|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma vi ste naivci, tu lupate kako se to ne isplati....isplati se. ali trgovcima. lik u trgovini tu u vk slozi par konfi s 8600GT s 1 GB vrama (mislim LOL, giga na toj kartici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
znas kako se tih 1GB memorije na high-low end i low-mid end grafama zove? porez na budale i idiote ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
A sada malo vezano uz temu mislim da dvije 8600 gt mozes nabavit za 600 kuna polovne i onda se to tek isplati nove nikako,jer iskreno ruku na srce za 600 kuna nemozes dobit bolje perfornanse od dvije 8600gt sli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() A to sto se tice udplavanje, eto tako opise na ono testu, bar su uspjeli, to je najvisi score koji su postigli a opet, najmanji je tek mozda za 50 na 65 frejmova, napisao sam mu gore da je isplativije uzet 8800GTS od 320mb nego SLi. To sto su u testu tako napisali pitaj njih na cemu su oni ako su im krivi rezultati a ne mene, ja sam samo glasnik ![]() ![]() A ako sam pogrijesio, nema sta priznajem :P ako sam u krivu jbg, cijeli zivot se uci.
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
GeForce 8600GT duo kartice u cross... Kako?
Prvo, jeli uopće te kartice mogu u cross se staviti? Drugo, kako se uopće to stručno kada se dvije grafe stave u jedan PC (neznam kak da se izrazim)? Jeli je ok uopće stavljati te dvije grafe u taj "cross" ili? i tak... Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
nVidijine kartice spajaju u SLi ''polje'', dok se ATi-jeve kartice spajaju u Crossfire. SLi je moguć samo na nVidijinim čipsetima, dok je CF moguć na Intelovim (uz par iznimaka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Kod doticnih kartica se to "spajanje" ne zove cross nego SLI, ATI ima crossfire... I da, moguce je spojiti dvije 8600GT u sli, ali trebas i plocu koja to podrzava. Nisi rekao koju maticnu imas, a i nisi popunio "moj komp" tako da ti nemogu konkretno reci da li ti mozes spojiti ili ne. edit: eto Razer me pretece.
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 22.05.2008. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Bilo bi super kad bi popunio opciju moj komp da vidimo koje komponente imas i da ti mozemo reci dali ti je ploca SLI kompatibilna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#494 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, kao sto Crash kaze... Ali ne ocajavaj ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Scalable_Link_Interface Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
SAvjetuje oko cega ? jedini moj savjet je izbjegavati tu grafu , jer ima uzaludnih 1 gb memorije |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
grafa je bljak. imaš u Hg-spotu CLUB 3D HD3850 512Mb 699kn, nema isplativije grafe od te!ak nečeš igrat onda ti je dobra bilo koja najjeftinija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
hlađenje nvidia gf 8600m gs
kakvo hlađenje ima nvidia geforce 8600m gs ili gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da ne otvaram novi topic: Ovak, imam mutavu 8600GT, i išel sam ju clockat i sve OK, uspio čak dobiti i par FPS-a, no mene sada zanima koliko bi vi tu dizali kaj, i šta? Jer baš se ne kužim u clockanje grafulje... Odnosno sa tim vrijednostima, i sve te njezine vrijednosti u Riva Tuneru su tak nekako veliko, 2000mhz i 948mhz i tak... ? I ako je moguće da malo pojasnite mi to... I da kažete koliko bi zdigli vi, i što? Jer ja sam samo dizal Core i Shader clock, a Memory i nisam baš diral... I da, kada sam zdignul Core na 820mhz dobio sa artefakte po screenu, s tim da nisam dizal Memory... I koliko je ok dizati Memoriju? Jer inače, na grafulji ima S1, tak da tempe su super! E sada, kak ju dobro sclockat i na što se bazirati, jer dobar neki topic o clockanju sl. grafulje malo detaljniji nisam našel... Evo: http://img388.imageshack.us/img388/7...verclockq1.jpg TNX! ![]() I u koj topic da ovo pišem, jer ovdje se jedino govori o 8600GT, a da ne otvaram novi u vezi OC-anja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebao bi znati koju 8600GT imaš i s kojom memorijom i koje su normalne frekvencije. Generalno se clockaju (koliko se sjećam) do 650-750 core, 1600-1800 shaderi a memorija ovisi o tome koja je, uglavnom probaj dodat 100-150 MHz na normalne taktove. 820 core je jako puno za 8600GT, da nemaš GTS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kod OCa ima jedno pravilo, a to je da nema pravila neka graficka se clocka vise neka manje, zavisi kakav chip potrefis i kakvu memoriju kad naletis na nestabilnu frekvenciju spusti za 10mhz ispod toga i trebalo bi radit zadovoljavajuce. a kod 8600 serije velika boljka je memorijska propusnost, tako da probaj iscjedit iz memorije cim vise, dizi po 50-100mhz tak svejedno, kad naletis da ne radi pocni spustati. ne mozes nista skuriti tak i tak. nemoj se zamarati s maksimalnim vrijednostima, do toga tesko da mozes doci, barem ne klasicnim metodama hladenja (eventualno za shadere) al vjerujem da ima i o OCu grafickih nesto na Overclocking podforumu, samo bi trebalo prokopati..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|