ogromnim mapama pruža! Grafika je solidna! Vjerojatno će u finalnoj verziji bit još i bolja. Uglavnom sad sam 100% siguran da kupujem igru i da mi neće bit žao dat pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Hvala driveru za posudivanje acc.Igra ja stvarno super,vrtim na max,sniperi mi barem po meni nisu nekaj al to je moje misljenje.E moze mala pomoc: ovak neznam el to meni komp nekaj ne dela al mi se nakon 10 min igra sama od sebe ugasi.El sad to neki bug ili sta vec????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo nije vezano za multyplayer,vec za singleplayer,ali nisam mogao odoljeti da stavim singleplayer mapa,grafika je nemam riječi i razaranje okoline http://www.youtube.com/watch?v=LnOYYebTirs |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
I ja se moram zahvalit Driveru ma DRIVERU ! ![]() Igra mi se poprilično svidila , još samo fali duplo veći damage i bolje texture. Oboje je obećano za finalnu verziju. Ja sretan... Malo mi idu na živce stvari što se svaki metak iz mitraljezaca ponaša ko tracer i to bar .50 cal po veličini jednom kad opucate u zrak...... S tim da ona destruktivnost nije ni izbliza onakva kakav dojam steknete na trailerima. Ne da nije dinamična nego pun kufer stvar se uopće ne ošteti dok ne pređe "critical damage" kad se predivno rascvjeta poput angeline ![]() Sve je arkadno i zabavno sve 5. Na najaćim detaljima koja beta nudi osim što mi je antialiasing na 2x ide poprilično dobrotj. klizi većinu vremena ali ima djelova kad uspori....
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Na Metacriticu je kao objavljeno par riječi iz prve recenzije igre, no nisam siguran da je službeno išta pošto na stranici recenzenta nema ništa o njoj ![]() Game Informer Not content to settle for second place, DICE throws down the gauntlet with Bad Company 2, delivering its best multiplayer package since Battlefield 2 and a remarkably improved single-player campaign that openly mocks its rival while cribbing from them at the same time. 95/100 Barem na Metacriticu znam da filtriraju informacije te da ne stavljaju nekaj neprovjereno al opet... ![]() isuse, dao bog, ta mapa je neponovljiva XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
zahvaljujem kolegi -bacyc- na posudbi acc igru sam isprobo i vratio mu acc. kolega driver mi je također poslo acc ali netreba mi više ![]() ostali javite se njima za acc možda vam se posreći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
mučko đubre
|
|
|
Oglas
|
|