|
![]() |
#481 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima li tko ili je naso na netu save sa lvl4 mogucnosti tuniranja, i kojom milijardom na racunu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ok, nabavio sam igru, nisam se uspio odlijepiti od nje 4 sata. Ne sjecam se kad sam zadnji put odigrao nesto,a kamoli toliko u komadu ![]() Ukratko - fantastična igra. Zvuk do jaja, grafika pogotovo, i malo izazovnije upravljanje (pogotovo drift), na joypadu, tj analognim "gljivama" radi savršeno out of the box, što je još jedan velik plus. Nissan GT-R <3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premijum
|
Izasao novi update od nekih 300mb sa nekakvim exploration packom i 20 novih misija. U prvu u koju sam uletio sam vozio Mecku SL 65 AMG Black series, pogledah kod dilera Mecki nemam je dostupnu, zna li tko kako doci do nje? KLIK |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premijum
|
Posto mi je ovo jedna od onih igrica koji ce valjda bit stalno na kompu, do trojke ![]() Za pocetak taj auto je u A6 kategoriji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Evo za one koje zanima i jos igraju sutra izlazi dugoocekivani DLC2! Citiraj:
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mogli su ga 2014. izbacit ![]()
![]() |
#488 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, ali ja sam kasno poceo igrati pa mi nesmeta.... ocito Atarijeve naslove treba igrati sa zakašnjenjem ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Da li ima motora u igri kao u prvom dijelu?i isplati li se uopce skidati igrat jer mi se jedinica nije bas svidjela osim malo za free ride |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nema motora u igri,ali najavljen je DLC koji bi trebao izaci uskoro sa novim autima i da motorima a,drugo pitanje,probaj demo ili pogledati gameplay na yt pa se odluci,to ti mi ne mozemo reci na bug forumu imas ekipu koja svake veceri vozi pa mozes se njima pridruziti |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Također, kruzanje u TDU1 s volanom mi je bilo puno draže. Istina, u TDU2 se navikneš nakon nekog vremena ali to nije to. A mislim da ga više nitko ni ne igra, Bugovci su se davno skupljali dok je igra bila aktualna, ali sada više ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ima netko rjesenja za " Bike DLC " posto mi crasha kad odaberem bike dealer,imam " onu " verziju. Ili ako ce upaliti save sa otkljucanim bikeovima ? Thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|