|
![]() |
#481 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
igram na precision logi naravno no shroomz ![]()
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Rent-a-maniac
|
![]() |
#484 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Btw. Lauš review. ![]() http://www.maxzona.com/Need-For-Spee...5727_0__0.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja imam volan ali imam te srece da mi igrica neradi crasha se cim je pokrenem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Rent-a-maniac
|
![]() |
#489 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: instalirao zadnji physx i nema vise rusenja u w7....znaci pomaze
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 18.09.2009. u 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Igra mi se svidja, napokon nema više razno raznog blještavila i svega. Grafika je super, i općenito mi je sve oke. Jedino se nije htjela odma pokrenuti na W7 x64 Ultimate, ali stavio sam na compatibility mode na Win98/Me i radi super ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@Keyser Söze Jesi li siguran za taj physix ? Vidim da obadvojica imate ATI kartice, a skidate to s nvidijinih stranica ![]() btw. pomaze li to sta na XP SP3 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#495 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ma uzas.. probao sam onako iz fore i kao da si na ledu... mislim da preskacem driftanje ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
proba i ja drift i to je teska glupost,bolje da su ga zaobisli,al nije mi jasno kako su mogli stavit motion blur na auto(1lice) kad se ide vecon brzinom??? ![]() btw da bi guzicu da proban jednu trku sa volanon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni osobno baš i nije sjela i to iz slijedećih razloga: 1) Racing line...u simulaciji? Ma fućkaš to,čak i u arkadi...čemu osim za klince? 2) Auti se tresu ko šibe na vodi iznad 100km/h (ukratko handling automobila mi se ne sviđa) 3) Duga loadanja (makar mislim da je to zbog "samo" 2GB meme u mojoj kanti 4) I dalje je to NFS-auti,tuning po stage-evima umjesto dijelovima i nema onih staza od čije ti ljepote zastane dah 5) kao što je netko napomenuo...kad si jednom u utrci i želiš izaći iz igre ili na glavni meni...nemožeš...QUIT postoji samo na glavnom meni-u... Što se PC automobilizma tiče,za mene su GRID i GTR: Evolution i dalje daleko ispred NFS serijala. Ovo je pomak nabolje ali...nije to to. Just my 2c... |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
ovaj nfs je ok, ali ipak mi fali koja zgodna teta i koji filmic, pa da ima neku pricu, ali kaj je tu je , posluzit ce za razbijanje dosade, samo sto je mutavi loading jako spor....grrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
tomek moze se izac iz trke vani,samo moras spustit meni doli,pa onda imas veliki QUIT. ja bi vise volia da se oni ostave pista i tih gluposti i da u sljedecem nastavku stave policiju i otvorenu cestu,zivcira me to sta je u siftu svako 200m je zavoj na koji treba dobro stisnit kocnicu i onda opet ubrzavat do 100... |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Inače odigrao danas par koamda s trustom. Bez rijeći, arkada s 1/4 simulacije, taman za mene, drift nisam probao, prošao tier 1, igram na sve pomoći, jesam noob al prvo prođem igru, pa onda bez pomoći. Grafika je super, loadanja malo duža ne smeta mi to, sve u svemu igra je meni super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
ima quit najvecim slovima..
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
GTR i rFactor također igram s njime, i odlično se ponaša. Volan je narafno uvijek najbolje riješenje, ali ne i najjeftinije pa... ^^ @sipe Nitro je samo za Wii i DS na žalost, obzirom da Shifta neće bit na tim platformama. Koga briga, šift rula ![]() Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 19.09.2009. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Rent-a-maniac
|
Citiraj:
nebitno, bez njega se igra nece pokrenut
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
uff ja kupio volan i sad se doslovno ucim igrat sa time auto se totalno drugacije ponasa al dobro nije mi zao dozivljaj je preeedobar... dok na tipkovnici 3 put lakse mozes igrat ovo sa doziranjem gasa me trenutno ubija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
a kaj bi ti trebalo pisat winxp physix...kad to uspijes javi
|
|
Oglas
|