|
![]() |
#482 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
izišao chrome 6
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Ma za svaku novu verziju govore kako je najbolja u tome i tome, pa kak je super brza, minimalistički dizajn sve bolji i bolji... Evo sad sam probo verziju 6 i nevidim razloga zašto mi se prebacuje s Opere. Svaka čast developerima, nije lako browser napraviti no meni to nije još to. Inače, malo pre brzaju s tim zaokruženim verzijama, šta neznaju za 5.1, 5.2 itd. Malo premalo novosti se uvode u većim zaokruženim verzijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Radim svaki dan u Chrome-u i danas sam skinuo novu verziju. U stranicama na kojima najcesce radim se zaista osjeti razlika. Meni je rad postao ugodniji i brzi.
![]() |
![]() |
#485 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
6.0.472.53 Download: http://www.google.com/chrome/intl/en...ome.html?hl=en Info: http://googlechromereleases.blogspot...l-updates.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Ok, ja bih sad dao Chrome-u šansu no neke stvari o njemu mi nisu jasne pa ako me neko može prosvijetliti jer nisam baš pratio njegov razvoj. Zanima me integrirani Flash i PDF, čuo sam kako se to planiralo ugraditi pa mi sad nije jasno kak je to izvedeno, kaj Chrome postaje i PDF čitač ili? Zadnje izmijenjeno od: trancer. 06.09.2010. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ok moj google chrome je totalno poludio danas. Verzija 6.0.472.55 imam win 7. Otvorim chrome ko i inace al iznanedenje.Traka je sive boje i ispred onog na pocetnoj stranici www.google.hr pojavila se siva ikona planeta zemlje a kad kliknem na nju otvori se mali prozorcic imenom"Security information" i kaze: ! Identity:The identity of this website has not been verified. !Connection:Your connection to www.google.hr is not encrypted. Visit history:You first visited this site on June 10,2010. Sad naso sam na nekim drugim forumima ljude sa istim problemom al nigdje rjesenja.Jel to chrome poludio pa je greska u njemu ili sam ja nesto zeznuo ili je ovo trenutak za povratak na mozillu. Sam chrome radi normalno i gmail i bookmarks i otvaranje stranica sve radi ali svaku stranicu koju otvorim ima tu sivu ikonu zemlje ispred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Misliš na Bookmarks? Ne koristim to, sad sam otvorio i izgleda normalno. Imam Speed Dial ali većinom ukucam prvih par slova što želim ili tražim u address bar. Time se automatski pretražuju bookmarks, history i web. ![]() Nisam to odmah skužio. Kad pinate tab i nešto se na njemu promijeni, recimo dobijete mail, tab se počne animirano presijavati ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 09.09.2010. u 10:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#493 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jedno pitanje, tek sam instalirao Chrome i kada gledam youtube, kada kliknem na onaj button da poveća ekran (ne preko cijelog ekrana nego samo da ga poveća malo), onda mi ga svejedno poveća preko cijelog ekrana...nemam onu extenziju "expand youtube to full screen", Chrome je fresh instaliran, kako da maknem to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Administrator
|
Ne mogu shvatiti da *ebeni chrome nema adon za rad s više gmail računa i domena na gmailu. Bar ne onako kako je to ima u firefoxu gmail manager. Lupiš gore koliko hoćeš računa, privatnih ili domena, naštimaš svakih koliko da ti pogleda mail, iskoči snipet s hederom i bok. To mi užasno fali, kao i napradeni tab managment (po defaultu otvaranje linkova u novom tabu, bookmarka, addres bara itd). Nešto kao tab mix plus u FF. Ima tako nešto? Isprobao hrpu, nijedan mi ne paše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Buying Bitcoin
|
Jesi razmišljao o Windows gadgetu, zove se Gmail checker, izbaci ti u malom gadgetu kada primiš email i ukratko piše od koga je i subject, ako klikneš onda te vodi direktno na taj mail, naravno ako si stavio da ostaneš logiran... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
After clicking on the "change" link, Google informs that this is an advanced feature and that it will only work for Gmail, Google Calendar, Google Sites, Google Reader, Google Voice, App Engine and Google Code. When multiple sign-in is enabled, a drop-down is displayed next to your email address at the top of the page, so you can quickly switch to a new account.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 26.09.2010. u 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Buying Bitcoin
|
http://macanoti.deviantart.com/art/G...dget-135743240 Probao sam mnoge gmail gadgete, jedino mi se ovaj sviđa, ima i sound notification. Da bi stavio svoju custom zvuk, a ne ovaj ugrađeni po defaultu, moraš otići u instalacijski folder od gadgeta i svoj zvuk preimenovati u defaultni koji je tamo i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() U FF je to izvedeno super, samo klikneš i odmah uđeš na mail, uz ostale sitnice koje život znače: ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 26.09.2010. u 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Trebao bih preporuku za neki dobar download manager koji bi isao na Chrome te koji bi naravno bio takav da nastavi download bez greske kada ugasim i opet upalim komp...znaci mora stvarno raditi ok posto mi treba za malo vece fileove tipa 20-ak GB i sl. koji idu sa servera (na zalost na ovome ne mogu koristiti FTP pa mi treba bas takav download manager). Zahvaljujem unaprijed! P.S. Chrome je sve bolji i bolji.....sada mi nije jasno kako sam prije uopce koristio neki drugi browser. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Jel sam ja ćorav il se na zadnjoj beti (7.0.517.8.) ne može maknuti "Najposjećenije" i "Nedavno zatvoreno" sa home ekrana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
e pozdrav google chrome je naravno moj default browser i jednostavno po svemu bolji od konkurencije osim u mogućnosti postavljanja master passworda. zanima me dali postoji kakav drugi način za zaštitu spremljenih passworda bilo neki tweak ili program? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
sad sam to napravio i na prvi pogled mi izgleda da je to to. Sad mene zanima dok se to srusi opet kak onda to funkcionira. Jel chrome automatski povlaci stare postavke (te koje su syncane) ili treba kao neki restore radit (za sto nisam nista nasao). Vidim da su te postavke sad spremljene na moj google acc i da je on sad kao aktivan, vjerojatno je onda ovo prvo sta sam rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |